Adınız:Mustafa ege
Soyadınız:Çırak
Yaşınız:13
Skype adresiniz:
[email protected]
Mikrofonunuz var mı:Yok ama bilgisayarın özel ses programı vardır.Onun sayesinde konuşabiliyorum.
Oyun içi isminiz:AvrasiaGamer
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):9
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):Hiç oynamadım.Oynamayı düşünüyordum.Ama yarım kaldı. Göz hastalıklarımdan dolayı doktorumun tavsiyesi üzere 2 yıl minecraft oynayamadım.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Tahminen iyi buluyorum.İyi kalpli moderatörler olduğuna göre server özen gösterilmiştir.İnşallah moderatörlerin çabasıyla sunucunun daha üst çıkacağını düşünüyorum.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Malesef
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):AvrasiaCraft HerobrineCraft OrionCraft bu serverlerde pluginleri düzenledim hemde kurucu oldum.Bazı türk serverlerinde moderatör rehber oldum.Bazı ingiliz serverlerinde rehber moderatör oldum.Şimdi hypixelde çevirmenlik yapıyorum.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet hissediyorum.Hissetmezsem bu formu doldurmazdım.İnşallah server için hayırlı ve uğurlu bir yetkili olurum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Çünkü yetkililerin içindeki serveri geliştirme duygusunu gördüm.Ve bu benim dikkatimi çekti.İşini düzenli yapan ve bu işine kalbini veren yetkililer gördüm.Ve bu benim hoşuma gitti.İnşallah bir ömür boyu serverlerini geliştirmeye devam ederler.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet düşünüyorum.Hepsi sevecen ve saygılı dost canlısı bende takımlarına hemen kaynaşıcağımı düşünüyorum.Sevecen olan insanlar hep başka kişilerle iş yapmaya hep hazırdır.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Beni diğer oyunculardan ayıran şey yoktur.Ben diğer oyuncular gibi oyunumu oynarım.Sevecenimdir dost canlısıyımdır.Bazende komiğimdir.Ama nadiren olur.Beni ayıran özellik olduğunu düşünmüyorum.Onlarda oyuncuysa bende oyuncuyumdur.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Evet bir kere ban yedim.O da haksız yeredir.Kurucu beni suçlayan kişinin arkadaşı olduğu için beni banlamıştır.(Bu anlattığım konu bu server için değildir.)
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Hayır hiç mute yemedim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Naziktir.Onları dinleyim konuyu anlamaya çalışırım.Konuyu gözden geçirim.Emin olmak için yine gözden geçiririm.Konuyu değerlendirip arkadaşlarımdan bilgi alırım ve konuyu karara bağlayıp kapatırım.Onun dışında oyunculara serverden eğlence almaı için espiriler yaparım.hiçbir oyuncuyu üzmem.Bence oyuncular yetkililerden daha üstündür.Oyuncusu olamayan server boşa açılmış bir serverder.Ben minecraft hayatımda hep buna dikkat etmişimdir.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet oyuncular ve yetkililere özen göstermeye çalışırım.Onlara saygı ve sevgi ile selamlarım her gün ben anlaşacağımızı düşünüyorum.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Servere yenilik katmak isterdim.Biraz komiklik katardım.Yeni Haritalar ve yeni oyunlar eklerdim.Şuanda yeni oyunlar üzerinde pluginler kodluyorum.Gece gündüz bu serverle ilgilenirdim.Maplerini yapardım.Ve onu yetkililere gösterirdim.Eğer onayla verirlerse mapı gözden geçirip oyuncunun oynaması için servere eklerdim.(Kurucular eklecekse kuruculara verirdim onlar eklerdi.)
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Bence hiçbirşey silmek istemezdim.Çünkü onca emek verilmiş server silmek yerine hayal gücüme göre servere renk katardım.Bide üsteki yenilikleri eklerdim.Bence silinmesine gerek yok.Böyle bile emek verilmiş bir sunucudur.İnşallah daha çok oyuncu ile karşılaşacak server çünkü serverlerinde emek var.
NOT:Bu formun kabul edilmeceğini biliyorum.Çünkü serverde hiç oynamadım.Bu bir örnektir.