Türkiye'de Brony Olmak (My Little Pony'ciler Buraya)

Haklı Mıyım?

• Haklısın. Türkiye'de Brony olmak gerçekten zor.

Kullanılan: 6 54.5%
  • Haksızsın. Brony'ler gerçekten .........

Kullanılan: 5 45.5%

• Kullanılan toplam oy
    11

Pr1sonsoul

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ne acizliğimi gördün, ne işimi başkalarına yaptırdığımı gördün? Fikrime saygı duymuyorsan susacaksın.

@Pr1sonsoul o konuda Bestia haklı kimse yasaklanmıyor.[DOUBLEPOST=1409695547,1409695435][/DOUBLEPOST]@Prisonsoul akıllı telefonumda arıza var, onu tamire yolladım şimdilik dandik bir telefon kullanıyorum.
1-Muhtemelen hiçbir moderator konuyu görmemiştir veya kimse rapor etmemiştir. (Bu forumda Schaffer gibileri az var :D)
2-Anladım

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Ne acizliğimi gördün, ne işimi başkalarına yaptırdığımı gördün? Fikrime saygı duymuyorsan susacaksın.

@Pr1sonsoul o konuda Bestia haklı kimse yasaklanmıyor.
Acizliğini görmeme gerek yok çünkü öylesin bunu söyleyerek yükselmeye çalışma sende biliyorsun sen öylesin. yov B)
Fikrine saygı duymuyorsam susamam çünkü bu benim koyun olmadığımı gösterir yeah ben bir koyund eğilim susamam ben bir insanım ben bir özgür yaratığım ben çok kötüyüm ben çok iyiyim ben kötü ile iyi arasın da kalmışım kisme beni durduramaz istersem her şeyi yerle bir ederim ve sonuçlarınja katlanırım fakat karşıma çıkan bir çocuğun lafına karşı değişemem hiç kimsenin lafına karşı değişemem kimse beni değiştiremez Allah kalbimi çevirirse değişirim ben ancak.Sana saygı duymuyorum dedikelrine saygı duymuyorum sana saygımı gösteremem burası bir forum TBMM değil yeah sana saygı göstyermiyorsam çok mu üzüldün yeah üzül üzül olgunlaşırsın belki biraz diyemiyorum çünkü olgun değilsin beah. B)

Pr1sonsoul

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Acizliğini görmeme gerek yok çünkü öylesin bunu söyleyerek yükselmeye çalışma sende biliyorsun sen öylesin. yov B)
Fikrine saygı duymuyorsam susamam çünkü bu benim koyun olmadığımı gösterir yeah ben bir koyund eğilim susamam ben bir insanım ben bir özgür yaratığım ben çok kötüyüm ben çok iyiyim ben kötü ile iyi arasın da kalmışım kisme beni durduramaz istersem her şeyi yerle bir ederim ve sonuçlarınja katlanırım fakat karşıma çıkan bir çocuğun lafına karşı değişemem hiç kimsenin lafına karşı değişemem kimse beni değiştiremez Allah kalbimi çevirirse değişirim ben ancak.Sana saygı duymuyorum dedikelrine saygı duymuyorum sana saygımı gösteremem burası bir forum TBMM değil yeah sana saygı göstyermiyorsam çok mu üzüldün yeah üzül üzül olgunlaşırsın belki biraz diyemiyorum çünkü olgun değilsin beah. B)
Senin rap sanki şuna benzedi :D

