The Islands (Unity Oyunum)

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Bence Gta Gibi Bir Oyun Yap(Gta5 Ten Daha Kaliteli bir şey)Ama Grafikler GTA5 Ten iyi Olsun
,
Ahuahaha kardeş sen ne diyorsun adam tek başına ve Unity3D kullanıyor neyin GTA5'inden bahsediyorsun ahuaha[DOUBLEPOST=1423426548,1423426319][/DOUBLEPOST]Ben sadece şunu söyleyeyim, eğer herhangi bir doku veya modeli parayla da olsa alıntı yapmışsan, o oyunun bir değeri YOKTUR

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
4.0c
% Oksijen bitince ölmeme düzeltildi
+ Başlangıç ekranındaki resim değiştirildi

turkler

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Abi Oyuna ATV Gibi Araçlar Ekler Misin(Ne Bileyim Eğlenceli Olur :D )[DOUBLEPOST=1423428052,1423427191][/DOUBLEPOST]
Ahuahaha kardeş sen ne diyorsun adam tek başına ve Unity3D kullanıyor neyin GTA5'inden bahsediyorsun ahuaha[DOUBLEPOST=1423426548,1423426319][/DOUBLEPOST]Ben sadece şunu söyleyeyim, eğer herhangi bir doku veya modeli parayla da olsa alıntı yapmışsan, o oyunun bir değeri YOKTUR
Ama GTA5 GRafikleri Yapabilir.

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Odunları kırılınca nasıl alıyoz?
Kırılınca alıyomuş
ve açlık nasıl olcak?

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Açlık oyunda yavaş yavaş azalacak. Siz yemek yiyince (balık tutma mekanikleri filan ekleyeceğim) geri dolacak. Açlık bitince ölmeye başlayacaksınız.
Bende diyom denizde niye balık yok anladım şu texturelerde bazen birleşme yerleri kötü duruyor ama çok iyi gidiyorsun azizim
[HASHTAG]#rez[/HASHTAG]

turkler

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
  1. Online Ekle(Ama Birinin İnşa Ettiklerini Başkaları Kıramasın Kırarsa Griefing Oranı %100 Artar :( )
  2. Araba Ve Gemi Gibi Taşıtlar Ekle
  3. Tuvalet İhtiyacı Ekle(Mesela Bar Dolunca Adam Pantolonuna İşesin Yeni Pantolon Yapmak Zorunda Kalsın İhtiyacı Giderebilmek İçinde Tuvalet Craftı Ekle)
  4. Bir Sürü Hayvan Ekle(Örnek:At DAna Öküz Kuyun)
  5. Mekanik Şeyler Ekle
  6. Yardımcı Olduysam Ne Mutlu Bana :)

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
sanırım arkadaş texturenin indirip direk atıldığını sanıyor o zaman ben binayı çekip atıyım bina olsın

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Rockstar gta 5 i'n grafikleri için yüzlerce hatta binluerce resim çekti ...

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Resimleri kaplamalar için cekmrdiler. Neyin nerede olacagini bilmek için çektiler. O kaplamaların hepsi el emeği...
Dostum sen ne saçmalıyorsun? GTA5'in grafikleri için kaç kişi uğraştı haberin var mı? Modelleme ve doku hazırlama konusunda gram bilgin olmadığı çok belli.
@KadirBerk bak buraya
Baktim ağabey. Cevabimi da verdim...

Son düzenleme:

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
şimdi oynayacağım bakalım nasıl olmuş :) bende oyun yapmayı düşünüyorum...[DOUBLEPOST=1423483519,1423483255][/DOUBLEPOST]yahu intirdimde sen yanlış bir indirme koymuşsun direk kısayol iniyor oynayamadım bi çare bul :(