- En iyi cevaplar
- 0
Nerdesinilk 24mbps sonra 16mbps sonra 14mbps sonra 8mbs sonra 4mbps sonra 2mbps olarak giderneyseki turkiyede degilim
rahatim,buranin interneti cok rahat 65mbps
![]()
Nerdesinilk 24mbps sonra 16mbps sonra 14mbps sonra 8mbs sonra 4mbps sonra 2mbps olarak giderneyseki turkiyede degilim
rahatim,buranin interneti cok rahat 65mbps
![]()
TokyoNerdesin![]()
Nabıyon la orada
calisiyorumNabıyon la orada![]()
Yeme bizicalisiyorum![]()
bak kardeşim yalnış biliyosun herBen "TT-Net" fiber kullanıcısıyım ancak şunu söyleyebilirim.
TTnet'in internet çekimi iyi ama çok yavaş aşırı yavaş ama fiber bağlayınca aşırı yavaştan çok yavaşa yükseliyor.
Yani yine kötü ama eskisine göre daha iyi.
onların çoğu bilmeden konuşuyo her şey location'a bağlı ben şu an superonline kullanıyom ama bilmeden konuşmuyom eğer location sancaktepe filan ise TTnet almanı şiddetle tavsiye ederimKonuyu kırletmeyelım ama , bu konunun %70de olsada TTnet kullanma dıyor ben bu TT-net ı bıraz arastırayım fıyatları uygunsa bı deneyebılırım yada Gokcenın dedıgı Superonlıneyede bakabılırım
yani aynen müşteri hizmetleri cahilhayatında yapacağın en büyük hata olur ttnet almak
müşteri hizmerleri o kadar cahil ki sorununu söyledikten sonra anında arıza kaydı çıkartırlar sonra gelen servis senin internetinin içine eder çeker gider
kesinlikle ve kesinlikle önermiyorum superonline en iyisi. en azından türkiyede
24Yeme biziYaş kaç la bende geleyim
[DOUBLEPOST=1429094944,1429094901][/DOUBLEPOST]
Saygilar24Calismaktan daha cok okuyorum
![]()
SevgilerSaygilar![]()