• Beğen
Reactions: DIO

EscapedSquid

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yüzsüz. Forum saygı ortamıdır ama senin gibiler yüzünden saygının 0 olduğu bir ortama döndü saygı duymayanlar bu forumda yasaklanmalıdır forum kurallarını okursan bunu görürsün tartışmanın ortasında cıvık bir şekilde rep yapmandan olgunluk seviyenin düşük olduğu belli oluyor saçma bir kişiliğin var egoistlikle birlikte özgüven eksikliğine sahipsin sus artık gereksizbe konuşuyorsun istersen tartışmayı bitirelim çünkü ikimiz de söylediğimiz şeyleri daha sert bir şekilde tekrar ediyoruz. Bir sonuca varmak için tartışılır ama bu şekilde hiçbir sonuca varamayacağız uyarı almamak veya yasaklanmamak için tartışmayı bitirmek en iyisi.[DOUBLEPOST=1409696386,1409696276][/DOUBLEPOST]Ayrıca bana çocuk deme hakkına sahip değilsin, senden sadece 1 yaş küçüğüm ve senden daha olgunum.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Yüzsüz. Forum saygı ortamıdır ama senin gibiler yüzünden saygının 0 olduğu bir ortama döndü saygı duymayanlar bu forumda yasaklanmalıdır forum kurallarını okursan bunu görürsün tartışmanın ortasında cıvık bir şekilde rep yapmandan olgunluk seviyenin düşük olduğu belli oluyor saçma bir kişiliğin var egoistlikle birlikte özgüven eksikliğine sahipsin sus artık gereksizbe konuşuyorsun istersen tartışmayı bitirelim çünkü ikimiz de söylediğimiz şeyleri daha sert bir şekilde tekrar ediyoruz. Bir sonuca varmak için tartışılır ama bu şekilde hiçbir sonuca varamayacağız uyarı almamak veya yasaklanmamak için tartışmayı bitirmek en iyisi.[DOUBLEPOST=1409696386,1409696276][/DOUBLEPOST]Ayrıca bana çocuk deme hakkına sahip değilsin, senden sadece 1 yaş küçüğüm ve senden daha olgunum.
Söylediklerin den sadece bir tanesi doğru O da öz güven eksikliği.Evet öz güven eksikliğim ve hepsi lanet olası hak yiyen pislikler yüzündendi çünkü hangi yarışmaya katıldıysam sürekli olarak hakkım yendi ve ben de öz güven kaybı oldu okul hayatım tam bir filimlikti çünkü berbattı resmen hayatımın içine ettiler okul hayatım da şimdi ise her şeyi yok etmek istiyorum çünkü çok ama çok berbat gözüküyor hayatım her şeyi yok etmek istiyorum çünkü yalnızım ve kendini beğenmişlerden nefret ediyorum hepsini birer birer öldürmek istiyorum ne zaman bir yerde haksızlık görsem sinirden görüşüm bulanıklaşıyor artık nefret ediyorum ve istemiyorum her şeyi yok edip yerle bir etmek istiyorum ve içim de kötülük hissim artıyor ve bunu durduramıyorum Allah sonumu hayır etsin benden bu kadar gerisine karışmayın beni yasaklayacaksanız da yasaklayan pek hakaret etmesem de hakaret ettiğimi kabul ediyorum durmayın yasaklayın beni bir kaç çocukla çocuk olmak istemiyorum o yüzden bu konu da bana laf sokulmasına izin veriyorum kendilerince sevinsinler aciz yazık insanlar diye şimdi yok olun karşımdan hiç kimseyi görmek istemiyorum tek isteğim her şeyi yok etmek!
Sen benden daha olgun değilsin sen sadece sana laf sokmana izin verildiğini fark etmeden kendini bir şey sanan kişilerdensin!Merak ediyorum acaba benim yaşadığım hayatı yaşasaydın psikolojin nasıl olurdu hislerin nasıl olurdu kısaca nasıl bir canavar olurdun acaba?Şimdi kaybol gözümün önünden karşımda hiçbir değerin yok ve bunu değiştiremezsin anca sokak karıları gibi laf sokup durursun işte!

EscapedSquid

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hastasısın galiba. Acil psikoloğa danışman gerek, sinirinden köpürdüğune iyice eminim artık. Eğleniyorum diyerek kendini güçlü göştermeye çalışıyorsun sadece.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Ruh hastasısın galiba. Acil psikoloğa danışman gerek, sinirinden köpürdüğune iyice eminim artık. Eğleniyorum diyerek kendini güçlü göştermeye çalışıyorsun sadece.
Kendimi güçlü göstermeye çalışmıyorum sadece güçlü olduğum için böyle davranıyorum birçok şeye dayandım birçok haksızlığa uğradım ve asla psikoloğa gitmeyeceğim çünkü beni çok garip karşılayacaklar!Ve asla senin gibi birisinin önerisini dinlemem.Ben ruh hastası değilim gayet sağlıklı... değilim fakat ruh hastası değilim ben sadece etrafım da ötüp duran bazı kişiler ruh hastası.

