xFallPvP Rehber Alımları

iFroZen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız: Oğuzhan
Soyadınız: Hepözgü
Yaşınız:17
Skype adresiniz: oguz.korkmaz63
Mikrofonunuz var mı: Kusura bakmayın yok..
Oyun içi isminiz: lavy
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 6,5
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 1 senedir.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Diğer PvP sunucuları size özeniyor, yetkili kadronuz ayrımcılık yapmıyor ve gerçekten uğraşılıp yapılmış skriptleriniz var kim yapmışsa ellerine sağlık..
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Yok..
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Ben son 4 yıl içerisinde Adminlik Pluginerlik Skripterlik Rehberlik Reklamcılık Moderatorlük her türlü yetkiyi yıllar boyunca yaptım şu an yok..
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Tek yetkili Allah'tır, ben sadece vesile olmaya hazırım :)
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Başka sunucularda pek fazla takılmıyorum, Sunucuya aşık oldum, taklitler aslını yüceltir :)
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Şunu ciddi söylüyorum ki: Yetkili kadronuz gerçekten çok saygılı hiç küfürlerini duymadım. Hiç kibirli değiller. Ayrımcılıkta yapmıyorlar, sağlayacağımı düşünüorum :)
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Dürüstlüğüm ve dine bağlılığım Adem babamızdan geldik başka ayırılcak bir şey yok..
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Zamanında başka sunucularda haylazlık yapmıştım :D :D
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Dürüst olduğumu söyledim, hatırlamıyorum ama yemişimdir 3 4 kere..
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Benim arkadaşım yok :(
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Oyunculara oyuncu gibi davranırım onlarla kendimi ayırmam espriler yaparım öyle ciddi değilim eğlendirerek oynarım daha iyi :)
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Launcher eklemek, yeni skriptler, target atmayan oyuncular, yeni minigamesler ve Faction.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Sunucu çok güzel, her şey yerli yerinde saygılarla :)
Launcher ve başka minigamesler ekleyecek kadar bilgili misin?

Adım Rafet Orhan ,
Soyadım Güçek
Yaşım 13
Skaype Adresim Rafet Gucek yada zPandownCZ
Mikrofonum Var
Oyundaki İsimim zRangerCZ
5 yıldır Minecraft oynuyorum
sunucuda 2016 kasımdan beri oynuyorum Sadece Hesap değiştirdim
Sunucu Oldukca kaliteli güzel
Sunucuda Yetki veya donorum yok
Daha önce kendi serverim ve dostlarcraft diye bir serverde kurucuydum
Kendimi Tüm İşlere Hazır buluyorum
Diğer oyunculardan farkım küfür etmem sakin ve ümitli birisiyim
Daha önce eski Hesabım RangerCZ de kuzenim yüzünden Ban yedim
Daha önce GG Yazdım Diye Mute yedim
Büyüklere Gayet saygılı Küçüklerede sevecen birisiyim
Oyuncularla ve yetkililerle Anlaşırım kavga etmeyi sevmiyorum
Yetkili olsaydım BuildUHC ye arena eklerdim hep aynı haritalar çıkıyor
Sunucudan hiçbir şey silmek İstemem Ancak hile açan kişileri Banlarım
Verdiğimiz formu kopyalamaya bile tenezzül etmemişsin. Bizimle değilsin.

ChayennaXD

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız: Ender Orhan
Soyadınız:Gerçek
Yaşınız:13
Skype adresiniz: zPoseidonCZ
Mikrofonunuz varmı: var
Oyun içi isminiz: ChayennaXD
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 4.5
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): eylül teog yüzünden ara vermek zorunda kaldım
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): oldukca kaliteli moderatorler iyi birisi ayrımcılık yapmadan cevap verip ilgileniyorlar pvp arenalari güzel
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): mahalesef

Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz(zorunlu): eskiden bir serverim vardi kapattım
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): her zaman hazırım
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): kaliteli güzel server ama bazen hep aynı mapler geliyo build uhcde yeni mapler yapmak oyuncuları ve sayın yetkilileri mutlu etmek icin onlara destek çıkmak icin
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): uyum sagliyacagimi düşünüyorum kavga etmeyi pek sevmem
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ney nedir zorunlu: saygılı küfür etmekten nefret ederim dost canlısı bir insanım
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): hatırlamıyorum ama yediysem yetkililerden ve oyunculardan suçum için özür dilerim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): gg yazdım yanlışlıkla
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): suan arkadaşım yok dediğim gibi teog için ara verdim o sürede arkadaş bulmadım ama tabii ki saygılı olurum her ne olursa olsun hepimiz kardesiz
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Oyunculara gayet saygılı davranırım gerçek hayatta da yardım etmek isterim hepimiz sonucta allahın kuluyuz bir oyun için birbirimizi kirmayalim
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: 4 5 build uhc mapi bide mcsg için 4 5 map
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Sunucudan küfür ederek saygısızlık yapıp başkalarını üzen kişileri hack açıp oyunu bozan takım olmak yasak olduğu halde takım ilan kişileri banlarim her zaman aktifim eğer beni secmezseniz canınız sagolsun yanlışım varsa hatirlatirsiniz iyo günler

Son düzenleme:

Pro_Mert23

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız:Mert
Soyadınız:Yo***
Yaşınız:13.5
Skype adresiniz:Facebook var onuda oyunda özelden vericem
Mikrofonunuz var mı:var ama msjlaşarak konuşalım
Oyun içi isminiz:zambilla
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):4
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):hiç girmedim
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):eminim güzeldir
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):2 sw im var en az 100 sw de yetkiliyim
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Tabiyki
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Size yardım etmek için
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):tabii ki
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Ben asla ihanet etmem zorlanmadıkça küfürlü konuşmam yaşımna göre çok şey bilirim
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):2 kere yedim başka sw de doubleclick
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):yemedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):çok iyi
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: evt
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:plugin vb.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Düzgün bi spam pl si yüklerdim oto banlama silerdim

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):2 sw im var en az 100 sw de yetkiliyim
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):tabii ki
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Ben asla ihanet etmem zorlanmadıkça küfürlü konuşmam yaşımna göre çok şey bilirim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Düzgün bi spam pl si yüklerdim oto banlama silerdim
Bizimle değilsin.

BatuhanxFall

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Eğer birini bulamazsanız Haziran A kadar beni değerlendirin derim sorun küfür veya kötü davranışsa düzeltebilirim.

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Adınız: Oğuzhan
Soyadınız: Hepözgü
Yaşınız:17
Skype adresiniz: oguz.korkmaz63
Mikrofonunuz var mı: Kusura bakmayın yok..
Oyun içi isminiz: lavy
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 6,5
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 1 senedir.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Diğer PvP sunucuları size özeniyor, yetkili kadronuz ayrımcılık yapmıyor ve gerçekten uğraşılıp yapılmış skriptleriniz var kim yapmışsa ellerine sağlık..
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Yok..
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Ben son 4 yıl içerisinde Adminlik Pluginerlik Skripterlik Rehberlik Reklamcılık Moderatorlük her türlü yetkiyi yıllar boyunca yaptım şu an yok..
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Tek yetkili Allah'tır, ben sadece vesile olmaya hazırım :)
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Başka sunucularda pek fazla takılmıyorum, Sunucuya aşık oldum, taklitler aslını yüceltir :)
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Şunu ciddi söylüyorum ki: Yetkili kadronuz gerçekten çok saygılı hiç küfürlerini duymadım. Hiç kibirli değiller. Ayrımcılıkta yapmıyorlar, sağlayacağımı düşünüorum :)
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Dürüstlüğüm ve dine bağlılığım Adem babamızdan geldik başka ayırılcak bir şey yok..
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Zamanında başka sunucularda haylazlık yapmıştım :D :D
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Dürüst olduğumu söyledim, hatırlamıyorum ama yemişimdir 3 4 kere..
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Benim arkadaşım yok :(
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Oyunculara oyuncu gibi davranırım onlarla kendimi ayırmam espriler yaparım öyle ciddi değilim eğlendirerek oynarım daha iyi :)
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Launcher eklemek, yeni skriptler, target atmayan oyuncular, yeni minigamesler ve Faction.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Sunucu çok güzel, her şey yerli yerinde saygılarla :)
Oyunculara iyi davranmak için arkadaş edinmek zorunda değilsin. Olumsuz, bizimle değilsin.

