xFallPvP Rehber Alımları

xDarkNight

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız: Mete
Soyadınız: Önen
Yaşınız: 17
Skype adresiniz: meteonenn81
Mikrofonunuz var mı: Var
Oyun içi isminiz: MeteReizDN (pre ismini değiştireceğim yakın zamanda)
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 5 yıldır minecraft topluluğunun içindeyim.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Ortalama yarım yıldır sunucunuzdayım.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Başarılı bir sunucu. Tam anlamıyla pvp de bir numara diyebilirim. Bazen laglı olsa da iyi ya :)
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Kendi sunucularımda kuruculuk yaptım.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Fazlasıyla hazır ve alışkınım.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Bazı anlarda aktif yetkili olmamasına rağmen yetkililerin varlığını gerektirecek olaylar, illegal kullanımlar (hile vb) oluyor.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Yetkilileri zaman içersinde tanıyıp dostluk kuracağımızdan eminim.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Script, eklenti bilgim diyebilirim
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Sanırım yasaklı kelimelerden dolayı (gg gibi).
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Hoşgörü ve iyi niyet diyebilirim. Alışkın olduğum bir durum.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet fazlasıyla kendime bu konuda güveniyorum.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: ComboFFA, BuildUHC, TeamWS
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Silmek değil de yenilemek diyebilirim PvP Map daha da iyi olabilirdi.

BeeRKKK

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
adınız:osman Berk :) :D
Soyadınız:Mankaloğlu
Yaşınız:13
Skype adresiniz:Berk Mankaloglu
Mikrofonunuz var mı:Var
Oyun içi isminiz:Mankaloglu
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):3
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):Bir Buçuk Yıldır
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Harika
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Hayır
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Çok Önceden Bi Serverde Moderatörlük Yaptım Fakat Server Kapandı
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet :(Yapmışlığım Var:)
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Kaliteli Ve Güzel Bir Server Olduğu İçin
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):pvP'im İyi
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Uçan Base
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Hayır
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Fazla Chettle İlgilenmem Ama Genellikle İyi
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Daha İyi Hack Koruması Ve Serverin Daha Fazla Oyuncu Almasını.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Hack Makro Kullanan Her Kişinin Hesabını sınırsız Silmek.:(Banlamak:)

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
adınız:osman Berk :) :D
Soyadınız:Mankaloğlu
Skype adresiniz:Berk Mankaloglu
Oyun içi isminiz:Mankaloglu
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):Bir Buçuk Yıldır
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Harika
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Çok Önceden Bi Serverde Moderatörlük Yaptım Fakat Server Kapandı
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet :(Yapmışlığım Var:)
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Kaliteli Ve Güzel Bir Server Olduğu İçin
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):pvP'im İyi
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Uçan Base
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Fazla Chettle İlgilenmem Ama Genellikle İyi
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Daha İyi Hack Koruması Ve Serverin Daha Fazla Oyuncu Almasını.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Hack Makro Kullanan Her Kişinin Hesabını sınırsız Silmek.:(Banlamak:)
Uçan Base'nin yasak olduğu halde yapan, chat ile ilgilenmeyen rehberler dikkatimizi çekmiyor. Sunucuda ben dahil bütün yetkili kadromuzun ve oyuncularımızın PvP'si iyi, senin özelliğin ne PvP atarken fosfor mu saçıyorsun? Bizimle diyılsın.

HuahwiCoolTR431

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız:Baran
Soyadınız:Eren
Yaşınız:14
Skype adresiniz:baran 3574
Mikrofonunuz var mı:var
Oyun içi isminiz:HuahwiCool
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):4.5yıl
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1yıl
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):presiz ve aynen badlion gibi presiz bir server için ideal bir server tavsiye ederim
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):yok ama almayı düşünüyorum
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Arkadaşımın serverinde
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):her zaman
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):yetkili olmak benim için tutku
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):tabii ki neden olmasın
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):agresifliği sevmem
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):evet cizgi filim karakterinin adını söyledim bakabilirisniz
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):tüm iyi yonler hiç kötü davranmam
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:oyuncular ne kadar kötü davranırsa yine dürüst olurum
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:arenapvp de gapple soup v.s şeyleri
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:hiçbir şeyi kıvanc abimiz her şeyi ayarlamış zaten

Son düzenleme:

buildpro1658

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız:can ünal
Soyadınız:turan
Yaşınız:10 ama gercekten iyi ve saygılıyım
Skype adresiniz:can ünal turan
Mikrofonunuz var mı:var
Oyun içi isminiprobuildertr
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):5 yıl
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):3yıl ama yani sunuculara başlamam sizin sw deyil
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):çok iyi
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):builder oldum ama baya olduyu için hatırlamıyorum
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):evet hazım
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):çünkü iyi bir sw olacagınıza inanıyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):evet hertürtü
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):saygım ve buildim
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):yedim gereksiz yere
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):yedim 1 kez ama yine nedensiz
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):çok iyi
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:evet bu konuda iyiyimdir
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: daha modern minigames ler
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:çok kulanılmayan gereksiz minigaezler ve warp lar

