Veda - Zorinkun

Geri dönmemi...

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sıkılırsan geri gelirsin.. Daha modlarla ilgili bir sorun yaşamadım.. Bu da sanırım yazdığım iletiler sayesinde.. Sen kurallara aykırı gelmediğini düşünsende belki gelmişsindir.. Yani bu durum tartışılır.. Aslında suçsuz olduğunu idda edenler için bir bölüm açılabilir.. Banda yese yönetime mesaj atabilmeli suçlu olmadığıı söylemesi için.. 2. bir ban türü getirin sadece site ve forum yöneticilerinin atabileceği onlar eğer uygunsuz bulursa bu banı atsın.. Böyle basit çözümler getirilebilir modlarda denetlenmiş olur.. Tabi yönetim biraz yazdığıma ilgi gösterirse..

Allahsız Yönetim!!!

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
benim zorinkun adlı kişiyle bir sorunum bile yok. ona neden saçma sapan sebeplerden uyarı atıyım ki? adam spam yaptı bende spam uyarısı attım. forum yöneticisi bile "Senin attığın mesaja ben ilgileniyo olsa idim yine uyarı verirdim." diyorsa bence benim suçum yok burda.
Tam anlamadın galiba."Zorinin Yarı yarıya buna kurban gittiğini söyleyebiliriz" derken tamamen Zorinin haklı olduğunu savunmadım.Ondan önce söylediklerim ise yönetime karşı bir çıkarma niteliğinde.Merak etmeyin ki hiç kimse sizi suçlu bulmuyor daha doğrusu ortada tam anlamıyla bir "suç" yok.Benim söylediklerim her şeyin abartı yönünden olduğuydu ama böyle anlaşılacağını hiç düşünmemiştim -,-

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ciddi ciddi nasıl insanlar var yahu?
3 gün önce kardeş kardeş anlaşan ama işler bozulunca sen adam mıydın demeler falan...

Şimdi başka bir topluluğun ayak işlerini yürütmeler...

Sunucuya bile denetime o geldi şaka gibi çok acizce yani.

Çoluk çocuk cidden ya GSM filtresi olacak ne güzel bizde mutlu olacağız onlarda.