Sesini duymadığımız bir yetkili "adayına" güvenmek hiç mantıklı gelmiyor. Düzgün bir spam plugini yok skriptimiz var. Otomatik banlama %95 haklı attığı için iş görür durumda. Bizimle değilsin.

Eğer birini bulamazsanız Haziran A kadar beni değerlendirin derim sorun küfür veya kötü davranışsa düzeltebilirim.
Pazarlık yapacak durumda olduğunu sanmıyorum bizimle değilsin "x2"

BayMuslum

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız:Müslüm
Soyadınız:Yalçın
Skype adresiniz: мυѕlυмyαlçıɴ[ʸᵒᵘᵗᵘᵇᵉʳ]
Mikrofonunuz var mı:Var
Oyun içi isminiz:BenMuslum
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):4 Aydır
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Çok İyi
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):MoonCraft Diğerleri Söleme Dedi
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet Herhalde :)
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Bazenleri Hilel Felan Makrolar Oluyorlar Atılmıyo Bazıları Onları Ban Lamak Mute Felan Atmak İçin Bideo Size Daha Yakın Olmak için !
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):pvpim İyi Olması Yetkimin Kıymetini Bilirim Hayatımda Hiç Hile Kullanmadım !
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Evet Asılgama GG YAZDIM SADECE
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):İyimser Yanaşırım
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Turnuvalar.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:hiçbir Şey Silmem Mükemmel Bir Server !

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Adınız:Müslüm
Soyadınız:Yalçın
Skype adresiniz: мυѕlυмyαlçıɴ[ʸᵒᵘᵗᵘᵇᵉʳ]
Mikrofonunuz var mı:Var
Oyun içi isminiz:BenMuslum
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):4 Aydır
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Çok İyi
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):MoonCraft Diğerleri Söleme Dedi
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet Herhalde :)
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Bazenleri Hilel Felan Makrolar Oluyorlar Atılmıyo Bazıları Onları Ban Lamak Mute Felan Atmak İçin Bideo Size Daha Yakın Olmak için !
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):pvpim İyi Olması Yetkimin Kıymetini Bilirim Hayatımda Hiç Hile Kullanmadım !
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Evet Asılgama GG YAZDIM SADECE
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):İyimser Yanaşırım
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Turnuvalar.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:hiçbir Şey Silmem Mükemmel Bir Server !
Skype adresinin nasıl yazıldığını değil ne olduğunu sorduk. 3 cümle istedik tek kelime yazıp bırakmışsın, düzgün Türkçe kullanmamışsın. Bizimle değilsin.

TR3KT

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız: Ataberk
Soyadınız: Ceylan
Yaşınız: 14
Skype adresiniz: ataberk.rec
Mikrofonunuz var mı: Var
Oyun içi isminiz: TR3KT - JohnnSins
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 3 yıldır
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 5 ay
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): güzel fakat hack koruması daha iyi olabilir
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): KromPvP yetkiliydim (Sr.Moderator)
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Güzel bir sunucu
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet Düşünüyorum
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Sadece biraz daha bilgili olmam
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): yedim Yasaklı isim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet GG dediğim için
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): gerektiği yerde Sert,yumuşak
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet Düşünüyorum
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: hack koruması
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: hiçbir şey

