Türk Sunucuları Kalite Yükseltme Projeleri

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Bu arada foruma kesinlikle vote sistemi gelmeli .

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Konunun dışından kaynayarak bir şey sormak istiyorum Hg ve Sg Mapleride kendinizinmi alıntı mı ? (Biryerden hatırladım gibi ondan sordum)
Hayır, sanırım onların tamamı seçkin maplardan oluşuyor. Ekibimizde onca hg ve sg mapı yapacak yeterlilik yok. Ayda bir tane map yapabiliriz ancak bu sefer diğer şeyler ile uğraşamayız. Sunucunun mevcut sorumluluklarını saysam bitmez.

Arouwnth

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır, sanırım onların tamamı seçkin maplardan oluşuyor. Ekibimizde onca hg ve sg mapı yapacak yeterlilik yok. Ayda bir tane map yapabiliriz ancak bu sefer diğer şeyler ile uğraşamayız. Sunucunun mevcut sorumluluklarını saysam bitmez.
Bunları mazeret edip map çalma hakkını buluyorsunuz demek kendinizde.

Arouwnth

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne Sacmalıyosun Sen Ha . Calma ? adamlar Kullanılsın Diye Paylasıyor Zaten ^_^

iPod touch 'tan İpsiz Sapsız aracılığı ile gönderildi
Adamlar kendi serverlarında kullandıkları map'i başkalarına kullansınlar diye paylaşmaz, bunlar kendileri çalıyor mapleri, SonOyuncu'da oynayan oyuncuların çoğuda oynadıkları servera ait sanıyor mapleri.
Dünyada ne kadar beyin fakiri varsa bizim ülkeyle Çin'e dağılmış resmen...

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Adamlar kendi serverlarında kullandıkları map'i başkalarına kullansınlar diye paylaşmaz, bunlar kendileri çalıyor mapleri, SonOyuncu'da oynayan oyuncuların çoğuda oynadıkları servera ait sanıyor mapleri.
Dünyada ne kadar beyin fakiri varsa bizim ülkeyle Çin'e dağılmış resmen...
Bizim yaptığımız haritaların tümünde yapan kişinin ismi yazar. OITC lobi, ana lobi, minigames lobiye bakabilirsin.
Senin dediğin mantıkla gidersek,
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
burada haritasını paylaşıp, indirme izni veren Planet Minecraft üyesi binlerce kişi beyin fakiri, öyle mi?
Paylaşmaktan neden bu kadar korkar oldunuz? Kimse cebinizden para almıyor merak etmeyin. Biz de yazdığımız pluginleri paylaşmayalım, kaynak kodlarını vermeyelim, tekel olalım sadece biz plugin yazalım öyle mi? Bu mudur yani insanlık? Herkesi kendin gibi görme.

Arouwnth

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bizim yaptığımız haritaların tümünde yapan kişinin ismi yazar. OITC lobi, ana lobi, minigames lobiye bakabilirsin.
Senin dediğin mantıkla gidersek,
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
burada haritasını paylaşıp, indirme izni veren Planet Minecraft üyesi binlerce kişi beyin fakiri, öyle mi?
Paylaşmaktan neden bu kadar korkar oldunuz? Kimse cebinizden para almıyor merak etmeyin. Biz de yazdığımız pluginleri paylaşmayalım, kaynak kodlarını vermeyelim, tekel olalım sadece biz plugin yazalım öyle mi? Bu mudur yani insanlık? Herkesi kendin gibi görme.
Onlar server haritası değiller, yaptıkları mapleri herkesle kendi istekleri üzerine paylaşıyorlar ama server maplerinin hiçbirinin buyrun serverınızda kullanın diye paylaşıldığını görmedim ben.

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Bunları mazeret edip map çalma hakkını buluyorsunuz demek kendinizde.

1.IRFN Haklı sunucusu Türkiye'nin en iyilerinden sorumluluklarıda fazla .
2.Her gördüğün haritaya çalıntı diyemezsin çoğu sunucu kendi haritalarını paylaşmakta kendi forumlarında bunun bir örneği Mcsg'dir.
3.Bu konularda çok yükleniyorsun insanlara çok güveniyorsan senden bir sunucu bekliyoruz ...

