Windows 8'in Kötü Yanları!

Windows 8'i Sevdiniz Mi?

• Kullanılan toplam oy
    21
S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
@Huhhuu Ben de Windows 7'nin kötü yanları desem? Windows 8'imden gayet memnunum. Sadece 1 kere çöktü ve recovery'den fabrikasyon imajını geri yükledik. Kullanıma bağlı hataydı. Windows 8'in değil. birçok hata Windows 8.1 ile kapatılıyor. Ancak sistemim 8.1 için stabil değil. Bu yüzden geçmedim.
Sağ tuş menüsü yok!
Yoo vaar?

Ne nerede?
Bu konuda hak veriyorum. Haklısın. Ama arayüz Windows 7'deki gibi kalsaydı olur muydu sence? Kimse alır mıydı?

Program kullanım yönetimi yok!
Var. Hiç bakmadan konuşuyorsun. Ağzı olan konuşuyor. Açtığın Windows 8 programını sağ üst yada sol üste gel küçük bir pencere çıkacak.
Sağ tıklayıp "Kapat" de.

Sinir bozucu "Başlat"
Bu konuda hak vermiyorum. Biraz önceki cevabımı yapıştırıyorum.
Ama arayüz Windows 7'deki gibi kalsaydı olur muydu sence? Kimse alır mıydı?

Sağ kısımdan fırlayan menü!
Ben laptop kullanıyorum ve touchpadde kullanırken hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. Dokunmatik yüzeyin sağ tarafını tutup çekince açılıyor. Kullanımda hiç yanlışıkla elimi öyle hareket ettirmedim. Ya senin laptobun Çin malı, yada sen beceriksizsin.

Ve olmazsa olmaz açıkları ile virüsleri!

Windows 8 cihazımda Windows Defender kullanıyordum 2 hafta önceye kadar. Gayet de iyi korudu hiçbir virüse geçit vermedi. Sen atıyorsun.
Açık konusunda da 8.1'e bak. Kısmen hak veriyorum. Zamanla bunlar düzelecektir. Minecraft alpha versiyonlarında çok buglu değil miydi? Neden ona laf etmiyordunuz?

Buraya kadar okuyan varsa teşekkür ederim.

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
"Açık konusunda da 8.1'e bak. Kısmen hak veriyorum. Zamanla bunlar düzelecektir. Minecraft alpha versiyonlarında çok buglu değil miydi? Neden ona laf etmiyordunuz?"

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
"Açık konusunda da 8.1'e bak. Kısmen hak veriyorum. Zamanla bunlar düzelecektir. Minecraft alpha versiyonlarında çok buglu değil miydi? Neden ona laf etmiyordunuz?"
Buna laf sokmak denmez.
Alıntı butonundan haberin yok mu?

McFanatik

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle windows 8 ciddi ciddi sorunlu değil.Benim şuana kadar tek yaşadığım sorun GTA IV açılmaması.Sen en altta virüsler ile ilgili bahsetmişsin.Windows 8 tam aksine virüsler karşısında daha dayanıklıdır.Bir programı açmadan önce güvensiz bulduysa uyarır (smartscreen'idi ismi sanırsam).Bu kadar çok yargılamayın windows 8'i.Daha çok yeni bir yazılım ancak dediğiniz kadar kötü değil.4-5 oyun açmıyor o kadar :)
Kardeşim o windows 7 dede var bilmeden konuşma faasfasdasd

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
O kadar acımasız olma ya fena değil.. yandan menü açılması olayı fena değil ama başlat menüsü kısmında kesinlikle haklısın..ilk elime geçtiğinde 7-8 dakika nasıl masaüstüme geleceğimi anlamaya çalıştım o biraz saçma oldu

UnioDex

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Win8 e laf ettirmem. Win8i 1 ay kullandiktan sonra Win7 gozunuze xp gibi geliyor. Bu win8 e karsi olan kisiler ya win8 kullanmamis yada cok az kullanmis kisilerdir. Ayrica start8 yukleyince baslat menusu de geliyo super oluyo. Gta 4 calisiyo ayrica win8 de bende sıkıntı yok