EpicWatch

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız: Berk
Soyadınız: Yılmaz
Yaşınız: 15
Skype adresiniz: [email protected]
Mikrofonunuz var mı: Tabii ki.
Oyun içi isminiz: FrozyDEV
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): Yaklaşık 5 yıldır diyebilirim.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 2 ay olmuştur. (Hesaplarımı değiştire değiştire 2 ay oldu.)
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Gayet iyi buluyorum, hele şu AntiCheat sistemine bayıldım. Tebrik ediyorum.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Maalesef.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Şimdi, burada reklam yapmak istemiyorum. O yüzden burayı geçiyorum kusura bakmayın.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Ben bunca yıldır Skript ve Java yazmış insanım ve burada yetkili olmaya hazırım. (Skript'i adım gibi biliyorum fakat Java biraz zorluyor.)
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): En beğendiğim sunucular arasında 3. sıralamaya girdi bile, buraya katılmak da benim şerefim.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): İyi anlaşabilirsek ve düzgün kararlar alırsak başka bir sorun çıkacağını sanmıyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Bence hiçbir farkımız yok, hepimiz insanız ve Allah'ın birer kuluyuz. Sadece çok küçük bir fark olabilir, o da biraz bilgi :)
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet, sadece "gg" kelimesini kullandığım için yedim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Onlar beni küçük düşürecek durumlar yaşatmaz ve küfretmez ise her zaman olumlu yönde bakarım.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Küfür,reklam,aşağılama gibi sorunlar çıkmazsa iyi anlaşırım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Eklemek değilde, yapılan şeyleri geliştiririm. Ben böyleyim, yeni şeyleri eklemek değil. Geliştirmeyi daha severim, olmadı siz "ne eklemek istiyorsunuz" diye sorarsanız; Bir kaç tane daha Minigames ekleyip kaliteli bir Çekirdek sunucusu yapmak isterim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Yeni gelen Skin değiştirme sistemini silip, daha kaliteli ayrıca GUI sistemli bir Skin sistemi kodlarım. (Oyunda farkettim, siz SkinRestoreri kullanıyorsunuz ve /skin set <nick> komudunu skript yardımıyla /sb değiştir <nick> yapmışsınız. Sonrada /skin komudunu yasaklayıp yetkimiz yokmuş gibi göstermişsiniz. Burada amacım bu skin sistemini baltalamak değil, sadece güzel ve daha iyi yapılabilir diye yazdım.)

DİP NOT: Buradan, diğer yetkili olacak arkadaşlarıma başarılar diliyorum.

Son düzenleme:

TahaAtan01

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız: Taha
Soyadınız: Atan
Skype adresiniz:tahaatan15
Mikrofonunuz var mı:Malesef Yok ama En yakın sürede alıcağım.
Oyun içi isminiz: TahaAtan
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):3-4
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):2 Ay Gibi süreç
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Gayet Güzel Bir Sunucu.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Genellikle Build Team'ım İle Birlikte Maplar Yapmaktayız.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet. Her zaman.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Server Kaliteli Bir Sunucu olduğu için
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet Yetkililer İle uyum sağlıyabilirim
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Diğer Oyunculardan Ayıran bir şeyim yok
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet Yedim Sebebi İse Spam Yaptığımdan Dolayı.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Davranışlarım Güzeldir.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet İyi anlaşıcağıma eminim.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Yeni Yapıtlar Spawn Vb.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Server Güzel Bir Sunucu hiçbir şey silmek istemem.

