Bakaradasırada
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Dünya nerde bay akıllı ?Uzayda Yasam V2 Cikti [+Resim][+Link] Solar Survivalin Bir Degisigi Türkçe
Uzayda Yasam Demişsiniz Şimdi de Dünya Orası Diyorsunuz ?!
Dünya nerde bay akıllı ?Uzayda Yasam V2 Cikti [+Resim][+Link] Solar Survivalin Bir Degisigi Türkçe
Uzayda Yasam Demişsiniz Şimdi de Dünya Orası Diyorsunuz ?!
Bence aksama kadar v3 ü çıkaracağına biraz daha uğraş v2.1 i çıkarV3 Cikacak Aksama sabredin![]()
V3 Neden olmuo ?Bence aksama kadar v3 ü çıkaracağına biraz daha uğraş v2.1 i çıkar
Biraz Daha Dikkatli Okusanız Yorumları ?Dünya nerde bay akıllı ?
V1 kaybolmuşBen birşeyi merak ettim bu v2 ise v1'in durumu vahim.
Birden niye v3 ü çıkarıyon ? v2.1 v2.1.1 varken minecraft a bak örneğin 1.7 1.8 diye ilerliyo v3 ü demek aslında büyük bir güncelleme nin olduğunu gosterirV3 Neden olmuo ?
V1 Haritalarda O Daha kötü oldu birazBen birşeyi merak ettim bu v2 ise v1'in durumu vahim.
Ben direk gidicegim V1,V2,V3 CikacakV1 Haritalarda O Daha kötü oldu biraz![]()
ov böyle bişi yaparsan süper olurV1 Haritalarda O Daha kötü oldu biraz[DOUBLEPOST=1401121417,1401121344][/DOUBLEPOST]
Ben direk gidicegim V1,V2,V3 CikacakBu Gezegenler BÖlümü V6 Ya Kadar cikar heralde Adventure mapli tarzida yapicam uzay gemileri uzaylilarda olucak V4 Te ya da v5 Te
![]()
Senle Beraber Yapalimmi Server acabilirsen yaparizov böyle bişi yaparsan süper olursolar kadar ünlü olur diyeyim
Ben daha arkadaşla oynamak için server açamıyom bide benim builder lık kötüSenle Beraber Yapalimmi Server acabilirsen yaparizBukkit server acabilirsen World Edit yükleyip yapariz
Altinlar Bonus Puan bulabildin aferinBen daha arkadaşla oynamak için server açamıyom bide benim builder lık kötü[DOUBLEPOST=1401122065,1401121802][/DOUBLEPOST]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bak şunlara bi
[DOUBLEPOST=1401122488][/DOUBLEPOST]Kaktüsleri alacam bitiyor
![]()
Mapı yedeğe aldım sonra her yeri tnt ledimAltinlar Bonus Puan bulabildin aferin![]()