Türkiye'de Brony Olmak (My Little Pony'ciler Buraya)

Haklı Mıyım?

• Haklısın. Türkiye'de Brony olmak gerçekten zor.

Kullanılan: 6 54.5%
  • Haksızsın. Brony'ler gerçekten .........

Kullanılan: 5 45.5%

• Kullanılan toplam oy
    11

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
@B38T14 Bu gereksiz ve saygısızca çıkışın sebebiyle seni kınıyorum. Herkesin görüşü farklıdır, bunu orada da dedim. Ben kendi görüşümü bildirirken senin bana hakaret niteliğinde sözler sarfetmen büyük terbiyesizlik. Ben zaman kaybı olduğunu söyledim, bu benim izlememe sebebim. Sen MLP izleyen erkeklere ppsikolojisi bozuk derken oluyor da ben animelere zaman kaybı deyince mi olmuyor? Tekrar söylüyorum, bu yaptığın büyük terbiyesizlik. Umarım o göklere çıkardığın Animelerin senin de psikolojini düzeltir. (!)[DOUBLEPOST=1409689448,1409689303][/DOUBLEPOST]Ayrıca benim söylediğim şeyde haklı-haksız durumu yok çünkü bu benim görüşüm. Fikirleri yanlış yerlere çekebilme ve her şeyi kendine hakaret sayabilme kabiliyetin var.
Ben sana ne hakaret ettim ne de terbiyesizlik yaptım burası Türkiye Büyük Meclisi değil her söylenene karşı saygı duyup büyük bir resmiyetle karşılanmaz.Animenin ne olduğunu bilen bilir Anime bir sanat türüdür ve bu yazın da ki nefretini de anlıyorum kız kız rahatla desem rahatlayamazsın çünkü bu yazdıklarımla sinirden delireceksin galiba?Çıkışım gereksiz değil çünkü milyonların izlediği ve benim de izlediğim ve yıllardır hoşuma giden bir şeye karşı zıt bir şey söyleniyor her halukar da baş kaldırırım.Zaman kaybı diyorsun farkında mısın bu hayatta yaptığımız çoğu şey zaten zaman kaybı bu dediğin çok saçmaydı bunu kabul et bir kere ve sinirini bağırırmış gibi yorum yaparak milleti ezmeye çalışma.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Aileme söylesem gram laf edemezler. Ederlerse kendimi tutamam, hakaret edebilirim. Sadece "Sen de mi onu izliyosun?" sorusunu sorar (annem). Babam da "Bunu izleyeceğin ders çalış." gibisinden şeyler söyler.
Ben biraz rahatım O konu da çünkü benim abim de Super Natural'i izliyor ve ben de izlemeye başladığım da ailem benim olgunlaştığımı ve büyüdüğümü zannediyor oysaki hiç alakası bile yok. :D

R4PT0R3X

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bide türkiyede çizgi filmler çocuklar için yapıldığını sanıyor herkes ama regular show gibi çizgi filmleri 16-18 yaş arası izliyor

• Beğen
Reactions: DIO

EscapedSquid

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kimseyi ezmek gibi bir amacım yok. Ben zaman kaybı dedim ve bu benim görüşüm. Sen Milyonlarca insanın izlediği MLP'ye laf ettin, Sonicexe bir şey dedi mi? İnsanların görüşüne saygı duymayı öğremelisin. Senin yazdıklarına falan sinirlenmiyorum, herkesi kendin gibi sanma. Aksine sana üzülüyorum. İnsanların görüşlerine saygı duymadan saygı beklemek.. Gerçekten üzücü..

