Windows 7 Ultimate mi Pro mu ?

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başlıktaki gibi eski olan pc'me (xp) windows 7 kurmak istiyorum.Home ve Basic'i pek önermediler ben de o yüzden "Ultimate mi Pro mu?" diye soruyorum.XP'de USB ile kurmak istiyorum normal format gibi mi yoksa farklı bir işlem yapıyor muyuz ?

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Windows 7'nin devri doldu gibime geliyor düşünsene... Win 10 çıkardılar
Açıkçası Windows 8 arayüzlerinden pek hoşlanmıyorum , çok düz geliyor.Zaten eski olduğu için pek de yenilikçi bir şey istemiyorum.(Win 8 Arayüzlerinden kastım Windows'un yeni arayüzleri.)

JusticeWhipsss

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir süre eski pc'yi kullanacağım mevcut bir performans farkı var mı ?
Valla ben yeni bilgisayar almadan windows xp ve 7 kullandım.Windows 7 xpye göre iyi dediler ona geçtim dogru cıktı ve bana göre iyi geldi.Yeni bir pc aldım.Windows 8.1 varmıs cok hosuma gitti.Windows 7 arayüzü gibide kullana biliyorum ayrıca.Performans olarak cok güzel.

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Enterprise yüklesen iyi olur zamanla kasmaya başlamıyor (kasma mekanizması yok)

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Windows 8 yükle. Bir program vardı, birazdan bakarım ismine. Windows 95 teması bile yükleniyor onla güvenli bir şekilde. Sonuçta Technopat öneriyor programı, boru değil.

M

MUHDE

Ziyaretçi
Professional perfonmans ve daha birçok açıdan daha önde ultimatede ultimatenin sağladığı bazı şeyler var ancak perfonmans açısından iyi değil ultimatede dll olarak daha fazla destekli ben professional win 7 ye dll attıydım ultimateden lootlayıp onun gibi sorunlar yaşayabilirsin dediğim gibi ultimate oyun v.s için pek uygun değil perfonmans açısından

Win 7 ultimatede olan gereksiz şeyleri açıklarsam sayfa sayfa yazı çıkar şimdi :(

MahmuTr

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Valla ben yeni bilgisayar almadan windows xp ve 7 kullandım.Windows 7 xpye göre iyi dediler ona geçtim dogru cıktı ve bana göre iyi geldi.Yeni bir pc aldım.Windows 8.1 varmıs cok hosuma gitti.Windows 7 arayüzü gibide kullana biliyorum ayrıca.Performans olarak cok güzel.
Windows 7 <3 windows 14 çıksa bile 7 yi kullanırım :D