World Edit'siz Spawn Denemesi !

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
World edit kullansaydın,Ne diyeceğimi biliyordum.Ha arkadaşa cahil demişsin bir resmi eleştirmek cahillik değildir.Build yeteneğide göremiyorum sende,kalbini kırmak gibi olmasın ama eğer neden beğenilmiyorum diyorsan bu ilk spawnın o yüzden olmalı belki yeteneğin vardır ama bu yapıtında buildlik yeteneğin yok,belkide körelmiştir yeteneğin.

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
küçük, basit, çirkin[DOUBLEPOST=1434963268,1434963232][/DOUBLEPOST]"Niye gelişeyim ki ? Zaten build'te iyiyim."Değilsin.Sana iyi olmadığını kibar dille anlatan arkadaşlar var ısrarla ben sizden daha çok uğraştmğ, yok ben buildde iyiyim felan ısrar etmene gerek yok

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet build'te iyim, ama spawn'da ilgim kötüdür.Sizlerle paylaşayım dedim.Adam build'in berbat diyor.Build'imin berbat,güzel olduğunu spawndanmı anlıyor.Ben ondan dolayı kafasız dedim.
Tartışma amaçlı demiyorum da sen de adama tek saçma yorumu yüzünden kafasız demişsin :D İkinizin de yaptığınız şey aynı aslında. O tek buildinden dolayı buildin kötü diyor sen de ona tek yorumundan dolayı kafasız diyorsun :D Tamam buildine kötü derse bilmem de sadece paylaştığın şeyi eleştiriyorsa önceki yorumumda bahsettiğim gibi yapman gerekir.

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
World Editsiz ..
İyi halt yedin nedir bu world edite karşı olan önyargı anlamadım ki
Yapıyı sanki W.E yapıyor.
Edit: Yapı rezalet