- En iyi cevaplar
- 0
ya bak intel hd grapics 32cunksda her şey full 145+fps alıyorum 1.8 de ..9 da 100+ bumu kasma1. kastıgı için gecmiyorlar zaten herkes.
Bunu genel olarak söyledim kimin pc 1.9 zor fps alıyor birde o acıdan bakmalısınız.
ya bak intel hd grapics 32cunksda her şey full 145+fps alıyorum 1.8 de ..9 da 100+ bumu kasma1. kastıgı için gecmiyorlar zaten herkes.
Bunu genel olarak söyledim kimin pc 1.9 zor fps alıyor birde o acıdan bakmalısınız.
Pluginler kullanarak eski pvp'yi yeni sürümlere getirebilirsiniz. Bunuda mı biz söyleyelim yani? 1.7 Tnt mekaniği için PaperSpigot, savaş mekanikleri için de bir adet plugin kuracaksınız hiç zor değil.Hocam Öncelikle Belirtmek İstediklerim (Bir PvP Sunucusu İcin Konusuyorum .) 1.9'Da PvP Yok ve Degisik Hocam 2 El'in Falan Var, İnsan Alısıtıgına Devam Eder 1.9 ve 1.10'a Alısmadı Bazı Türkler Bizler 1.20 Cıksa bile 1.8 ve 1.7 Oynamaya Devam Edecez Siz İstediginiz Kadar 1.9 Yapın. (jetterclick" denen saçma uğraş için 150 liralik mause alan 12 yaşındaki çocukları tanıyorum. Siz Tanımaya Devam Edin İnsanların Yaslarını Kücük Görmeye Hakkınız Yok Bu arada. )
İyi Forumlar
O 12 yaşındaki çocukların çoğunun bilgisayarı patates. Çok güçlü değiller. Bir süreden sonra Minecraft bilgisayarlara ağır geliyor. Bu yüzden takıldılar.
Yabancı sunucular (Sadece Premium değil Crack sunucular da) çok iyi işler çıkarıyor ancak Türkiye'de onunla uğraşacak kimse yok...
Genel amaç öyledir ancak şöyle düşün:Güncel sürümler her zaman en yüksek performans için optimize edilir. Bizzat yaptığım testlerde 1.8.9 sürümü 1.7.10'dan daha yüksek FPS veriyor. Oyundaki yenilikleri kaldıramayan oynamasın.
1 yılık pc ler var 1 oyun icin 1000 vs pc mi değiştirelim yani ???.1.9 da fps almayan 1.8 veya 1.7'de de kasar.
O kasma durumu sadece bir bahanedir. .d
senin pc le bizim pc bir mi sanıyorsun ?ya bak intel hd grapics 32cunksda her şey full 145+fps alıyorum 1.8 de ..9 da 100+ bumu kasma
gerçektenmi minecrafta giriyoruz faremiz kaliteli değil nasıl yapıcaz jitter clicki öğretirmisinMinecraft'ta jitter click vardır.
Benim PC 4 yıllık 0 kasma 1.11 bahane yapma burada.1 yılık pc ler var 1 oyun icin 1000 vs pc mi değiştirelim yani ???.
senin pc le bizim pc bir mi sanıyorsun ?
Bahane yapmıyorum gercegi söylüyorum.Benim PC 4 yıllık 0 kasma 1.11 bahane yapma burada.
Minecraft son sürümü üstüne optifine kur, gerekli ayarları yap, java sürümün güncel olsun (java 7 kullanıyorsan kasmalar tamamen normal), bilgisayarın 64 bit olsun (java da 64 bit olmalı), Windows'un güncel ve stabil bir sürümde olsun, tüm driverların güncel olsun yinede sorun yaşıyorsan eğer bilgisayarında mutlaka bir sorun vardır. (1.8 de optifine'sız 30 fps alan bir bilgisayarda 1.11 i 50+ fps ile sorunsuz çalıştırabiliyorum)Bahane yapmıyorum gercegi söylüyorum.![]()
Sunucular 1.8 yerine 1.9/1.10/1.11 tercih etseler ona uygun hileler çıkacak o yüzden üst sürümlerde pek fazla hile göremiyorsun.1.5.2 de falan katıldım oyuna ben. at yoktu o aralar kendi kendime can çekişiyordum bu oyun ne la diye 1 yılda çözdüm sonra 1.7 falan vardı girdim falan onlara. onlineye katıldım sonra ordanda bi 2 yıl oynadım geldik bu vakite Kim bilebilirdiki Kalkanlar gelecek balta kılıçtan daha fazla vuracak büyü basmadan evel belli olacak.. Bayraklar gelecek.. Bence oyun iyi bir yere geliyor artık enazından az da olsa hilelerden kurtulduk 1.9 pvp sinde.
ondada haklısın ama Şu mojang Steama koysa oyunu bir şey yapamayacaklar ama satış fiyatını değiştirir diye koymuyorlar 80 90 tl ye satacaklar ya..Sunucular 1.8 yerine 1.9/1.10/1.11 tercih etseler ona uygun hileler çıkacak o yüzden üst sürümlerde pek fazla hile göremiyorsun.