Xeon NW (FFA) - MMOFaction-Garip Skyblock-Lapisli Faction-KitPVP-Version:1.8.x Temmuzda Döneceğiz!

Violis

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Gördüğüm Ve Duyduğum Giripde Bakdığım Bakıpda Beğendiğim En GÜZEL SUNUCU TEBRİKLER

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
zindanda pvpyi kapıyıp arsaları ekleyin
cevaplar:
zindanda pvp kapalı alan genişleyecek fakat itemlerinizin ölünce düşmesi açılacak.

bu bir raid sunucusu : yani düşman faction evlerini patlatıp-basma. herkes küçük kızlar gibi küpten arsaya evlerini yapıp eşyalarını saklarsa oyunun zevki kalmaz (yanlış anlama şahsına hakaret etmiyorum). evcilik değil faction savaşları bu. amaç top yapıp başkalarının evini patlatma . onları içerde öldürme. yani arsalar kesinlikle ama kesinlikle eklenmeyecek üzgünüm. tam tersine oyun zorlaşacak

MertOrMErocks86

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
cevaplar:
zindanda pvp kapalı alan genişleyecek fakat itemlerinizin ölünce düşmesi açılacak.

bu bir raid sunucusu : yani düşman faction evlerini patlatıp-basma. herkes küçük kızlar gibi küpten arsaya evlerini yapıp eşyalarını saklarsa oyunun zevki kalmaz (yanlış anlama şahsına hakaret etmiyorum). evcilik değil faction savaşları bu. amaç top yapıp başkalarının evini patlatma . onları içerde öldürme. yani arsalar kesinlikle ama kesinlikle eklenmeyecek üzgünüm. tam tersine oyun zorlaşacak
En azından biz serverde değilken patlatmalarını önleyemezmisin biri geldi chestimi sömürdü :D

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
5. günümüzde iyi bi ivme yakaladık.Kötü ve berbat bi faction arayan herkesi sunucumuza bekleriz :öl:

KadirYLCN

♔ B O M ♔
En iyi cevaplar
1
70 Tane plugin oldukça fazla bir plugin tamam uğraşmış olabilirsin ama 70 tane olan plugin sunucunun CPU sunu etkileyecektir Bu CPU ise oyuncuları rahatsız edecek ve Lag sorunu ortaya çıkacak oyuncular ise bu lagtan etkileneceklerdir.

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
70 Tane plugin oldukça fazla bir plugin tamam uğraşmış olabilirsin ama 70 tane olan plugin sunucunun CPU sunu etkileyecektir Bu CPU ise oyuncuları rahatsız edecek ve Lag sorunu ortaya çıkacak oyuncular ise bu lagtan etkileneceklerdir.
sıkıntı yok . makinada ona göre (32gb ssdli e3 dedicated). optimizasyonda yaptım. arada sv çökmesinin sebebi essentials sürüm uyumsuzlugu . senin mantığınla o zaman hub sunucular açılamazdı. 1 makinada 200 plugin çalışıyor hub sunucularda.
Düzgün yazılmıs ve ayarlanmıs 70 80 plugin lag yapmaz. düzgün ayarlanmamıs 40 plugin sv ni cökeltir . bu böyledir . mesela ben hala essentialsun uygun sürümünü bulamadm.
Zindandaydım biri bana ok attı kavgaya girdik beni öldürürken rejenerasyon içtim hapse attı?

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

sizin cevabınıza gelirsek. evet haklı olablrsnz. cidden aac sakatlık çıkarıyor. gece bakımında el atacağım bu soruna.

Evet beyler . Yeni güncelleme ile zindan artık.. neyse spoiler yok. zindan adventure maplerden bile sağlam oldu. hepinizi beklerz.

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
Spoiler vercem banane...
Yeni güncelleme ile Zindandan parkur ve labirenti geçtikten sonra.... neyse söylemicem süpriz olsun :D

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Sunucuya bir bakayım dedim, gözlerime inanamadım. Bu kadar iyi bir faction'ı bir daha görebileceğimi sanmıyorum. Belki duruma göre VIP alabilirim ^-^ Böyle devam! (O değil de, başlığın anlamı esprili olsa da, yakıştıramadım :emin:)

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
Sunucuya bir bakayım dedim, gözlerime inanamadım. Bu kadar iyi bir faction'ı bir daha görebileceğimi sanmıyorum. Belki duruma göre VIP alabilirim ^-^ Böyle devam! (O değil de, başlığın anlamı esprili olsa da, yakıştıramadım :emin:)
Yorumun için teşekkürler.
Minecraftın Türkiye'deki hali malumunuz. Bu halde herkes efsane sunucu ve en iyi sunucuları açabiliyorsa bize kendimize en berbat en boktan ve en kötü demek düşer.

LımonBerk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
spawn internetten indirilme , alıntı. Ama 70 pluginden oluşan paket tamamiyle bana ait ve üstünde 2-3 ay uğraştım. Build yaptıracak param yoktu .
yorumun için teşekkürler.
her şey build değildir

cevaplar:

kısacası biraz gırtlak kesmek lazım hep lapis kaza kaza nereye kadar