Hayır, sanırım onların tamamı seçkin maplardan oluşuyor. Ekibimizde onca hg ve sg mapı yapacak yeterlilik yok. Ayda bir tane map yapabiliriz ancak bu sefer diğer şeyler ile uğraşamayız. Sunucunun mevcut sorumluluklarını saysam bitmez.Konunun dışından kaynayarak bir şey sormak istiyorum Hg ve Sg Mapleride kendinizinmi alıntı mı ? (Biryerden hatırladım gibi ondan sordum)
Bunları mazeret edip map çalma hakkını buluyorsunuz demek kendinizde.Hayır, sanırım onların tamamı seçkin maplardan oluşuyor. Ekibimizde onca hg ve sg mapı yapacak yeterlilik yok. Ayda bir tane map yapabiliriz ancak bu sefer diğer şeyler ile uğraşamayız. Sunucunun mevcut sorumluluklarını saysam bitmez.
Ne Sacmalıyosun Sen Ha . Calma ? adamlar Kullanılsın Diye Paylasıyor ZatenBunları mazeret edip map çalma hakkını buluyorsunuz demek kendinizde.
Adamlar kendi serverlarında kullandıkları map'i başkalarına kullansınlar diye paylaşmaz, bunlar kendileri çalıyor mapleri, SonOyuncu'da oynayan oyuncuların çoğuda oynadıkları servera ait sanıyor mapleri.Ne Sacmalıyosun Sen Ha . Calma ? adamlar Kullanılsın Diye Paylasıyor Zaten
iPod touch 'tan İpsiz Sapsız aracılığı ile gönderildi
Bizim yaptığımız haritaların tümünde yapan kişinin ismi yazar. OITC lobi, ana lobi, minigames lobiye bakabilirsin.Adamlar kendi serverlarında kullandıkları map'i başkalarına kullansınlar diye paylaşmaz, bunlar kendileri çalıyor mapleri, SonOyuncu'da oynayan oyuncuların çoğuda oynadıkları servera ait sanıyor mapleri.
Dünyada ne kadar beyin fakiri varsa bizim ülkeyle Çin'e dağılmış resmen...
Onlar server haritası değiller, yaptıkları mapleri herkesle kendi istekleri üzerine paylaşıyorlar ama server maplerinin hiçbirinin buyrun serverınızda kullanın diye paylaşıldığını görmedim ben.Bizim yaptığımız haritaların tümünde yapan kişinin ismi yazar. OITC lobi, ana lobi, minigames lobiye bakabilirsin.
Senin dediğin mantıkla gidersek,Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.burada haritasını paylaşıp, indirme izni veren Planet Minecraft üyesi binlerce kişi beyin fakiri, öyle mi?
Paylaşmaktan neden bu kadar korkar oldunuz? Kimse cebinizden para almıyor merak etmeyin. Biz de yazdığımız pluginleri paylaşmayalım, kaynak kodlarını vermeyelim, tekel olalım sadece biz plugin yazalım öyle mi? Bu mudur yani insanlık? Herkesi kendin gibi görme.
Bunları mazeret edip map çalma hakkını buluyorsunuz demek kendinizde.
Ben map yapmakla falan uğraşamayacağım için server kurmadım bu zamana kadar. İstesem 100 tane server kurup herkes gibi çalıntı mapler koyabilirdim. Madem map yapacak zamanları yok server açmasınlar o zaman, başkasının emekleriyle server kuracaklarsa hiç kurmasınlar. Ayrıca The Hive'ın "Bakın bunlar bizim maplerimiz alıp serverınızda kullanın." dediğini hatırlamıyorum.1.IRFN Haklı sunucusu Türkiye'nin en iyilerinden sorumluluklarıda fazla .
2.Her gördüğün haritaya çalıntı diyemezsin çoğu sunucu kendi haritalarını paylaşmakta kendi forumlarında bunun bir örneği Mcsg'dir.
3.Bu konularda çok yükleniyorsun insanlara çok güveniyorsan senden bir sunucu bekliyoruz ...
--Şuanda Türkiyenin en iyi sunucusu bile yabancı bir serverın mapini kullanıyor ve Türkiyede sadece premium üyelerin girebildiği hiçbir server yok, herkes beleşe konuyor bizim ülkede. Gelişmez bizim serverlar.
--Düzgün Türk severi bulun herşeyi emek olan camdan atlarım o derece.Artım buramıza kadar geldi.Lapisi çıkaranın taa.
Biz Türk Milleti Olarak Çok Beleşçi Bir Milletiz Oyunlarda Hile Yapmasak Olmaz. Yani Hileyi Kullanana Anında Bat Atacak Bir Plugin Lazım. Anti Cheat+ Bu Konıda Pek de İyi Sayılmaz Mesela Bir Örnek Veriyorum Creative'desiniz Blokları Çok Hızlı Kırdığından Fastbreak Decected Diyor.
Ben map yapmakla falan uğraşamayacağım için server kurmadım bu zamana kadar. İstesem 100 tane server kurup herkes gibi çalıntı mapler koyabilirdim. Madem map yapacak zamanları yok server açmasınlar o zaman, başkasının emekleriyle server kuracaklarsa hiç kurmasınlar. Ayrıca The Hive'ın "Bakın bunlar bizim maplerimiz alıp serverınızda kullanın." dediğini hatırlamıyorum.