Türkiye'de Brony Olmak (My Little Pony'ciler Buraya)

Haklı Mıyım?

• Haklısın. Türkiye'de Brony olmak gerçekten zor.

Kullanılan: 6 54.5%
  • Haksızsın. Brony'ler gerçekten .........

Kullanılan: 5 45.5%

• Kullanılan toplam oy
    11

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türkiye'de Brony'lik

Öncelikle "Brony" nedir onu anlatayım: Brony, MLP seyreden erkeklere denir. Ama günümüzde biz Brony'lere çok kötü yakıştırmalar var. Bir çoğu da ağır laflar. Spoilerler altında bu argo, ağır şeyleri göstereceğim, isteyen bakmasın. Kimsenin gözüne de sokmuyorum, adminlerden de şimdiden özür diliyorum. Banlanırsam da diyecek bir şey yoktur. Adminlerin kararıdır, saygı duyarım.

1.Örnek Yorum: "My little pony bence bebe çizgifilmi neden insanlar bunu izliyor anlamıyorum":
Bunu diyenler en azından İngilizce bilseler de şunları bir MrDragonBoy96'ya havale etsem diye düşünüyorum. Adam 18 yaşında üniversiteli ama nasıl Barcelona'yı tutan fanatik insanlar olur, onlar gibi bir MLP fanı. Adamın, bu filmi seyrederken (anladınız onu) ******** gibi bir amacı da yok. Demek ki bebe filmi değilmiş. Ayrıca da sapık olmayan Brony'ler de varmış, değil mi?

2.Örnek Yorum: "Siz Brony'lerin çoğu ****** olmak için bu filmi seyrediyor. Ne de olsa her pony kız yani. Erkek pony yok.": YUH YANİ DİYORUM BUNLARA! SOARİN NE O HALDE? MELEZ Mİ? Neyse bunlar Soarin'i de bilmezler, boşuna uğraşıyoruz yani. (Soarin filmdeki tek erkek pony) Yahu insanlar kişiliğine göre ayrılır. Brony'ler olarak bizim tamamen amacımız bu değildir. Bir kaç tane amacın dışına çıkmış olanlar var diye tüm Brony'leri yargılıyorlar yani. Eminim ki Brony'lerin %90'ında böyle kötü ve sapıkça amaçlar yoktur.

3.Örnek Yorum: "Brony'yiz diye geçineceğinize gidin biraz para kazanın, hayırsızlar.": Bunu yazanlar da var tabii ki (bu forumda yok şükürler olsun). Yahu insan istediğini yapar. Belki karşındaki Brony zengin? Anneden babadan parası var? Veya çalışıyorlar? Olmadı bu genç evladımız, işten dönünce Brony'lik yapıyordur? İnsanı karşıdan yargılamak kolaydır. Onun gibi yaşamıyor ki, nereden bilsin? Ön yargı işte.

4.Örnek Yorum: "Brony'ler ***** delisidir. Anlamıyorum ki nereden çıkarırlar bu sapıkça şeyleri?": Daha kaç kez anlatmalıyız? Brony'ler sapık değildir. Biz sadece fanlarız. Buna göre mesela Barcelona fanları da Messi, Neymar, Suarez, Pique ile sapıklık yapıyor olması gerekir. Ne saçma ama? Bir şeyin fanı olan herkes sapıkça şeyler yapmıyor, bunu o kafalarına sokmuyorlar, böylece Brony'lik hakkındaki önyargılar da yayılıyor.

5. Ve... Beni en çok rahatsız eden şey... Biz Brony'lerden çıkan sapıklar var. Tamam, Brony'ler sapık değildir dedik, ama aralarından böyleleri de çıkıyor. Linki özelden isteyene veririm, spoiler yapamadım. Ama bunu yapan bir İncici. İncicilere sözüm yok, sadece bunu yapana var.

Bu tiplerin yüzünden bize de laf geliyor. Çoğu insan sırf bunlar yüzünden Brony'likten soğuyor. Diyecek bir şey bulamıyorum. Şu anda çok kızgınım, bazen bunlar yüzünden Brony olmaktan utanır hale geldim.

BİZ BRONY'LERİZ. BİR SORUN MU VAR?

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Anlamadığım şey yapılan program 5 yaşında ki küçük kız çocuklarına yönelik fakat 18 yaşında ki bir erkeğin izlemesi ciddi bir psikolojik sorun bence.Gidin anime izleyin 18 yaşın da adamlarsınız gidin biraz yabancı dizi izleyin Game of Throns,Super Natural falan izleyin olgunlaşın biraz. :D

EscapedSquid

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben de koca koca adamların MLP izlemesini saçma buluyorum. Gerçekten küçük kız çocuklarına yönelik bir şey olduğunu düşünüyorum. Animeyi de deli gibi izleyenler var ama bunun kadar anlamsız değil bence.

NOT: Asla Anime izlemem nefret ederim.

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anlamadığım şey yapılan program 5 yaşında ki küçük kız çocuklarına yönelik fakat 18 yaşında ki bir erkeğin izlemesi ciddi bir psikolojik sorun bence.

