Açıkçası Windows 8 arayüzlerinden pek hoşlanmıyorum , çok düz geliyor.Zaten eski olduğu için pek de yenilikçi bir şey istemiyorum.(Win 8 Arayüzlerinden kastım Windows'un yeni arayüzleri.)Windows 7'nin devri doldu gibime geliyor düşünsene... Win 10 çıkardılar
Bir süre eski pc'yi kullanacağım mevcut bir performans farkı var mı ?Windows 8.1 yükle bence tavsiyem sana.Arayüzü felan hosuna gitmiyor olabilir ama bence windows 7 ye göre kat kat daha iyi.
Valla ben yeni bilgisayar almadan windows xp ve 7 kullandım.Windows 7 xpye göre iyi dediler ona geçtim dogru cıktı ve bana göre iyi geldi.Yeni bir pc aldım.Windows 8.1 varmıs cok hosuma gitti.Windows 7 arayüzü gibide kullana biliyorum ayrıca.Performans olarak cok güzel.Bir süre eski pc'yi kullanacağım mevcut bir performans farkı var mı ?
Windows 7 <3 windows 14 çıksa bile 7 yi kullanırımValla ben yeni bilgisayar almadan windows xp ve 7 kullandım.Windows 7 xpye göre iyi dediler ona geçtim dogru cıktı ve bana göre iyi geldi.Yeni bir pc aldım.Windows 8.1 varmıs cok hosuma gitti.Windows 7 arayüzü gibide kullana biliyorum ayrıca.Performans olarak cok güzel.