wolfenstrike
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
İleriye gerek yok, o listedeki ekran kartının üzerine 30 lira ekleyerek MSI GTX 960 alabiliyorsunuz.O anlattığınız konuda geleceğe yönelik almışlar. Yani o pcye ilerde ekran kartı takviyesi yapılabilir.
İleriye gerek yok, o listedeki ekran kartının üzerine 30 lira ekleyerek MSI GTX 960 alabiliyorsunuz.O anlattığınız konuda geleceğe yönelik almışlar. Yani o pcye ilerde ekran kartı takviyesi yapılabilir.
APU alırsan ekran kartı almayacaksın. Anlamsız olur.1560 TL YE APU PC Alıyorum TEKNOPATIN 1500 TL lik pc sinden yani
Sizce değermi ? Ekran Kartı İlerde Takmayı düşünüyorum 300 tl civarında
Bunun Yanında birde Bana Monitör Önerinbütçe: 200 TL
Ama Harici ekran kartı takılır demişler?APU alırsan ekran kartı almayacaksın. Anlamsız olur.
Takılır ve DualGraphics olarak APU'nun grafik işlemcisiyle birlikte ortaklaşa çalışabilirler. Daha önce hiç denemedim, hangi model kartlarla uyumlu araştırman gerek.Ama Harici ekran kartı takılır demişler?
Etki Etmezmi?![]()
Hayır, elbette takılır ve etki eder ama, APU'nun mantığı harici GPU'nun farklı bir teknolojiyle çok daha gelişmiş olması ve herhangi bir onboard GPU'dan çok daha fazla performans vermesi.Ama Harici ekran kartı takılır demişler?
Etki Etmezmi?![]()
He Almiyim Yani Boşuna Para ÖdemeyekH
Hayır, elbette takılır ve etki eder ama, APU'nun mantığı harici GPU'nun farklı bir teknolojiyle çok daha gelişmiş olması ve herhangi bir onboard GPU'dan çok daha fazla performans vermesi.