Arouwnth

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.IRFN Haklı sunucusu Türkiye'nin en iyilerinden sorumluluklarıda fazla .
2.Her gördüğün haritaya çalıntı diyemezsin çoğu sunucu kendi haritalarını paylaşmakta kendi forumlarında bunun bir örneği Mcsg'dir.
3.Bu konularda çok yükleniyorsun insanlara çok güveniyorsan senden bir sunucu bekliyoruz ...
Ben map yapmakla falan uğraşamayacağım için server kurmadım bu zamana kadar. İstesem 100 tane server kurup herkes gibi çalıntı mapler koyabilirdim. Madem map yapacak zamanları yok server açmasınlar o zaman, başkasının emekleriyle server kuracaklarsa hiç kurmasınlar. Ayrıca The Hive'ın "Bakın bunlar bizim maplerimiz alıp serverınızda kullanın." dediğini hatırlamıyorum.

G V Zitm

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şuanda Türkiyenin en iyi sunucusu bile yabancı bir serverın mapini kullanıyor ve Türkiyede sadece premium üyelerin girebildiği hiçbir server yok, herkes beleşe konuyor bizim ülkede. Gelişmez bizim serverlar.
--
Düzgün Türk severi bulun herşeyi emek olan camdan atlarım o derece.Artım buramıza kadar geldi.Lapisi çıkaranın taa.
--
Biz Türk Milleti Olarak Çok Beleşçi Bir Milletiz Oyunlarda Hile Yapmasak Olmaz. Yani Hileyi Kullanana Anında Bat Atacak Bir Plugin Lazım. Anti Cheat+ Bu Konıda Pek de İyi Sayılmaz Mesela Bir Örnek Veriyorum Creative'desiniz Blokları Çok Hızlı Kırdığından Fastbreak Decected Diyor.

Serverlar gelişir fakat bu hazır konma mantığı kalkıpyerine emekci düşünceler ve kalıcı projeler gelmesi gerekirki umut da bunu Survival Cities de planlamıştı gayet de iyiydi 15yaş civarı insan kitlesi onu bazı değişşikler yapmaya zorladı.Hea hesap almamamız dersen o konuda haklısın ben buğün bile başkasının Accountu izinsiz kullanıyorum.
Düzgün/Emek TÜRK server ı arıyorsanız bnm serverıma gelin.
Ewt "neresi beleş, oraya yerleş" diyede söz var.Hile'ye karşıyım ve en iyi Hile engelleyici program bana göre Anti-Cheat değil.Tekrar hatırlayacak olursam paylaşırım ve

Ben bir TakeS grubu üyesiyim.biz World geliştiriyorduk bu kısa sürdü daha sonra MineCraftı bırakanlar oldu içimizde içinde AnıtKabir bulunan bir map yaptık bunu gerek planet de bu serverdada paylaşmak isterim öyle "benzersiz" ovalar yaptım serverım güzel oldu havalarına giren adminlerede selam olsun burdan.
Özellikle şunları belirtmek isterim türkiyede server kıtlığı yok, ama server ların içeriklerine bakarsan "Koşun koşun yeni açıldık"
yeni açıldında; /warp hammadde nedir? doğal bile değil item bulup 32x32 arsa alıyosun(beleş#!) nerde kaldı para kazanmanın tadı?
Nerde kaldı minecraftı oynama zevki?her şey mc de para değil!,item de değil!,pvp değil!, hepsi tadında ve RPG tadında olması lazım emoteler hariç(/me /do /gg /kk /mm ler falan).Siz konuşurken bile rol yapıyorsunuz bunun farkında değilsiniz ben kendi-rolümü oynuyorum, sen kendi, o kendi rolünü oynuyor.
icc yapmış, rol kesmiş bunlarda güzel öğeler yapılmaması zıplayarak koşulmaması gerekir..

Şu 2 satır yukardaki her 1 cümle Projenize benden katkım olsun.

Schenteinel

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ben map yapmakla falan uğraşamayacağım için server kurmadım bu zamana kadar. İstesem 100 tane server kurup herkes gibi çalıntı mapler koyabilirdim. Madem map yapacak zamanları yok server açmasınlar o zaman, başkasının emekleriyle server kuracaklarsa hiç kurmasınlar. Ayrıca The Hive'ın "Bakın bunlar bizim maplerimiz alıp serverınızda kullanın." dediğini hatırlamıyorum.

İşiniz Gucunuz Muhalefet .