owen_1
Nether Yerlisi
- En iyi cevaplar
- 0
Windows 7 <3 windows 14 çıksa bile 7 yi kullanırım![]()
İşte sizin gibiler yüzünden bu ülkede teknoloji gelişmiyor.
Windows 7 <3 windows 14 çıksa bile 7 yi kullanırım![]()
aynn cnm yha :3İşte sizin gibiler yüzünden bu ülkede teknoloji gelişmiyor.
O zaman herkes Windows 1.0'da kalsın :/Windows 7 <3 windows 14 çıksa bile 7 yi kullanırım![]()
İşte mesaj kasan biri!Ultimate Bence
Bunu söylerken sen de kastın.Fazla uzatmayın.Sağol kardeşim şimdi biraz daha kesinleşti @JuviaLockserİşte mesaj kasan biri!
Ona göre sende kastın ve benim için anlamsız ünvanları bir şey ifade etmiyorBunu söylerken sen de kastın.Fazla uzatmayın.Sağol kardeşim şimdi biraz daha kesinleşti @JuviaLockser
Senin için bir şey ifade etmiyorsa etmiyor.Kendi fikirlerini doğrudan esas alma.Burası her şeyden önce bir tartışma ortamı tabii ki istediğimiz gibi konuşabiliriz.İnsanlara haksız muamelesi yapacak bir durum yok.Sana biraz önce dediğimde gereksiz bir durum belirttiğin ve konudan alakasız mesaj yazma dizesini devam ettirmen.Post kasmak diyorsan rapor et.Yetkililer gerekeni yapar.Abartmaya gerek yok.Ona göre sende kastın ve benim için anlamsız ünvanları bir şey ifade etmiyor
İstediğiniz gibi konuşun...
İmzaları Görememe KEYFAslına Bakarsan Dostum Yeni İmzamı Görmek İçin Mesaj Attım Ve Bu Seni İlgilendirmez ..
Bunu söylerken sen de kastın.Fazla uzatmayın.Sağol kardeşim şimdi biraz daha kesinleşti @JuviaLockser