The Islands (Unity Oyunum)

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
4.0e
+ UI iyileştirildi
+ Taş eklendi (ağaçlar gibi kırılabiliyor)

Versiyonları internet sitesine (şu anlık) atmam bir iki saat sürebilir çünkü daha database vs. kullanmayı öğrenmedim ve Sitenin kaynak kodu Arch Linux'ta (pcyi bir kez reboot atarak GRUB'dan giriyorum.) tabii ki Arch'a girer girmez kaynak kodunu Dropbox'a atacağım. (Kendim kullanmam için.)

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Unity pro ? O resimdeki efektler pro olmadan yapilamaz. Satmayi dusunmeyin bile orjinal kullanmadan :(

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Satmayı düşünmüyorum zaten. Hatta proje dosyasını filan herkeze açmayı düşünüyorum bitince
O vakit bir sorun yok. Ama kaynagi paylasirken pro kullanilmasi gerektigini hatirlatmalisin. O yansima/dalga efektleri pro olmadan verilemiyor :((evet basic kullansan bile :( )

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Oyunu yapmak bana artık pek eğlenceli gelmemeye başladı. Bende oyunun yapımına son vermeye karar verdim. (Ara ara bi kaç update gelebilir ama bilmem) Fakat oyunun öyle kalmasını istemediğim için de kaynak kodunu herkese açtım

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
(Unity 4.6 PRO gerektirir)

Oyunda benim de emeğimin geçtiğinden bahsettiğiniz sürece oyunun adını vs. değiştirip tekrar paylaşmakta serbestisiniz.

Son düzenleme: