NearFuture
Yeni Doğmuş
- En iyi cevaplar
- 0
Adınız:Melik
Soyadınız:Cerkez
Yaşınız:13
Skype adresiniz: r.e.t.r.u.x3 - live:229f05488d76be3b
Mikrofonunuz var mı: Var
Oyun içi isminiz: NearFuture
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 3
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): sanirim 3-4 ay (bilmiyorum fazla)
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Güzel buluyorum,Yetkili olmadigi icin biraz küfürlü(agir) konusmalar,Hileler olabiliyor onun disinda süper.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): LightTigerde moderatördüm.Cok memnunlardi benden ama sunucu kapandi.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet yetkide cok iyiyim,ve baya saygiliyim skypede bunu oturup konusabiliriz.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Güzel bir serverde güzel bir yetkim olsun isterim, Serverin düzenini düzenlestirme
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet,Beni Bilen Bilir
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): SAYGILI olmam.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Yemedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Yedim,GG Yazinca yedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Cidden SAYGILI YARDIMSEVER Bir kisiligim var.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet Baya Iyi Anlasirim.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Düzen eklemek isterim, Build eklemek isterim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Sunucudaki "HACKERLERI" " Küfür Edenleri" silmek isterim.
Soyadınız:Cerkez
Yaşınız:13
Skype adresiniz: r.e.t.r.u.x3 - live:229f05488d76be3b
Mikrofonunuz var mı: Var
Oyun içi isminiz: NearFuture
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 3
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): sanirim 3-4 ay (bilmiyorum fazla)
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Güzel buluyorum,Yetkili olmadigi icin biraz küfürlü(agir) konusmalar,Hileler olabiliyor onun disinda süper.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): LightTigerde moderatördüm.Cok memnunlardi benden ama sunucu kapandi.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet yetkide cok iyiyim,ve baya saygiliyim skypede bunu oturup konusabiliriz.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Güzel bir serverde güzel bir yetkim olsun isterim, Serverin düzenini düzenlestirme
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet,Beni Bilen Bilir
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): SAYGILI olmam.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Yemedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Yedim,GG Yazinca yedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Cidden SAYGILI YARDIMSEVER Bir kisiligim var.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet Baya Iyi Anlasirim.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Düzen eklemek isterim, Build eklemek isterim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Sunucudaki "HACKERLERI" " Küfür Edenleri" silmek isterim.