TT-net

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
TTNET Fiber 25 mbps kullanıyorum. İlk başta modem her hafta interneti kesiyordu sürekli servis çağırılıyor ama hiçbir şekilde düzelmiyordu bu sorun. Neyseki sorunun daireme giden internet kablonun ters bağlanması olduğunu anladılar :/ (Pek inandırıcı gelmedi ama neyse)... "Kabloları düz taktıktan sonra" gittiler.
Ondan sonra hiçbir sorun yaşamadım. Ve memnunum şu an.[DOUBLEPOST=1429092122,1429092053][/DOUBLEPOST]Hız falan konusunda da hiç problem olmadı bu güne kadar.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
TTNet kullanacaksan iki kez düşün ve ikinci düşünmende de kararını TTNet'ten yana verdiysen fiber kullan sadece. Superonline daha iyi ama sanırsam TTNet ile aynı altyapıyı kullanıyorlardı.

Quardmard

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Konuyu kırletmeyelım ama , bu konunun %70de olsada TTnet kullanma dıyor ben bu TT-net ı bıraz arastırayım fıyatları uygunsa bı deneyebılırım yada Gokcenın dedıgı Superonlıneyede bakabılırım

BlueLight

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben "TT-Net" fiber kullanıcısıyım ancak şunu söyleyebilirim.
TTnet'in internet çekimi iyi ama çok yavaş aşırı yavaş ama fiber bağlayınca aşırı yavaştan çok yavaşa yükseliyor.
Yani yine kötü ama eskisine göre daha iyi.
bak kardeşim yalnış biliyosun her
şey location ile alakalı :)[DOUBLEPOST=1429096608,1429096533][/DOUBLEPOST]
Konuyu kırletmeyelım ama , bu konunun %70de olsada TTnet kullanma dıyor ben bu TT-net ı bıraz arastırayım fıyatları uygunsa bı deneyebılırım yada Gokcenın dedıgı Superonlıneyede bakabılırım
onların çoğu bilmeden konuşuyo her şey location'a bağlı ben şu an superonline kullanıyom ama bilmeden konuşmuyom eğer location sancaktepe filan ise TTnet almanı şiddetle tavsiye ederim

BlueLight

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
hayatında yapacağın en büyük hata olur ttnet almak
müşteri hizmerleri o kadar cahil ki sorununu söyledikten sonra anında arıza kaydı çıkartırlar sonra gelen servis senin internetinin içine eder çeker gider
kesinlikle ve kesinlikle önermiyorum superonline en iyisi. en azından türkiyede
yani aynen müşteri hizmetleri cahil :D[DOUBLEPOST=1429096734,1429096700][/DOUBLEPOST]

Intra

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ttnet e yavaş diyorsanız uydu bağlantılı birçok şirket var. Aylık 400-500 tl cıvarında. Sizi tutan yok.