Tartışmanın forumda herhangi bir cezası yoktur, forum tartışma yeridir.Yasak değil demedim bir konuyu tartışarak uzatmakta forum kurallarına aykırı. Bize Forum Kurallarını hatırlatıcağına bir gitte aynaya bak ne hatalar yapmışsın.
Tartışmanın forumda herhangi bir cezası yoktur, forum tartışma yeridir.Yasak değil demedim bir konuyu tartışarak uzatmakta forum kurallarına aykırı. Bize Forum Kurallarını hatırlatıcağına bir gitte aynaya bak ne hatalar yapmışsın.
Tartisma kelimesini yanlis anlamissin. Turkce zengin bir dildir. Tabi anlaman normalTartışmanın forumda herhangi bir cezası yoktur, forum tartışma yeridir.
Tartışmanın anlamı iki kişinin birbirine karşılıklı olarak kendi fikirlerini koruyan tez ve fikirleri gerek kanıt gerek tanıklarıyla anlatmaktır, Türkçe zengin bir dil olduğu gibi kelimeleri doğru kullanmayı da gerektiriyor. Tartışma kelimesini kavga kelimesiyle karşılaştıran arkadaşlarımızdan birisin herhalde?Tartisma kelimesini yanlis anlamissin. Turkce zengin bir dildir. Tabi anlaman normal
GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Kavga farkli tartismak farkli kardesim. Tartismak dedigin anlama gelir birde sesini yukseterek sonuc kavgaya gidebilen alana tartismada denir. İyi ogrenTartışmanın anlamı iki kişinin birbirine karşılıklı olarak kendi fikirlerini koruyan tez ve fikirleri gerek kanıt gerek tanıklarıyla anlatmaktır, Türkçe zengin bir dil olduğu gibi kelimeleri doğru kullanmayı da gerektiriyor. Tartışma kelimesini kavga kelimesiyle karşılaştıran arkadaşlarımızdan birisin herhalde?
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Hm üstte yazdıkların ile şunlar tam tersi ama.Kavga farkli tartismak farkli kardesim. Tartismak dedigin anlama gelir birde sesini yukseterek sonuc kavgaya gidebilen alana tartismada denir. İyi ogren
Tartışmanın forumda herhangi bir cezası yoktur, forum tartışma yeridir.
Sen burada benim tartışmayı yanlış bildiğimi ve tartışmanın kavga olduğunu belirtiyorsun, ben sana demeye çalışıyorum ki tartışma ile kavga apayrı şeyler sen bana diyorsun iyi öğren diye. Dediklerinizin zıttını söylemeyin söylemeden öncede öğrenip gelin lütfen.Tartisma kelimesini yanlis anlamissin. Turkce zengin bir dildir. Tabi anlaman normal
Sonuçta kurallar kısmında canısı. Onu ben de biliyorum. Güle güle.Keşke biraz üste çıksaydınız, yapabilecekleriniz yazısını görürdünüz.
Ben size kurallar kısmında değil diye bir şey söylediğimi hatırlamıyorum, öyle bir kural yok dediğimi hatırlıyorumSonuçta kurallar kısmında canısı. Onu ben de biliyorum. Güle güle.
İki cesit tartisma vardir 1.si bir konuyu tartisma yani senin bahsettigin ben ise 2.den bahsediyorumHm üstte yazdıkların ile şunlar tam tersi ama.
Sen burada benim tartışmayı yanlış bildiğimi ve tartışmanın kavga olduğunu belirtiyorsun, ben sana demeye çalışıyorum ki tartışma ile kavga apayrı şeyler sen bana diyorsun iyi öğren diye. Dediklerinizin zıttını söylemeyin söylemeden öncede öğrenip gelin lütfen.