BlondeCow3765
YASAKLANDI
- En iyi cevaplar
- 0
Adınız: Musa
Soyadınız:
Yaşınız:17
Skype adresiniz: live:musaugur1
Mikrofonunuz var mı: Hayır
Oyun içi isminiz: BlondeCow & UltraBoss
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 7
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Hile korumanızı bypassladığımızdan beri oynuyoruz
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Şahsen hile korumasını bypassladığımız günden beri çok iyi buluyoruz
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Yok hayır
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): 3-4 Türk sunucularında 2 tane de yabancı sunucularında moderatörlük yaptım
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Çünkü sunucunuzdaki hile korumanızı bypasslıyoruz ve bunu engellemek istiyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Neden olmasın :?
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Hile korumanızı güzel bir şekilde bypasslıyabilmemiz
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır ban yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Mute yemişimdir gg den
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Oyunculara karşı davranışım iyidir online olurum genellikle
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: tabii iyi anlaşırım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: güzel bir hile koruması kullanmak
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: sizin kullandığınız hile korumasını
Soyadınız:
Yaşınız:17
Skype adresiniz: live:musaugur1
Mikrofonunuz var mı: Hayır
Oyun içi isminiz: BlondeCow & UltraBoss
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 7
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Hile korumanızı bypassladığımızdan beri oynuyoruz
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Şahsen hile korumasını bypassladığımız günden beri çok iyi buluyoruz
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Yok hayır
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): 3-4 Türk sunucularında 2 tane de yabancı sunucularında moderatörlük yaptım
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Çünkü sunucunuzdaki hile korumanızı bypasslıyoruz ve bunu engellemek istiyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Neden olmasın :?
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Hile korumanızı güzel bir şekilde bypasslıyabilmemiz
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır ban yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Mute yemişimdir gg den
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Oyunculara karşı davranışım iyidir online olurum genellikle
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: tabii iyi anlaşırım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: güzel bir hile koruması kullanmak
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: sizin kullandığınız hile korumasını