Veda - Zorinkun

Geri dönmemi...

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaw şimdi zorin sen istiyosan gitme bu bizi pek ilgilendirmeyen durum ve senin hesabının ban yemesi sanırım çok post kasman ve çoguda gereksiz
Açtığın konulara, yolladığın o mesajlar ile kaç kişiye yardım ettin onu bir söyle. Azıcık düşün ve ondan sonra konuş. Rezil oluyorsun. Ben sadece muhabbet ederek o "1.000" mesaja ulaştım. Gereksiz mesajlar atsaydım çok çok daha önceden yasaklanabilirdim. Gereksiz derken, neyi kastetmek istedin? Gereksiz mesaj asıl senin mesajın. :)

-Zorinkun
uzattınız artık.
Bak, yukarıda "Konuyu Terk et" seçeneği var. :)

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Açtığın konulara, yolladığın o mesajlar ile kaç kişiye yardım ettin onu bir söyle. Azıcık düşün ve ondan sonra konuş. Rezil oluyorsun. Ben sadece muhabbet ederek o "1.000" mesaja ulaştım. Gereksiz mesajlar atsaydım çok çok daha önceden yasaklanabilirdim. Gereksiz derken, neyi kastetmek istedin? Gereksiz mesaj asıl senin mesajın. :)

-Zorinkun

Kardeşim gitme lao. Cidden forumun eğlencesi senin ile çıkıyor. Gitme. Hadi şu yaşlı ihtiyarı dinle de gitme. :D

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

-Zorinkun

Bizde gereksiz mesajlar atacak kadar kötü deiliz bi post kastıgım konu varsa göster bana çogu muhabbet dierleride yardım ettigimde oluyor en azından