The Islands (Unity Oyunum)

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
şimdi oynayacağım bakalım nasıl olmuş :) bende oyun yapmayı düşünüyorum...[DOUBLEPOST=1423483519,1423483255][/DOUBLEPOST]yahu intirdimde sen yanlış bir indirme koymuşsun direk kısayol iniyor oynayamadım bi çare bul :(
Cevap bekliyorum plss .... Bu arada skypeden ekle [email protected] (evet microsoft hesabı ile giriyorum) ._. bir süre bilgisayar yasak olduğu için giremeye bilriim setupu skypedeen atarsan sevinirim :)

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Modellemeye de başladım o kadar zor değilmiş. Birleyler modelleyeceğim oyuna

Cevap bekliyorum plss .... Bu arada skypeden ekle [email protected] (evet microsoft hesabı ile giriyorum) ._. bir süre bilgisayar yasak olduğu için giremeye bilriim setupu skypedeen atarsan sevinirim :)

Setup yok. Bir exe bir klasör. Exeyi çalıştır oyunu görürsün[DOUBLEPOST=1423494018,1423485398][/DOUBLEPOST]İlk modelim. Sonraki updatede oyunda olacak.

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Modellemeye de başladım o kadar zor değilmiş. Birleyler modelleyeceğim oyuna

Setup yok. Bir exe bir klasör. Exeyi çalıştır oyunu görürsün[DOUBLEPOST=1423494018,1423485398][/DOUBLEPOST]İlk modelim. Sonraki updatede oyunda olacak.
:D ben direk indirdiğim yerden kısayol olarak çalıştırmıştım oyüzden olmamış :D bence çok eksik var ama becerebilrisin :D[DOUBLEPOST=1423502504][/DOUBLEPOST]
:D ben direk indirdiğim yerden kısayol olarak çalıştırmıştım oyüzden olmamış :D bence çok eksik var ama becerebilrisin :D
Birde eli birazdaha büyüt ve envanteri daha iyi yap nasıl ev fln yapıyoz anlamadım yüzemiyorumda :([DOUBLEPOST=1423502536][/DOUBLEPOST]ayrıca resim linklerini değiştir pls superonline açmıyor :(

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Envanter açıkken ağaç kesince odun artmıyor otomatik çanta yenilenmesi yapabilirsin.

MrEmre

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar indirme bittikten sonra hata veriyor bu dosya pek çok fazla indirilmediği için diye hata veriyor sonra dosyanın yanında sil yazısı çıkıyor ?