TolqaE

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız:Tolga
Soyadınız:Abaydın
Yaşınız:15
Skype adresiniz:tolga.abaydin
Mikrofonunuz var mı:Evet.
Oyun içi isminiz:TolqaE
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):3 Yıldır oynuyorum.2 yıl normal oynadım.1 Yıl ise pvp'ye ağırlık verdim.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):Tam emin değilim.uzun zamandır bu sunucudayım.Sanırım 5-6 ay.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Güzel ve kaliteli buluyorum.Çok emek verilen düzeni iyi ve adaletli bir sunucu.Umarım bu düzen bozulmaz.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Hayır.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Hiçbir server'da yetkili değilim.Diğer sunucular için yetkili başvurusu yapmadım.Sanırım bu başvuru ilk ve tek.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet.Uzun zamandır xFall Sunucusundayım.Kesinlikle hazırım !
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Küfür,argo ve hakareti önlemek.Adaleti sağlamak.Sorunsuz bir şekilde aktifliğimin olması.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet.yetkililer hack ve macro olmadığımı biliyor.hepsine sevgi ve saygı duyuyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Üzerime hack,macro gibi çamur atılması.İftiralarla suçlanmam.Bu sorunla artık uğraşmasam bile canımı sıkıyor.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Hayır.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Evet.argoya karşılık.Fakat bu durumun tekrarlanmayacağına eminim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):bazı oyuncular ile tartışmalarım oldu.Fakat şu an hiçbir oyuncu ile sorunum yok.Bu sorun umarım bir daha tekrarlanmaz.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Sunucu gayet güzel ve kusursuz.O yüzden hiçbir şey.

Son düzenleme:

Canersubaşı31

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız: caner
Soyadınız: subaşı
Yaşınız: 14
Skype adresiniz: bjk1903caner
Mikrofonunuz var mı: 17 mayısa kadar elime mikrofon geçicek
Oyun içi isminiz: DomiHatInvis
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): yaklaşık 3 senedir ancak arada oyunu bıraktım
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): yaklaşık 2 ay oldu
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): fena deil az hile var
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): hayır
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): bir sunucuda builderlik yaptım
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): güzel bir ortam ve iyi yetkililer
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): uyum sağliyacağımdan şahsen eminim
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): başka bir hesapta yedim. çift tıklama yüzünden
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):hayır
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): pek muhattap olmam ama soru sorarlarsa cevaplarım
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: daha çok kit daha çok duello modu. eğer onaylarsanız.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: şahsen bir şey silmek istemem çünkü hoşuma gitmeyen bişeye rastlamadım

XProEfsanee

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız:Ömer Buğra
Soyadınız:Bedir
Skype adresiniz:facebook:omerbugra.bedir
Mikrofonunuz var mı:Evet sesimi iyi algılayan bir mikrofonum var
Oyun içi isminiz:XProEfsanee
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):Yaklaşık 4 yıldır minecraft oynuyorum...
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):Yaklaşık 6 ay
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Gayet iyi benle birlikte daha iyi yerlere varacak inşallah
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Bu serverda hiçbir yetkim olmadı
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Kendi serverim vardı 3 yıldır orada kurucuyum ama kapandı
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet hazır hissediyorum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Sunucuda uzun zamandır oynuyorum ve gayette güzel buluyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet ben onlara çok iyi uyum sağlarım onlarında bana uyum sağlayacaklarını düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):pvP de başarılıyımdır ve bütün konularda adaletliyimdir.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Hayır yemedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Evet başka server da Admini yendim GG yazdım ve 10 dakika Mute yedim :D.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Samimiyimdir.Kibar ve dürüstümdür.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet iyi anlaşırım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Survival Games eklemeyi düşünürdüm veya SkyBlock böylece server çok daha iyi olurdu.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Sunucu çok güzel bişeyi silmeme gerek yok zaten
.

mmubine

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız:Mubin
Soyadınız:Ergüven
Yaşınız:17
Skype adresiniz:mubin46
Mikrofonunuz var mı:VAR
Oyun içi isminiz:STARDUSTSX
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):MUHTEŞEM
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):YOK
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):VIP CRAFT
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):EVET
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):ÇOK İYİ VE SÜREKLİ KULLANDIĞIM SERVER
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):TABİKİDE
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):ÇOK İYİ OYNARIM VE ÇOK ZEKİYİM
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):YEMEDİM
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):YEDİM ADAM I ÖLDÜRDÜKTEN SONRA GG YAZDIM BAN YEDİM
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):İYİ
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:EVET
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: YENİ VİP PAKETLERİ
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: BUG LARI