EscapedSquid

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kendimi güçlü göstermeye çalışmıyorum sadece güçlü olduğum için böyle davranıyorum birçok şeye dayandım birçok haksızlığa uğradım ve asla psikoloğa gitmeyeceğim çünkü beni çok garip karşılayacaklar!Ve asla senin gibi birisinin önerisini dinlemem.Ben ruh hastası değilim gayet sağlıklı... değilim fakat ruh hastası değilim ben sadece etrafım da ötüp duran bazı kişiler ruh hastası.
Durumun ciddi, seninle tartışmam sadece senin durumunu kötüleştirir. Ama egoistsin aynı zamanda.[DOUBLEPOST=1409697356,1409697208][/DOUBLEPOST]Ayrıca psikologlar senin gibilerle çok karşılaşıyorlar.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Durumun ciddi, seninle tartışmam sadece senin durumunu kötüleştirir. Ama egoistsin aynı zamanda.
Ben egoist değilim kendini beğenmişler karşısın da egoist olmay açalışan birisiyim sadece onalrdan nefret ediyorum onları alt edemiyorum onlaara eziliyorum ve onalara ise hiçbir şey olmuyor o halde neden ben de onlar gibi olmayayım? Ne ala onlara istediklerini yapıyorlar kendilerini büyük görüyorlar halkın karşısında büyük oluyorlar sonucun da ise hiçbir şey olmuyor o zaman ben de öyle yaparım ben de büyük birisi olurum herkesi ezerim kimse bana bir şey diyemez sonucun da ise hiçbir şey olmaz bana da!
Nereden çıkartıyorsun bu sonucu ha? Sen psikolog musun? Nereden biliceksin?
Emin ol benim gibilerle karşılaşmıyorlar çünkü ben O bu şu gibi insanalrdan değilim ben normal ve farklı insanalrdan da çok farklı birisiyim! Ve bir forum da karşım da ki bir kaç kişinin bunu anlamasını beklemiyorum çünkü forum da herkes kendini veya başkalarını aynı seviyede tutmak istiyor! Ben çoğu insanın bilmediklerini ve yapamadıklarını yaptım hiçbir insanın karşılaşmadığı şeylerle karşılaştım izlerini buldum! Ben hiçbir insana benzemem!

EscapedSquid

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen kendini beğenmişleri umursama. Onlar karşısında egoistleşmen sadece seni kötü gösterir.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Sen kendini beğenmişleri umursama. Onlar karşısında egoistleşmen sadece seni kötü gösterir.
Aslın da benim egoist olmamam mantık dışı çünkü benim sahip olduğum şeylere sahip olsa diğerleri egoistlikten burnu göklere değerdi!

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Animelere karşıydım.. Bunu gördüm bunada karşı gelmeye başladım.. Ben (biraz) realist bir insanım ve bu tarz şeylere gıcığım.. Bana göre insanı eğlendirmiyorsa izlenmemeli (eğlence dediğim gülmek).. Açın spongebob izleyin en azından komik.. Bunlara bakıyorum şu an ulusal kanallarda olan diziler gibi.. hiçbir özelliği yok.. İnsanın beynini yokediyor.. Kalitesiz dandik şeyler..

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi sınıf arkadaşlarıma MLP izliyorum desem gülerler sonra tüm okula yayarlar... Sonra müdüre kafa atıp okulu terk ederim.

ilkokulda bizim sınıftakilerin çoğu kardeşleri sayesinde pocoyo bile seyrederlerdi. :lol:

Ben sana ne hakaret ettim ne de terbiyesizlik yaptım burası Türkiye Büyük Meclisi değil her söylenene karşı saygı duyup büyük bir resmiyetle karşılanmaz.Animenin ne olduğunu bilen bilir Anime bir sanat türüdür ve bu yazın da ki nefretini de anlıyorum kız kız rahatla desem rahatlayamazsın çünkü bu yazdıklarımla sinirden delireceksin galiba?Çıkışım gereksiz değil çünkü milyonların izlediği ve benim de izlediğim ve yıllardır hoşuma giden bir şeye karşı zıt bir şey söyleniyor her halukar da baş kaldırırım.Zaman kaybı diyorsun farkında mısın bu hayatta yaptığımız çoğu şey zaten zaman kaybı bu dediğin çok saçmaydı bunu kabul et bir kere ve sinirini bağırırmış gibi yorum yaparak milleti ezmeye çalışma.

