Arkadaşlar,işte size aç,sefil ve karaktersiz bir kişi örnegi.Aç herif gelmiş foruma reklam koymuş. Ağzımı daha da bozcaktım ama forum kurallarına uymak için şimdilik susuyorum ve takdiri size bırakıyorumBedavaya 7/24 Açık Sunucu Kurulumu Byrun :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
hocam, hack milletin ruhuna işlemiş ve gerçek hayatta da durum aynı. İnsanlar amaçlarına ulaşmak için hile, desise ne kadar namussuzluk varsa yapıyorlar. Bu çocuklar da maalesfef bu kültürde büyüyorlar. İşin bir hayli zor. Sana bu kutlu yolda başarılar dilerim.HACKE HAYIR! HACK acanların turancraftta istemiyoruz daha temiz bir oyun icin hhack kullanmayınız
sakin ol korkud dikkate almaya adam yerine koymaya deymez bu dümbükleriArkadaşlar,işte size aç,sefil ve karaktersiz bir kişi örnegi.Aç herif gelmiş foruma reklam koymuş. Ağzımı daha da bozcaktım ama forum kurallarına uymak için şimdilik susuyorum ve takdiri size bırakıyorum
hocam, hack milletin ruhuna işlemiş ve gerçek hayatta da durum aynı. İnsanlar amaçlarına ulaşmak için hile, desise ne kadar namussuzluk varsa yapıyorlar. Bu çocuklar da maalesfef bu kültürde büyüyorlar. İşin bir hayli zor. Sana bu kutlu yolda başarılar dilerim.
Helal KorkudataTüm saldırılara rağmen her zaman Turancrafta desteklerinizi bekliyoruz. Bu haysiyetsizlere karşı hep beraber mücadele edelim. "
Bir memlekette namuslu insanlar da en az namussuzlar kadar cesur olmadan o memlekete kurtuluş yoktur" İSMET İNONÜ
İsmet Paşa güzel laf söylemis vallaTüm saldırılara rağmen her zaman Turancrafta desteklerinizi bekliyoruz. Bu haysiyetsizlere karşı hep beraber mücadele edelim. "
Bir memlekette namuslu insanlar da en az namussuzlar kadar cesur olmadan o memlekete kurtuluş yoktur" İSMET İNONÜ
lag sorununu çözmek için ormanın sıfırlanması gerekiyor.Server güzel ama biraz lag var.
Hocam, ornanı sıfırla lag sorunu ortadan kalksınherkese iyi oyunlar sizleri turancrafta bekliyoruz