Hani bir arkadaşımın girmemesini istemem sana mı batıyor? Bir şey yazdık diye saçmalamayın hemen. Hem gitmesini isterim istemem bundan sana ne?çok meraklıysan arkandan sende git.
Ya yetti ama insanlara bulaşmayı kes !çok meraklıysan arkandan sende git.
Hobi olarak yapıyor bunu. Amacı rahatsız etmek ya.Ya yetti ama insanlara bulaşmayı kes !
Ya gitme
![]()
![]()
![]()
Senle muhattab olmuyacağım .git geri gelme
Göz ardı ettim . Sorun yokuzattınız artık.
Açtığın konulara, yolladığın o mesajlar ile kaç kişiye yardım ettin onu bir söyle. Azıcık düşün ve ondan sonra konuş. Rezil oluyorsun. Ben sadece muhabbet ederek o "1.000" mesaja ulaştım. Gereksiz mesajlar atsaydım çok çok daha önceden yasaklanabilirdim. Gereksiz derken, neyi kastetmek istedin? Gereksiz mesaj asıl senin mesajın.Yaw şimdi zorin sen istiyosan gitme bu bizi pek ilgilendirmeyen durum ve senin hesabının ban yemesi sanırım çok post kasman ve çoguda gereksiz
Bak, yukarıda "Konuyu Terk et" seçeneği var.uzattınız artık.
Kardeşim gitme lao. Cidden forumun eğlencesi senin ile çıkıyor. Gitme. Hadi şu yaşlı ihtiyarı dinle de gitme.Açtığın konulara, yolladığın o mesajlar ile kaç kişiye yardım ettin onu bir söyle. Azıcık düşün ve ondan sonra konuş. Rezil oluyorsun. Ben sadece muhabbet ederek o "1.000" mesaja ulaştım. Gereksiz mesajlar atsaydım çok çok daha önceden yasaklanabilirdim. Gereksiz derken, neyi kastetmek istedin? Gereksiz mesaj asıl senin mesajın.
-Zorinkun
Bak, yukarıda "Konuyu Terk et" seçeneği var.![]()
Skype diye bir şey var.Kardeşim gitme lao. Cidden forumun eğlencesi senin ile çıkıyor. Gitme. Hadi şu yaşlı ihtiyarı dinle de gitme.![]()
Bizde gereksiz mesajlar atacak kadar kötü deiliz bi post kastıgım konu varsa göster bana çogu muhabbet dierleride yardım ettigimde oluyor en azındanAçtığın konulara, yolladığın o mesajlar ile kaç kişiye yardım ettin onu bir söyle. Azıcık düşün ve ondan sonra konuş. Rezil oluyorsun. Ben sadece muhabbet ederek o "1.000" mesaja ulaştım. Gereksiz mesajlar atsaydım çok çok daha önceden yasaklanabilirdim. Gereksiz derken, neyi kastetmek istedin? Gereksiz mesaj asıl senin mesajın.
-Zorinkun
Bak, yukarıda "Konuyu Terk et" seçeneği var.![]()
Mousemin pili bitmeseydi + foruma ara vermeseydim cevap verecektim.Bizde gereksiz mesajlar atacak kadar kötü deiliz bi post kastıgım konu varsa göster bana çogu muhabbet dierleride yardım ettigimde oluyor en azından
Ne dedigini anlamadım benMousemin pili bitmeseydi + foruma ara vermeseydim cevap verecektim.![]()