%100 haklısın bence. Onu aslında pazarlamada hata yapılmış zamanında. Küçüklere özel bir kanal yapılmalı, ve orada gösterime girmeliydi. Ama bence sorun yaratmaz. Çünkü 30 yaşında sapıklık düşünmeyen var, 12 yaşında sapıklar kralı var. Asıl iş şu ki, sapıklara çözüm bulmak gerek. Yine de görüşün için sağol. Görüşleriniz önemlidir. En azından diğerleri gibi hakaret etmiyorsunuz. Adamlar bizi de sapık yerine çıkartacaktı az kalsın.

Ayrıca Friendship is Magic serisine kadar zaten dediğin gibiydi. 5, en fazla 7 yaşındakiler bakardı. Zaten Maradona döneminden (1986) kalma bir film bu sonuçta. İş FiM serisinden sonra çığrından çıktı zaten. Gerekirse biz de seyretmeyiz, ama bu sapıklardan kurtulalım, bu yeter bize.

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Filmde ne buluyorsun bilmiyorum ama animelerde de bulabilirsin oraya yönlenin bence.

• Beğen
Reactions: DIO

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Elime fırsat geçince onu izliyorum. Ben de fanıyım diyebiliriz. Açarım Minika Çocuk'u, izlerim MLP'yi. Çok güzel bi' çizgi film. Nasıl pembe renk sadece kızlar için değilse MLP, Winx Club, Powerpuff Girls gibi SADECE KIZLAR İÇİN terimiyle bilinen çizgifilmler de sadece kızlar için değil. Haksız mıym?

sen de haklısın kardeş. ben de senin gibi düşünüyorum. sonuçta sapık değiliz yani. mlp sapıklardan kurtulmak mesele. ve bunun için bir daha mlp izlememeye bile razıyım.

• Beğen

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Bence Anime de MLP de zaman kaybı. Tabii ki herkesin görüşü farklı.
Senin bu yazdığına bakılırsa bu forum da zaman kaybı oyunlar da zaman kaybı bilgisayar da zaman kaybı o halde daha ne duruyorsun? Çabuk çalışmaya başla inancına yönel!
Anime nereye zaman kaybı? Çoğu insanın psikolojisini düzelten arkadaşlığı en iyi şekil de anlatan ve bazı hayat dersleri veren animeler de var.
Bazı şeylerden nefret edersin ve haklı olursun fakat bazı şeylerden nefret etsen de o şey hakkın da her ne dersen haklı olmaya bilirsin özellikle de nefret ettiğin şeyler yerin dibine giren şeyler değildirler o sadece senin nefretinden ortaya çıkmış bir düşünce ve sen ne kadar nefret edersen et yok olmayacak ve yerin dibine girmeyecek bunu unutma.

R4PT0R3X

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende izlemeye çalışıyorum hiç denk gelmiyor çok az yayınlanıyor

EscapedSquid

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@B38T14 Bu gereksiz ve saygısızca çıkışın sebebiyle seni kınıyorum. Herkesin görüşü farklıdır, bunu orada da dedim. Ben kendi görüşümü bildirirken senin bana hakaret niteliğinde sözler sarfetmen büyük terbiyesizlik. Ben zaman kaybı olduğunu söyledim, bu benim izlememe sebebim. Sen MLP izleyen erkeklere ppsikolojisi bozuk derken oluyor da ben animelere zaman kaybı deyince mi olmuyor? Tekrar söylüyorum, bu yaptığın büyük terbiyesizlik. Umarım o göklere çıkardığın Animelerin senin de psikolojini düzeltir. (!)[DOUBLEPOST=1409689448,1409689303][/DOUBLEPOST]Ayrıca benim söylediğim şeyde haklı-haksız durumu yok çünkü bu benim görüşüm. Fikirleri yanlış yerlere çekebilme ve her şeyi kendine hakaret sayabilme kabiliyetin var.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
@B38T14 Bu gereksiz ve saygısızca çıkışın sebebiyle seni kınıyorum. Herkesin görüşü farklıdır, bunu orada da dedim. Ben kendi görüşümü bildirirken senin bana hakaret niteliğinde sözler sarfetmen büyük terbiyesizlik. Ben zaman kaybı olduğunu söyledim, bu benim izlememe sebebim. Sen MLP izleyen erkeklere ppsikolojisi bozuk derken oluyor da ben animelere zaman kaybı deyince mi olmuyor? Tekrar söylüyorum, bu yaptığın büyük terbiyesizlik. Umarım o göklere çıkardığın Animelerin senin de psikolojini düzeltir. (!)[DOUBLEPOST=1409689448,1409689303][/DOUBLEPOST]Ayrıca benim söylediğim şeyde haklı-haksız durumu yok çünkü bu benim görüşüm. Fikirleri yanlış yerlere çekebilme ve her şeyi kendine hakaret sayabilme kabiliyetin var.
Az daha yaz siniri çıkar.

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Şimdi sınıf arkadaşlarıma MLP izliyorum desem gülerler sonra tüm okula yayarlar... Sonra müdüre kafa atıp okulu terk ederim.

• Beğen