Veda - Zorinkun

Geri dönmemi...

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
"Ben giderim adım kalır. Dostlar! sahi nerede bu dostlar ?"
-@Tario76

"Arkadaş sandığım kişiler birer birer şerefesizliklerini göstermeye başlıyorlar."
-@Canyo

Eeem, 2 yıldır buradayım, o kadar sabrettim, sabrettim.
Gına geldi ama. Gidiyorum.
Önünüze geleni moderatör olarak almayın forum yönetmenliği size diyorum. Önünüze geleni moderatör almayın.
Fazla bir şey yazmayacağım çünkü yazmaya değer bir şey göremiyorum.
Gidiyorum. Belki geri gelirim.

Baybay.

-Zorinkun

JusticeWhipsss

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
"Arkadaş sandığım kişiler birer birer şerefesizliklerini göstermeye başlıyorlar."
-@Canyo
Bu iyi bir şey mi yoksa kötü bir şey mi anlamadim ?
Bu kişi neden banlandı anlatayım size gidip forumu kendisinin gibi görmesi,benim açtigim her hesaba gelip senin bu forumda yerin yok diye banlaması üst yönetime karşı hırçınlık cıkarıp kendini bir şey sanması yüzünden banlandı. Gelipde bana Canyoyu savunmayın. Babasının malı yada dingonun ahırı degil burası. Kurallara uyucak. Rütbesini ve haddini bilecekti ki bilmedi banlandı yeterli bi açıklama olmuştur umarım.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
-@Canyo
Bu iyi bir şey mi yoksa kötü bir şey mi anlamadim ?
Bu kişi neden banlandı anlatayım size gidip forumu kendisinin gibi görmesi,benim açtigim her hesaba gelip senin bu forumda yerin yok diye banlaması üst yönetime karşı hırçınlık cıkarıp kendini bir şey sanması yüzünden banlandı. Gelipde bana Canyoyu savunmayın. Babasının malı yada dingonun ahırı degil burası. Kurallara uyucak. Rütbesini ve haddini bilecekti ki bilmedi banlandı yeterli bi açıklama olmuştur umarım.
Bu sözü beni arkamdan bıçaklayan, arkamdan konuşan bazı insanlara söyledim.

-Zorinkun

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu gönderme Canyo'ya ise sorun yok. İyi forumlar.
Canyo'ya karşı herhangi bir nefretim yok. Atarlanıp beni Skype'dan silmesi onun gereksiziği. :) Ona gönderme yapmadım. Burada birkaç kişiye yaptım. Onlar zaten kendilerini çok iyi biliyorlar.
-Zorinkun[DOUBLEPOST=1411197211,1411197157][/DOUBLEPOST]
Zorinkun_ ve çetesi Küp sanatını ele geçirmiş :o[DOUBLEPOST=1411197147,1411197046][/DOUBLEPOST]Edit:Baba sende mi @Canyo yu sevmiyon
Sevmiyorum değil. Seviyorum da değil. Onu konuşmayalım.
-Zorinkun[DOUBLEPOST=1411197275][/DOUBLEPOST]
gitmeğğ len gitme gidersen adresini bulup döverim seni -_-
Sen böyle abiLİK yapınca sana nefret duyduğumu söylemiş miydim?
-Zorinkun

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
"Önünüze geleni moderatör olarak almayın forum yönetmenliği size diyorum. Önünüze geleni moderatör almayın."

sanırım bu kısım bana yazılmış. sana spam için uyarı attığım için kızgınsın sanırım.
Alakası yok. :) Sadece önlerine geleni almasınlar moderatör olarak dedim. :)

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Güneş batarken ardından tepelerin geldi veda zamanı teletabilerin...
Yolun açık ola bana nereden ulaşabileceğini biliyorsun. Moderatörler hakkında ise için rahat olsun bu işi hakkıyla yapanlar var. Uygun olarak yerine getiremeyenlerin ise görevinden alınacağına inanıyorum. :)

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Forum üzerinde ceza alıp, nedenini araştırmadan, forum kurallarında hangi kurallara aykırı olmadığını bilmeden, başka kişilerin sözüne bakıp forumdan ayrılanlar aşırı derecede fazladır. Bu mesajım geneldir hiçbir şahsı hedef almadan görüşlerimi bildirmekteyim. @bat34 adlı moderatörümüzün verdiği uyarının doğruluğunu ben onaylayabilirim. Şöyleki her hangi bir konuya "oq,ok,k,xd" , konu amacı dışında bir mesaj, alt alta atılan aynı mesajlar, küfür ve argo, uygunsuz resim kullanımı olan mesajlar "Spam related, Sexual and Aggressive Content" olarak gruplandırılmaktadır. Senin attığın mesaja ben ilgileniyo olsa idim yine uyarı verirdim. Burada haksızlık yok. Son günlerde oluşan "Her önünüze geleni moderatör almayın." cümlesi herkesin ağzında dolaşıyor. Arkadaşlar sizlerin moderatör başvurularının çokluğu ve arasından yapılan seçimlerdeki özenin farkında değilsiniz sanırım. Size örnek olarak şu resmi sunabilirim.

74 Sayfa moderatör başvurusu yollandı şu tarihe kadar ve arkadaşlar bunların arasında formdaki "Neden moderatör olmak istiyorsunuz?" kısmına "Canım sıkıldı, mod yapın beni, minecraftı çok seviyom, asdasfasd" gibi mesajlar atanların ardı arkası kesilmiyor. Bizler aralarından en tutarlılarını seçip onlara şans tanıyoruz.
Kimse sanmasinki her atılan 10 başvurudan 1'i kabul ediliyor yok öyle şeyler. Denetim konusuna gelirsek sunucular bölümünde aktif olarak moderatörlük yapmak isteyen fazla kişi yok, olanlar ise zamanlarını yeteri kadar ayıramıyorlar. Size örnek olarak şu an denetimde bulunan 2 konunun resmini göstereyim.

Arkadaşlar konularınız onaylanacak kadar yeterli değil. Denetimler aslında sıkı bir şekilde gerçekleştiriliyor ancak sizler konunuz kabul olmayınca veya onaylanması için yönetime danışılması gibi bir durum olduğu zaman biraz beklediğinizde "Denetimlerle ilgilenilmiyor!" lafları ortaya çıkıyor. Yine yok öyle bir şey.
Son olarak bizler görevimizi elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Kimsenin kimseye bir garezi yok. Zaten forumda sorun oluşturan yönetim ekibi üyeleri ve normal üyeler gerekli cezalar hiçbir ayrıcalık yapılmadan uygulanıyor. Umarım sizler bu mesajı okuyup başkalarından duyma, kör cahil şeklindeki hareketlerinizden vazgeçersiniz.​