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Adınız: Ömer
Soyadınız: Yiğit
Yaşınız: 16
Skype adresiniz: dabbe19dabbe_1
Mikrofonunuz var mı: Var
Oyun içi isminiz: capecat
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 3- 3.5
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): yaklaşık 2 aydır
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Severek giriyorum ama mod ve adminler yetmiyor gibime geliyor herkes rahat çünki
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): NuyoPVP ve ir tane daha serverde yaptım şu an bi yerde yetkili değilim
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Sonuna kadar
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Yetkili yetersiz hilelerden tutun makrolara kadar herkes rahat davranıyor
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Girdiğim her ortama uyu sağladım şuana kadar sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Egomun olmaması ve gözümden neredeyse hiç birşeyin kaçmaması
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet bir kaç sefer yedim gg yazdıgım için aşağılamadan yedim oda servere yeni girdiğim zamanlardaydı
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Herkese dürüst ve adaletli , kibar davranırım
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Kesinlikle
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Hile ve makro korumasının daha iyi olmasını isterim bana ne söylenirse onu eklerim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Hiçbirşey
Olumsuz, bizimle değilsin.
Adınız: Taha
Soyadınız: Atan
Skype adresiniz:tahaatan15
Mikrofonunuz var mı:Malesef Yok ama En yakın sürede alıcağım.
Oyun içi isminiz: TahaAtan
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):3-4
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):2 Ay Gibi süreç
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Gayet Güzel Bir Sunucu.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Genellikle Build Team'ım İle Birlikte Maplar Yapmaktayız.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet. Her zaman.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Server Kaliteli Bir Sunucu olduğu için
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet Yetkililer İle uyum sağlıyabilirim
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Diğer Oyunculardan Ayıran bir şeyim yok
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet Yedim Sebebi İse Spam Yaptığımdan Dolayı.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Davranışlarım Güzeldir.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet İyi anlaşıcağıma eminim.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Yeni Yapıtlar Spawn Vb.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Server Güzel Bir Sunucu hiçbir şey silmek istemem.
Olumsuz, bizimle değilsin.
Adınız: Berk
Soyadınız: Yılmaz
Skype adresiniz: [email protected]
Mikrofonunuz var mı: Tabii ki.
Oyun içi isminiz: FrozyDEV
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): Yaklaşık 5 yıldır diyebilirim.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 2 ay olmuştur. (Hesaplarımı değiştire değiştire 2 ay oldu.)
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Gayet iyi buluyorum, hele şu AntiCheat sistemine bayıldım. Tebrik ediyorum.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Maalesef.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Şimdi, burada reklam yapmak istemiyorum. O yüzden burayı geçiyorum kusura bakmayın.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Ben bunca yıldır Skript ve Java yazmış insanım ve burada yetkili olmaya hazırım. (Skript'i adım gibi biliyorum fakat Java biraz zorluyor.)
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): En beğendiğim sunucular arasında 3. sıralamaya girdi bile, buraya katılmak da benim şerefim.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): İyi anlaşabilirsek ve düzgün kararlar alırsak başka bir sorun çıkacağını sanmıyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Bence hiçbir farkımız yok, hepimiz insanız ve Allah'ın birer kuluyuz. Sadece çok küçük bir fark olabilir, o da biraz bilgi :)
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet, sadece "gg" kelimesini kullandığım için yedim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Onlar beni küçük düşürecek durumlar yaşatmaz ve küfretmez ise her zaman olumlu yönde bakarım.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Küfür,reklam,aşağılama gibi sorunlar çıkmazsa iyi anlaşırım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Eklemek değilde, yapılan şeyleri geliştiririm. Ben böyleyim, yeni şeyleri eklemek değil. Geliştirmeyi daha severim, olmadı siz "ne eklemek istiyorsunuz" diye sorarsanız; Bir kaç tane daha Minigames ekleyip kaliteli bir Çekirdek sunucusu yapmak isterim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Yeni gelen Skin değiştirme sistemini silip, daha kaliteli ayrıca GUI sistemli bir Skin sistemi kodlarım. (Oyunda farkettim, siz SkinRestoreri kullanıyorsunuz ve /skin set <nick> komudunu skript yardımıyla /sb değiştir <nick> yapmışsınız. Sonrada /skin komudunu yasaklayıp yetkimiz yokmuş gibi göstermişsiniz. Burada amacım bu skin sistemini baltalamak değil, sadece güzel ve daha iyi yapılabilir diye yazdım.)

DİP NOT: Buradan, diğer yetkili olacak arkadaşlarıma başarılar diliyorum.
Değerlendirme listesine alındınız :)

Adınız: Ender Orhan
Soyadınız:Gerçek
Skype adresiniz: zPoseidonCZ
Mikrofonunuz varmı: var
Oyun içi isminiz: ChayennaXD
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 4.5
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): eylül teog yüzünden ara vermek zorunda kaldım
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): oldukca kaliteli moderatorler iyi birisi ayrımcılık yapmadan cevap verip ilgileniyorlar pvp arenalari güzel
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): mahalesef

Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz(zorunlu): eskiden bir serverim vardi kapattım
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): her zaman hazırım
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): kaliteli güzel server ama bazen hep aynı mapler geliyo build uhcde yeni mapler yapmak oyuncuları ve sayın yetkilileri mutlu etmek icin onlara destek çıkmak icin
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): uyum sagliyacagimi düşünüyorum kavga etmeyi pek sevmem
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ney nedir zorunlu: saygılı küfür etmekten nefret ederim dost canlısı bir insanım
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): hatırlamıyorum ama yediysem yetkililerden ve oyunculardan suçum için özür dilerim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): gg yazdım yanlışlıkla
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): suan arkadaşım yok dediğim gibi teog için ara verdim o sürede arkadaş bulmadım ama tabii ki saygılı olurum her ne olursa olsun hepimiz kardesiz
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Oyunculara gayet saygılı davranırım gerçek hayatta da yardım etmek isterim hepimiz sonucta allahın kuluyuz bir oyun için birbirimizi kirmayalim
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: 4 5 build uhc mapi bide mcsg için 4 5 map
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Sunucudan küfür ederek saygısızlık yapıp başkalarını üzen kişileri hack açıp oyunu bozan takım olmak yasak olduğu halde takım ilan kişileri banlarim her zaman aktifim eğer beni secmezseniz canınız sagolsun yanlışım varsa hatirlatirsiniz iyo günler
Maalesef, bizimle değilsiniz.

CrazyOfCrafter

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız: Mehmet Ali
Soyadınız: Dinçer
Skype adresiniz:xCrayzCocuk
Mikrofonunuz varmi: Var☺
Oyun içi isminiz: ICrayzCrafter
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):3 4 ☺
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):eylül ayindan beri premium alacağım icin bugün yeni hesap açtım eski nickim TRSlaughterTR
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Gayet Güzel kaliteli emek harcanmış bir server ellerinize sağlık
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): eskiden bir serverde admindim servere bot atıldı kapatmak zorunda kaldım
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Her zaman adminlere kuruculara oyunculara kaliteli güzel bir şekilde onlara hizmet vermek için daima hazırım
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): su aralar cok küfür görüyorum onlara mute hack acan kisilere ceza vermek icin ve oyunculara ve xfall pvpcilerine destek cikmak yardım etmek için
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz evet düşünüyorum iyi kalpli arkadas canlısı birisiyim
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Diğer Oyunculardan Ayıran buildim iyidir saygılı sevgili mutlu bir insanım onun dışında ayıran sey yok hepimiz insanız hepimiz türküz
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): eski hesabımda gg yazdım yanlışlıkla baska yemedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Davranışlarım iyidir kötü davranmam onlara sahip çıkar arkalarında olurum
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet kavga etmeyi sevmem küfürü sevmem herkese ailem gibi davranırım onlara destek çıkarim
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: pvp arenasıni daha iyi yaparım bu server bundan daha fazla kalite hakediyor
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz server kaliteli server gerekmedikçe ve kurucu söylemedigi taktirde hic birsey silmiyecegim iyi gunler

Adınız: Mehmet Ali
Soyadınız: Dinçer
Skype adresiniz:xCrayzCocuk
Mikrofonunuz varmi: Var☺
Oyun içi isminiz: ICrayzCrafter
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):3 4 ☺
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):eylül ayindan beri premium alacağım icin bugün yeni hesap açtım eski nickim TRSlaughterTR
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Gayet Güzel kaliteli emek harcanmış bir server ellerinize sağlık
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): eskiden bir serverde admindim servere bot atıldı kapatmak zorunda kaldım
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Her zaman adminlere kuruculara oyunculara kaliteli güzel bir şekilde onlara hizmet vermek için daima hazırım
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): su aralar cok küfür görüyorum onlara mute hack acan kisilere ceza vermek icin ve oyunculara ve xfall pvpcilerine destek cikmak yardım etmek için
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz evet düşünüyorum iyi kalpli arkadas canlısı birisiyim
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Diğer Oyunculardan Ayıran buildim iyidir saygılı sevgili mutlu bir insanım onun dışında ayıran sey yok hepimiz insanız hepimiz türküz
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): eski hesabımda gg yazdım yanlışlıkla baska yemedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Davranışlarım iyidir kötü davranmam onlara sahip çıkar arkalarında olurum
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet kavga etmeyi sevmem küfürü sevmem herkese ailem gibi davranırım onlara destek çıkarim
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: pvp arenasıni daha iyi yaparım bu server bundan daha fazla kalite hakediyor
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz server kaliteli server gerekmedikçe ve kurucu söylemedigi taktirde hic birsey silmiyecegim iyi gunler