Bir yandan haklısın. Ben de anime seyrederim, buldumu kaçırmam. Tsubasa, Bakugan, Naruto buldumu seyrederim bende. Özellikle Tsubasa'yı tekrar tekrar seyrederdim.

Ben biraz rahatım O konu da çünkü benim abim de Super Natural'i izliyor ve ben de izlemeye başladığım da ailem benim olgunlaştığımı ve büyüdüğümü zannediyor oysaki hiç alakası bile yok. :D

ben de elm sokağını seyrettim, aynı şeyleri düşündüler. B)

Senin bu yazdığına bakılırsa bu forum da zaman kaybı oyunlar da zaman kaybı bilgisayar da zaman kaybı o halde daha ne duruyorsun? Çabuk çalışmaya başla inancına yönel!
Anime nereye zaman kaybı? Çoğu insanın psikolojisini düzelten arkadaşlığı en iyi şekil de anlatan ve bazı hayat dersleri veren animeler de var.
Bazı şeylerden nefret edersin ve haklı olursun fakat bazı şeylerden nefret etsen de o şey hakkın da her ne dersen haklı olmaya bilirsin özellikle de nefret ettiğin şeyler yerin dibine giren şeyler değildirler o sadece senin nefretinden ortaya çıkmış bir düşünce ve sen ne kadar nefret edersen et yok olmayacak ve yerin dibine girmeyecek bunu unutma.

Haklısın. Ama;

1- Adam 16 yaşında, 18 yaşından küçükler yasa gereği çalışamaz. Bi de işyerine ceza mı getirsin :lol:
2- Mesela Tsubasa gibi.

Yahu kardeşim kavgaya ne gerek var? Birbirinizin görüşüne saygı duymayı deneyin. Ben mesela şu ana kadar MLP'ye laf söyleyenlere saygı duydum. Ben de bilirdim herkese bağırmasını. Ama saygı her zaman dost kazandırır. Tartışmayı bitirmek en iyisidir bencede. Ama herkes kendine göre olgundur. Karşılaştırmaya gerek yok.

Animelere karşıydım.. Bunu gördüm bunada karşı gelmeye başladım.. Ben (biraz) realist bir insanım ve bu tarz şeylere gıcığım.. Bana göre insanı eğlendirmiyorsa izlenmemeli (eğlence dediğim gülmek).. Açın spongebob izleyin en azından komik.. Bunlara bakıyorum şu an ulusal kanallarda olan diziler gibi.. hiçbir özelliği yok.. İnsanın beynini yokediyor.. Kalitesiz dandik şeyler..

1- Mesela Kaçak Gelinler gibi, değil mi? Resmen saçmalık!
2- Animeler konusunda katılmıyorum, hayatı anlatıyor ve bazıları da komik. Tsubasa Tsubasa diyorsunuzdur ama komiklikler vardı (mesela işizaki). Yine de görüşün için teşekkür ederim.[DOUBLEPOST=1409735887][/DOUBLEPOST]
MLP'yi hep merak etmişimdir acaba +18 göz çıkarmalı kız çizgi filmleri gibi sandığım için hiç bakmamıştım, ama sanırım konusu büyüklere hitap ediyor biraz bilgilendirir misin?

Arkadaşlığı anlatıyor. Twilight diye bir pony var, prenses olmak için son sınavı var, kraliçeye arkadaşlığın önemiyle ilgili yazılar yazıyor ve 4 sezon sonra prenses oluyor. Ama günümüzde bazı hasta Brony'ler (bunlar yüzünden Brony olmaktan vazgeçicem sanırım) yüzünden film +18 korkunç ve iğrenç bir p**** filmi zannediliyor. Merak ettiysen, özelden mesaj at, o hasta brony'nin attığı konunun linkini de vereyim.

Bu yaptığın tartışma çıkarmaya giriyor ve tartışma çıkarmanın cezası süresiz uzaklaştırma, şimdi bir yudum çay al ve sakinleş :D (Ciddiyim çay insanı yumuşatıyormuş :D)

beni daha beter ediyor. ben sakinleşmek için mc oynarım.

EscapedSquid

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim ben fikrimi belirtince ordan atladı dağdan iner gibi. Biraz saygılı olsaydı kavga çıkmazdı.