Windows 7 Ultimate mi Pro mu ?

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Windows 8 arayüzünü ilk gördüğümde bende hiç sevmemiştim.. hatta neredeyse nefret ettim diyebilirim ama alışınca çok kolay ve güzel oldu o kadar ön yargılı olma 8 e karşı :D

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Windows 8 arayüzünü ilk gördüğümde bende hiç sevmemiştim.. hatta neredeyse nefret ettim diyebilirim ama alışınca çok kolay ve güzel oldu o kadar ön yargılı olma 8 e karşı :D
Başka ülkelerde demokrasi savaşı yapıyorlar bizim burada Windows 7 8'den iyi diyorlar. Vallahi Türkiye kurulmadan öncede Osmanlı böyle gericiydi bize oradan bulaşmış bu gericilik hastalığı.

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Başka ülkelerde demokrasi savaşı yapıyorlar bizim burada Windows 7 8'den iyi diyorlar. Vallahi Türkiye kurulmadan öncede Osmanlı böyle gericiydi bize oradan bulaşmış bu gericilik hastalığı.

Bu ülkede padişahlık + şeriat isteyen var windows 7-8 tartışması ne ki :D
Tarihte gerileyen ilk millet olma yolunda emin adımlarla geriliyoruz

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Padişahçılık değil de o zamanki ahlaki değerlere sahip olmak isterdim açıkçası.Neyse konuyu saptırmayalım :D

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ultimate kullanabilirsin ama sana tavsiyem benim gibi Linux Ubuntu 14 kullanman daha iyi olur.

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
aynen öyle çok rahat windows ile kıyaslayınca. üstelik kullanımı Windows'dan daha basit ve açık kodlama ile herşeyi yapabilme fırsatı sunuyor.

MedetYldrk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ultimate olduğuna vardığım sonuç; Ultimatede Windows AnyTime Upgrade yok ama diğer hepsinde var demek oluyor ki Ultimate son sürüm :D