TuranCraft.nitrado.net/FACTION/GTA/KİT PVP/EGGWARS/Survival sunucularıyla hizmetinizdeyiz.

YARICI

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
HACKE HAYIR! HACK acanların turancraftta istemiyoruz daha temiz bir oyun icin hhack kullanmayınız

korkudata

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Daha şerefli ve haysiyetli bir oyun icin HACKE HAYIR! Hack kullananları turancraftta istemiyoruz

YARICI

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Server sağlayıcı firmadan kaynaklanan teknik sorun giderilmiştir tüm turancraft severleri serverimize davet ediyoruz saygılarımla...

korkudata

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bedavaya 7/24 Açık Sunucu Kurulumu Byrun :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Arkadaşlar,işte size aç,sefil ve karaktersiz bir kişi örnegi.Aç herif gelmiş foruma reklam koymuş. Ağzımı daha da bozcaktım ama forum kurallarına uymak için şimdilik susuyorum ve takdiri size bırakıyorum

HACKE HAYIR! HACK acanların turancraftta istemiyoruz daha temiz bir oyun icin hhack kullanmayınız
hocam, hack milletin ruhuna işlemiş ve gerçek hayatta da durum aynı. İnsanlar amaçlarına ulaşmak için hile, desise ne kadar namussuzluk varsa yapıyorlar. Bu çocuklar da maalesfef bu kültürde büyüyorlar. İşin bir hayli zor. Sana bu kutlu yolda başarılar dilerim.

YARICI

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Herkese iyi oyunlar

Arkadaşlar,işte size aç,sefil ve karaktersiz bir kişi örnegi.Aç herif gelmiş foruma reklam koymuş. Ağzımı daha da bozcaktım ama forum kurallarına uymak için şimdilik susuyorum ve takdiri size bırakıyorum

hocam, hack milletin ruhuna işlemiş ve gerçek hayatta da durum aynı. İnsanlar amaçlarına ulaşmak için hile, desise ne kadar namussuzluk varsa yapıyorlar. Bu çocuklar da maalesfef bu kültürde büyüyorlar. İşin bir hayli zor. Sana bu kutlu yolda başarılar dilerim.
sakin ol korkud dikkate almaya adam yerine koymaya deymez bu dümbükleri

korkudata

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tüm saldırılara rağmen her zaman Turancrafta desteklerinizi bekliyoruz. Bu haysiyetsizlere karşı hep beraber mücadele edelim. "
Bir memlekette namuslu insanlar da en az namussuzlar kadar cesur olmadan o memlekete kurtuluş yoktur" İSMET İNONÜ

behlul_ali

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Tüm saldırılara rağmen her zaman Turancrafta desteklerinizi bekliyoruz. Bu haysiyetsizlere karşı hep beraber mücadele edelim. "
Bir memlekette namuslu insanlar da en az namussuzlar kadar cesur olmadan o memlekete kurtuluş yoktur" İSMET İNONÜ
İsmet Paşa güzel laf söylemis valla