CowboyBebopTR
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 1
Demek ki sunucumuzda yetkili olacak kadar bilgili ve tecrübeli değilsin. İyi günler iyi forumlar.Görev yaptığım sunucular 5-10 kişi çekiyordu.
Demek ki sunucumuzda yetkili olacak kadar bilgili ve tecrübeli değilsin. İyi günler iyi forumlar.Görev yaptığım sunucular 5-10 kişi çekiyordu.
Bana cevap vermedinizÖnceden yetkili olduğun sunuculara dandik diyorsan bizim sunucumuz hakkında düşündüklerini merak ediyorum. Ayrıca formda örnek verdim bunun gibi yazın dedim, neden aynısını kopyala yapıştır yaptın? Olumsuz.
Kendini bir şey zannetme kardeşim. Sende bizim gibi insansın. Beni aşşağılama hakkın yok!Demek ki sunucumuzda yetkili olacak kadar bilgili ve tecrübeli değilsin. İyi günler iyi forumlar.
Aşağıladığımı düşünmen daha ironik. İyi günler.Kendini bir şey zannetme kardeşim. Sende bizim gibi insansın. Beni aşşağılama hakkın yok!
Değerlendirme listesine alındın. O yüzden sadece yaptığın yorumu beğendim.Bana cevap vermediniz![]()
Aşağıladığımı düşünmen daha ironik. İyi günler.
Çok Teşekkür Ederim.Değerlendirme listesine alındın. O yüzden sadece yaptığın yorumu beğendim.
İstenilen soruların tamamı cevaplanmamış , Bizimle değilsin.Adınız: Mahmutcan
Soyadınızemircan
Yaşınız:16
Skype adresiniz:mahmutcandemircan79
Mikrofonunuz var mı:Var
Oyun içi isminiz: SweetMark
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):3,5
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 4-5 Ay civarı yanlış hatırlamıyorsam
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Çok kaliteli bir server
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Yok
Neden ? tüm soruları cevapladım.İstenilen soruların tamamı cevaplanmamış , Bizimle değilsin.
Tüm soruları cevapladıysan neden formun yarısı yok ?Neden ? tüm soruları cevapladım.
Zorunlu yazan kısımlara kısa cevaplar vermişsin. Bizimle değilsin.Adınız: Sencer
Soyadınız: Güngördü
Yaşınız:15
Skype adresiniz: alpsencer2003
Mikrofonunuz var mı: var
Oyun içi isminiz: iSencerWinner
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 6
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 2-3 hafta
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Crack bir sunucu için gayet hoş
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): kendi serverimde ve birçok serverde rehberlik yaptım
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): evet hatta bayağı hissediyorum çünkü gerçekten bu iş için yaratıldığımı düşünüyorum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): crack serverleri prem olmasına rağman daha çok seviyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): evet çünkü anlayışlı insanlar hepsi
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): komut bilgim ve anlayışım
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): hayır
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): kibar ve saygılı ve alttan alırım
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:evet çünkü 6 yıldır bu oyundayım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: servere daha çok insan kazandırmak isterim ve pl düzenlemelerine yardım ederim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: hiçbir şey
SAYGILAR...
Sunucuda sadece 2 - 3 gündür oynayan biri yetkili olamaz. Bizimle Değilsin.Adınız:İsmail Arda
Soyadınız:Kütük
Yaşınız:12 (29Kasımda 13'e Gireceğim)
Skype adresiniz:[email protected]
Mikrofonunuz var mı: Var
Oyun içi isminiz:IArdaK
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):2 Yıldır Oynuyorum. Fakat genellikle kit pvp serverlerinde oynuyorum.Diğer modları pek bilmiyorum
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Yaklaşık 2,3 gündür
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): İlk girdiğimde bağlandım. Arkadaşımla oynamaya başladık ve eğlendik.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Yok malesef.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Şuanlık reklamcılık yapıyorum. Fakat ismini hatırlamadığım bir serverde 1 yıl rehberlik yapmıştım.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet sunucuyu pek bilmiyorum ama yakın zamanda öğreniceğim.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu)erveri sevdim bu serverle çalışacağıma inanıyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Sağlarım. Her arkadaş gruplarına sağlarım.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Bu Serverde Yetkili Olmayı Çok İstiyorum.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Yedim. Yetki verilecekti çok heyecan yaptım ve ban yedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Yok yemedim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Küfür etmem,samimiyimdir,saygılıyımdır .
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Tanıdıgım Herkezle iyi anlaşırım. Sitedeki Arkadaşlar Benle ilgili çok iyi olduğumu ve saygılı olduğumu sölemekte.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Yok istemem, onlar Kurucu abiye bağlıdır.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Yok istemem, onlar kurucu abiye bağlıdır.
Zorunlu yazılan yerlere kısa cevaplar vermişsin , Bizimle Değilsin.Adınız: Olgun
Soyadınız: Yılmaz
Yaşınız: 17
Skype adresiniz: Yok Discordum var - aress180 #7803
Mikrofonunuz var mı: Var
Oyun içi isminiz: aress180
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 1.5.2 den beri
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Oynamıyorum yeni başlayacağım.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): -
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): -
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Hatırlamıyorum.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Bilmem
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Oyun bilgim üst düzey.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Yemedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Saygılı sabırlı
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Bilmem
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Bilmem