AlperBy1905

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız: Alper
Soyadınız: Açıksöz
Yaşınız: 14
Skype Adresiniz: [email protected]
Mikrofonunuz var mı: Var
Oyun içi isminiz: AlperBy1905
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 3(üç) veya 3,5(üç buçuk) yıldır oynuyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 1 yıldır biliyorum ve severek oynuyorum fakat çoğunluklar isim değiştirdim , ama artık bu isimdeyim ve değişmeyeceğim . (Bilemiyorum yanlış hatırlıyor da olabilirim ama 1 aydan fazla olduğuna eminim . )
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Sunucuyu güzel buluyorum , ve en sevdiğim sunucu ayrıca Türk sunucusu olması sevmemdeki ayrı bir sebep ve serverin ayrı bir güzelliği. Bu sunucunun daha iyi yerlere geleceğine gönülden inanıyorum :D
Sunucuda yetkini var mı (donor): Sunucuda donor vs. her hangi bir yetkim bulunmamakta.
Nerelerde yetkilisiniz veya yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Daha önce birçok sunucuda yetkili oldum.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet xFallPvP'de kendimi yetkili olmaya hazır hissediyorum.
Neden bu sunucu'da yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Bu serveri çok seviyorum ve oyunculara keyifli bir oyun deneyimi sunmak için yetkili olmak istiyorum.
xFall yetkili takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz(zorunlu): xFall yetkili takımına uyum sağlayacağımı düşünüyorum çünkü insanlarla konuşmayı severim ve çabuk ısınabillirim
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Beni diğer oyunculardan ayıran şey bu oyunu ve bu serveri baya bir uzun süredir takip edip oynayıp TECRÜBE kazanmam ve insanlara karşı iyi davranmam olabilir bence .
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): xFallPvP'de hiç hile kullanmadığım için ban vs. yoktur.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Ya hiç yemedim ya da 1 kere "gg" yazdığım için mute yedim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): xFallPvP'de oyunculara davranışım iyidir , hiçbir oyuncuyla da bir kavgam vs. olmadı ben daha çok onlara yardım edip sorunlarını çözerim .
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşabilirim kısa sürede insanlara ısınabilirim.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Yetkili olursam sunucuya Survival Games vs. eklemek isterim bunun haricinde her hangi bir şey istemem minigamesler'de gelirse sunucu baya iyi yerlere gelebilir.:)
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Yetkili olursam sunucudan her hangi bir şey silmek istemiyorum gayet iyi bir server.

Son düzenleme:

iFroZen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız:İbrahim İlkay
Soyadınız: Sebilci
Yaşınız:15
Skype adresiniz:ilkay.sebilci36
Oyun içi isminiz:IbrahimSs
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):5 Yildir
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1 Ay
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Birak tane eksik var halledilmicek bisi deyil bir kaç satır skript her şeyin çözümü
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):ForceLionPvp de Developer , MCSG de Mod , MiraFactionda Kurucu
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Tabikide
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Zaman Harçıcak bir Faliyet olsun bide eksikler var.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): tabii ki Cana Yakınımdır.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Skript Bilgim
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Hayır
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Resmice
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Bana iyi davranana bende iyi davranırım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Takibide Kit Load :D Birde Tabela ile ışınlanma mcsg battlegroundda olan sistemler
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Kiti Basınc plakasıyla alma
Fazla resmilik iyi değildir fakat fazla yüzgöz de olmayacaksın. İkinci olarak kit load ve tabela sistemi öldü. Bizde oturup ekipçe helvasını yedik. Gördüğüm kadarıyla Türkçemizi de iyi kullanmıyorsunuz. (C harfi yerine Ç yazmak gibi)

YunussEmree

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız:Yunus Emre
Soyadınız:Aslan
Skype adresiniz:xx_yunus5emre_xx
Mikrofonunuz var mı:kulaklık mik.
Oyun içi isminiz:xF3D3R4L
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):1-5 yıl
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu)7-8
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):lag biraz azalsa çok iyi
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):şu ana kadar hiçbir serverde yetkililik yapmadım
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):sunucuya içim ısınıyo uzun zamandırda yetkili olmak istiyordum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):en azından şımarık değilim laübali değilim
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):eskiden 2 kere yedim ama açıklayabilirim beni seçerseniz
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):eskiden biraz yiyodum ama son zamanlarda yemiyorum
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):iyi geçinmeye sabretmeye çalışacağım
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:yetkililerle normaldede bi sıkıntım yok oyuncularlada olacağını düşünmüyorum
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:eski map ve eski ffa haritası
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: bir şey silmem kurucunun kararı

Bedirhanaybas_55

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız:Bedirhan
Soyadınız:Aybaş
Skype adresiniz:bedirhanagarg
Oyun içi isminiz:KopaPL
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):10 ay
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):çok iyi bir sunucu
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Kapanan bir serverde 1 ay adminlik yaptım
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Sonuna Kadar
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):bu sunucuda öğle vakti yetkili olmuyo yada akşamları çok az rastlıyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Alıştığım zaman sıkıntı olmaz
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Doğru ve adaletli olmam
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):1) Build UHC de hata nedeniyle ban yedim (team) sandılar 2) base yapmıştım bir kez de
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Argodan birkaç kez yedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):samimi yaklaşırım
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Elbette
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:1vs1 sistemini değiştirmek farklı bir pluginle yönetmek
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: