MertOrMErocks86
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Şok haber: Kıskanan yetkili başlığı değiştirdi. Fakat bu başlık daha çok tuttu.
cevaplar:zindanda pvpyi kapıyıp arsaları ekleyin
En azından biz serverde değilken patlatmalarını önleyemezmisin biri geldi chestimi sömürdücevaplar:
zindanda pvp kapalı alan genişleyecek fakat itemlerinizin ölünce düşmesi açılacak.
bu bir raid sunucusu : yani düşman faction evlerini patlatıp-basma. herkes küçük kızlar gibi küpten arsaya evlerini yapıp eşyalarını saklarsa oyunun zevki kalmaz (yanlış anlama şahsına hakaret etmiyorum). evcilik değil faction savaşları bu. amaç top yapıp başkalarının evini patlatma . onları içerde öldürme. yani arsalar kesinlikle ama kesinlikle eklenmeyecek üzgünüm. tam tersine oyun zorlaşacak
tabela koydugun chestlerin patlamaya dayanıklı olması lazım? lütfen detaylı olarak deneyip bana rapor edermisin. bu hatayı çözelim.En azından biz serverde değilken patlatmalarını önleyemezmisin biri geldi chestimi sömürdü![]()
sıkıntı yok . makinada ona göre (32gb ssdli e3 dedicated). optimizasyonda yaptım. arada sv çökmesinin sebebi essentials sürüm uyumsuzlugu . senin mantığınla o zaman hub sunucular açılamazdı. 1 makinada 200 plugin çalışıyor hub sunucularda.70 Tane plugin oldukça fazla bir plugin tamam uğraşmış olabilirsin ama 70 tane olan plugin sunucunun CPU sunu etkileyecektir Bu CPU ise oyuncuları rahatsız edecek ve Lag sorunu ortaya çıkacak oyuncular ise bu lagtan etkileneceklerdir.
Zindandaydım biri bana ok attı kavgaya girdik beni öldürürken rejenerasyon içtim hapse attı?![]()
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Yorumun için teşekkürler.Sunucuya bir bakayım dedim, gözlerime inanamadım. Bu kadar iyi bir faction'ı bir daha görebileceğimi sanmıyorum. Belki duruma göre VIP alabilirim ^-^ Böyle devam! (O değil de, başlığın anlamı esprili olsa da, yakıştıramadım)
her şey build değildirspawn internetten indirilme , alıntı. Ama 70 pluginden oluşan paket tamamiyle bana ait ve üstünde 2-3 ay uğraştım. Build yaptıracak param yoktu .
yorumun için teşekkürler.
kısacası biraz gırtlak kesmek lazım hep lapis kaza kaza nereye kadarcevaplar:
zindanda pvp kapalı alan genişleyecek fakat itemlerinizin ölünce düşmesi açılacak.
bu bir raid sunucusu : yani düşman faction evlerini patlatıp-basma. herkes küçük kızlar gibi küpten arsaya evlerini yapıp eşyalarını saklarsa oyunun zevki kalmaz (yanlış anlama şahsına hakaret etmiyorum). evcilik değil faction savaşları bu. amaç top yapıp başkalarının evini patlatma . onları içerde öldürme. yani arsalar kesinlikle ama kesinlikle eklenmeyecek üzgünüm. tam tersine oyun zorlaşacak