Peki öyle olsunNerden Biliyorsun Alıntı Yaptığımı Yaptığım Paket 2014'den Beri Duruyor. Lütfen Gereksiz Gereksiz Konuşma rica![]()
SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Peki öyle olsunNerden Biliyorsun Alıntı Yaptığımı Yaptığım Paket 2014'den Beri Duruyor. Lütfen Gereksiz Gereksiz Konuşma rica![]()
Zaten Lobiyi Dün Yapmamızın Sebebi O, Just Furkan Eski Yetkilimiz Tek Amacı Trollemek Gerçek Değildir TeşekkürlerCoin işi bence çok zahmetli oyuncular bunu görünce sıkılabilir.Az önce sunucunuza girdim,yönetim ekibi birbiriyle çok fazla samimi ve labai konuşuyor.Üslubunuz yerlerde bunu gören oyuncular daha çok trollüyor.Eğer ağırlığınızı koyar iseniz JustFurkan gibi item isteyenler bulunmayacaktır.
Bu arada survival da skywars ne alaka hub sunucusu açsaydınız daha iyiydi.
Zaten Sunucumuzda İtem İstiyenlere Uyarı'yı Çakıyorum.Coin işi bence çok zahmetli oyuncular bunu görünce sıkılabilir.Az önce sunucunuza girdim,yönetim ekibi birbiriyle çok fazla samimi ve labai konuşuyor.Üslubunuz yerlerde bunu gören oyuncular daha çok trollüyor.Eğer ağırlığınızı koyar iseniz JustFurkan gibi item isteyenler bulunmayacaktır.
Bu arada survival da skywars ne alaka hub sunucusu açsaydınız daha iyiydi.
Teşekkür Ederiz.Öyle her sunucuyu kolay kolay beğenmem.Fakat WesternNetwork diğer survival sunuculara kıyasla daha güzel.Lag problemi diye bir şey yok ve kesinlikle fark yaratıyor.Bu sunucudan aldığınız hazzı diğer sunuculardan kolay kolay elde edemezsiniz.O yüzden şiddetle öneriyorum.
9/10 puanım.
Teşekkür Ederiz.Server yeni bi an önce gelişmek isteyenleri bi anda değilde, hemen bu servere davet ediyorum çok hoş coin sistemi falan var vip mip demeden herkes eşit olarak ayarlanmış gb si ramı çok yüksek şuanki izlenimlerime göre 10/9 vererek daha güzel şeylerle karşılaşma dileği ile devam ediyorum..
Pluginer_Mert Sunucudan Sınırsız Uzaklaştırılmıştır Lobi İpsine İp Ban Atıp Çıkmış Olan Mert Aynı Zamanda Milletin Paketini Çalıp Kendi Paketim Diye İnsanlara Dağıtan Bir İnsan Bizim Böyleleriyle İşimiz Olmaz Yeni Paket Hazırlanıyor... Sunucu Açık
Sunucuda oynamadğım için bilmiyordum, ancak Engin bey bana ulaşınca emin olabildim. Biraz geç oldu ancak maruz görünÇok geç kaldınız Emin. Biz ne zamandır söyledik bunları. Böyle kişilerde kendini maalesef developer, pluginer diye tanıtmaktaNeyse önemli değil, zararın neresinden dönsen kârdır.. Kolay gelsin.