abdullah2323
BOZKURT
- En iyi cevaplar
- 0
şimdi bu unity ile her türlü oyun yapılıyormu +18 filan öyle bi amacım yok meraktan :alay:
Cevap bekliyorum plss .... Bu arada skypeden ekle [email protected] (evet microsoft hesabı ile giriyorum) ._. bir süre bilgisayar yasak olduğu için giremeye bilriim setupu skypedeen atarsan sevinirimşimdi oynayacağım bakalım nasıl olmuşbende oyun yapmayı düşünüyorum...[DOUBLEPOST=1423483519,1423483255][/DOUBLEPOST]yahu intirdimde sen yanlış bir indirme koymuşsun direk kısayol iniyor oynayamadım bi çare bul
![]()
Cevap bekliyorum plss .... Bu arada skypeden ekle [email protected] (evet microsoft hesabı ile giriyorum) ._. bir süre bilgisayar yasak olduğu için giremeye bilriim setupu skypedeen atarsan sevinirim![]()
gta 5 tüm amerikayı çektikleri için
Ama 20 Yıl Sonra Bitmiş Oluroha! O kadar değil GTA 5 i koca şirket 2 yılda yaptı amatör biri tek başına anca 20 yılda yapar abartma
GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Modellemeye de başladım o kadar zor değilmiş. Birleyler modelleyeceğim oyuna
Setup yok. Bir exe bir klasör. Exeyi çalıştır oyunu görürsün[DOUBLEPOST=1423494018,1423485398][/DOUBLEPOST]İlk modelim. Sonraki updatede oyunda olacak.![]()
Birde eli birazdaha büyüt ve envanteri daha iyi yap nasıl ev fln yapıyoz anlamadım yüzemiyorumdaben direk indirdiğim yerden kısayol olarak çalıştırmıştım oyüzden olmamış
bence çok eksik var ama becerebilrisin
![]()
DoğruçAma 20 Yıl Sonra Bitmiş Olur![]()
odun aslında artıyor ama envanterde gözükmüyor. envanteri kapa aç yeni odun sayısı çıkar.Envanter açıkken ağaç kesince odun artmıyor otomatik çanta yenilenmesi yapabilirsin.
Biliyorum zaten test ettim. Otomatik yenilenme yap.odun aslında artıyor ama envanterde gözükmüyor. envanteri kapa aç yeni odun sayısı çıkar.
bir el animasyonu çıkıyor ama bir bugün yüzünden acayip hızlıBiliyorum zaten test ettim. Otomatik yenilenme yap.
Ağaca vurduğumuda anlayamıyorum vurduğum yerde her hangi bir efekt çıkarmasını yapabilir misin ?
Devam etme tuşu vs. varsa devam et. Kendi sitemden indirildiği için hata veriyor olabilir.arkadaşlar indirme bittikten sonra hata veriyor bu dosya pek çok fazla indirilmediği için diye hata veriyor sonra dosyanın yanında sil yazısı çıkıyor ?
Antivürüsü kapat öyle dene.arkadaşlar indirme bittikten sonra hata veriyor bu dosya pek çok fazla indirilmediği için diye hata veriyor sonra dosyanın yanında sil yazısı çıkıyor ?