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Kimseyi ezmek gibi bir amacım yok. Ben zaman kaybı dedim ve bu benim görüşüm. Sen Milyonlarca insanın izlediği MLP'ye laf ettin, Sonicexe bir şey dedi mi? İnsanların görüşüne saygı duymayı öğremelisin. Senin yazdıklarına falan sinirlenmiyorum, herkesi kendin gibi sanma. Aksine sana üzülüyorum. İnsanların görüşlerine saygı duymadan saygı beklemek.. Gerçekten üzücü..
MLP'yi milyonlar mı izliyor? yeme beni lütfen ve benim hakkım da bilip bilmeden ileri geri konuşarak kendini bir şey zannetme lütfen.
Ben hiç kimseyi kendim gibi görmüyorum çünkü hiç kimse benim gibi olamaz.Ayrıca sen yazdıklarımızı başka bir organınla mı okuyorsun? Ben bu konu da MLP'ye laf etmedim.

EscapedSquid

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben yine seni iyi gösterdim, direk MLP izleyenlere laf ettin. Seni çok iyi tanıyorum. "Hiç kimse benim gibi olamaz" bu nasıl bir egoistliktir? Sen İlah mısında eşsizsin?

• Beğen

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Ben yine seni iyi gösterdim, direk MLP izleyenlere laf ettin. Seni çok iyi tanıyorum. "Hiç kimse benim gibi olamaz" bu nasıl bir egoistliktir? Sen İlah mısında eşsizsin?
Buna ''ego'' değil ''mantık'' denir ukala senb eni nerede çok iyi biliyorsun? Daha adımı bilmiyorsun.Ben bu konuda MLP'ye laf etmedim!,
Hadi çıkart bakalım MLP'^ye ettiğim lafı çok bilmiş!

Hiç kimse ben olamaz hiç kimse sen olamaz bunu düşünemeyen yazamaz.

EscapedSquid

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
"Anlamadığım şey
yapılan program 5
yaşında ki küçük kız
çocuklarına yönelik
fakat 18 yaşında ki bir
erkeğin izlemesi ciddi
bir psikolojik sorun
bence."
Bir tane daha atıyorum.

erimiscan

Marangoz
En iyi cevaplar
0
MLP'yi hep merak etmişimdir acaba +18 göz çıkarmalı kız çizgi filmleri gibi sandığım için hiç bakmamıştım, ama sanırım konusu büyüklere hitap ediyor biraz bilgilendirir misin?

EscapedSquid

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
"Gidin anime
izleyin 18 yaşın da
adamlarsınız gidin
biraz yabancı dizi
izleyin Game of
Throns,Super Natural
falan izleyin
olgunlaşın biraz."
Düpedüz hakaret bunlar. Ayrıca forumdaki tavırlarından nasıl biri olduğun anlaşılıyor.[DOUBLEPOST=1409692627,1409691765][/DOUBLEPOST]@B38T14 Cevap bekliyorum..

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
"Gidin anime
izleyin 18 yaşın da
adamlarsınız gidin
biraz yabancı dizi
izleyin Game of
Throns,Super Natural
falan izleyin
olgunlaşın biraz."
Düpedüz hakaret bunlar. Ayrıca forumdaki tavırlarından nasıl biri olduğun anlaşılıyor.[DOUBLEPOST=1409692627,1409691765][/DOUBLEPOST]@B38T14 Cevap bekliyorum..
Bunlar hakaret değil öneri sana attığım laf(!) yüzünden beni ezmeye çalışıyorsun belli.Kendini beni ezdiğini san ve kendini sevindir bari.

EscapedSquid

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunlar hakaret değil öneri sana attığım laf(!) yüzünden beni ezmeye çalışıyorsun belli.Kendini beni ezdiğini san ve kendini sevindir bari.
Ezmek gibi bir amacım yok ama insanın fikri neyse zikri de odur. Ezilmek istiyorsun galiba. Ben de insanlara animenin zaman kaybı olduğunu söyledim ve izlememelerini önerdim. Hadi bakalım.[DOUBLEPOST=1409693247,1409693175][/DOUBLEPOST]Resmen adamlara ruh hastası dedin, hala öneri diyorsun.

• Beğen