BlackRains
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 1
2001'li yoldaşlarıma geçmiş olsun. Birkaç örnek puan gördüm de, ya sınav kolaydı, ya da öğrenciler süpersonik. Hakkımızda hayırlısı olsun! 
Selfie filan sormamışlar ben çözdüm bütün soruları o soru Selfie kelimesi yerine özçekim i kullanmak ile ilgili uzunca bir paragraftıYuh Selfie mi o nasıl bir soru öyle. Ben hakkımı istiyorum lan bana sordukları sorular kazıktı niye şimdi böyle.![]()
Senin de hep okuldaki kızlarla derdin oluyor.Beyler ben 2000 liyim; ilk teogdaki sorulara zor diyeni bıçaklarım.
Ben liseye 457 puan ile girdim ama inanın bana günde sadece 1 saat çalışarak 490 alırdım
Ayrıca teog çok kötü değil; ama çok iyide değil. Şu özel okullardaki not şişirme olaylarından dolayı bizim sınıfa gelen bi kız var hoca 5 kere anlatıyo anca anlıyo![]()
İnan bana sen 14 yaşındayken aynı sınava girsen ne kadar cahil olursan ol 300 alırdın son bir hafta günde 2 saat çalışarak aldım ben 465 iNotları 400'ün üzerinde olanlar burada harcanıyorsunuz gidin başka sitelere
mnyk lf hll
Yanlız şöyle bir şey de var benim bir yakınım var. 2000'li TEOG denilen yeni sisteme ilk girenlerden biri. 1 Ay boyunca çalıştı, çalıştı fakat 330 aldı. Ama gittiği lise iyi fakat öğrencilerden bir kaçı gözüne batmış ondan acayip tembel 350 360 almışlar? Dostum kafanızı, elinizi ayağınızı yormayın. Ben bu sistemle bir insanın seviyesini ölçtülermi, ölçmedilermi hiç anlamam. Benim gözümde 200 alan ile 450 alan bir. Bu sınava girenlerden bahsediyorum.Beyler ben 2000 liyim; ilk teogdaki sorulara zor diyeni bıçaklarım.
Ben liseye 457 puan ile girdim ama inanın bana günde sadece 1 saat çalışarak 490 alırdım
Ayrıca teog çok kötü değil; ama çok iyide değil. Şu özel okullardaki not şişirme olaylarından dolayı bizim sınıfa gelen bi kız var hoca 5 kere anlatıyo anca anlıyo![]()