xFallPvP Rehber Alımları

HowTasH

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız:Emirhan
Soyadınız:Yıldırım
Yaşınız:15
Skype adresiniz:foxyfrost08
Mikrofonunuz var mı:Var
Oyun içi isminiz:BreakBeatsYT
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):5 yıldır
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):3 Haftadır
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):güzel eğlenceli hackerler dışında
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):BonbonCraft
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Hissediyorum Çünkü Daha Önce Başka Serverdada Moderatlük Yaptım
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Çünkü Sunucunuz Çok Güzel Ama Yetkilileriniz Az Aktif Hatta Nerdeyse Hiç Aktif Deyiller Ben Sunucunuzda Mod Olursam Hem Hackerler Ban Yer Ve Sunucu Hacksiz Bir Şekilde Oynanır
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Düşünüyorum Çünkü Daha Önceki Serverdede Çok İİ Dim
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Daha İyi Bakış Açısına Sahibim Komutlardan İyi Anlıyorum Hatta Serverinzdede Çok İyi İşi Yapabilceğime Eminim
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Hayır Yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Yedim Hacklere Küfer Etmekten
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Kişiden Kişiye Değişen Bir Şeydir
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Anlaşcağıma Eminim
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Sunucuda Her Şey Zaten Mevcut
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Hackerları Ve Böylelikle Mutlu Sona Ulaşırız

Eq4ReX

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız: Ali
Soyadınız: Erol
Yaşınız: 16
Skype adresiniz: mclarenaliskype123
Mikrofonunuz var mı: var logitech g430
Oyun içi isminiz: KyperSword
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 2 yıl
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 3 ay
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): iyi performanslı bir sunucu ama hile koruma plugini çok iyi bir plugin değil
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): yaşam pvp , regen pvp ve kendi kurduğum sunucular
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): diğer serverlerden tecrübelerim var . kendimi hazır hisediyorum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Sunucuya kendi tecrübelerimi aktararak daha performanslı sunucu yapmak için
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): hiçbir şekilde ayrımcılık yapmam herkese hakettiği ceza yı veririm
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): 2 yıllık çogU zamanımı pvp serverlerinde geçirmiş birişiyim . bu tür serverlerde tecrübelerim çok fazla beni ayıran özelliğim bu
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): hayır
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Herkese eşit davranırım ayrımcılık yapmam yapanıda sevmem
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: anlaşırım işterlerse arkadaş bile olurum
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: hackerlara karşı oyuncularımıza daha güzel bi sunucu sunmak .
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: hack pluginini deiştirirdim elimde daha güzel pluginler var devoloperlara atardım

Son düzenleme:

Scragnogg

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız: Ahmet Celal
Soyadınız: Kaşıkcı
Yaşınız: 16
Skype adresiniz: Ahmet Celal Kaşıkcı
Mikrofonunuz var mı: Evet
Oyun içi isminiz: SCRAGNOGG
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 4 Yıl
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 4-5 Ay
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Mükemmel.Fakat her güzelliğin bir kusuru bulunur. Market komutundan Zırh aldığımız zaman Kit Yenile bölümüne geliyoruz ve aldığımız zırh siliniyor.Onun dışında sunucu harika insanı kendine çekiyor. Bağımlılık yapıyor.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır, yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Kendi açtığım sunucuda, Arkadaşımın sunucusunda , Bir de İsmetRG'nin sunucusunda Moddum.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Tabi ki de evet.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Çünkü bu sunucu bende bağımlılık etkisi yaptı.Aynı zamanda sunucuda hile açanları engellemek için.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Kesinlikle, Evet . İyi insanları herkes sever.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Dürüstlüğüm,Arkadaş canlısı olmam, Adaletli bir oyuncu olmam.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet 1 kez. Hile açan birine küfür etmiştim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Hile açanlara karşı sert, Dürüst, Adaletli oynayan insanlara karşı yumuşağımdır.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet, Anlaşacağımı düşünüyorum.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Yeni "Battle" Haritaları
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Sunucu mükemmel silinecek bir şey yok.

Pluginsel

★ #NerdeOEskiGünler ★
Emekli
En iyi cevaplar
0
Adınız: Muhammet
Soyadınız: Kurt
Yaşınız: 14
Skype adresiniz: live:muhammetvehbi2003
Mikrofonunuz var mı: Var
Oyun içi isminiz: PluginerTR
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 3 yıl oldu oluyor
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): sunucuyu bu yıl (2017) ylında keşfettim.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Güzel, hile korumalı ve lagsız. (Italya girişlerini açınca daha güzel oldu teşekkürler.)
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): toplam sayarsam 6 dan fazladır ben şu anki yetkili olduğum sunucuları sayim: MineTurk ve OpPvP.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): 20 Haziran gününden sonra evet. :) (Saçma olduğunu biliyorum.)
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Güzel ve kaliteli bir PvP sunucusu olduğu için. (Adaletli)
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Plugin bilgim var. (Bugün sunucunuza girer girmez 3 kişi benden yardım istedi) :/
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet. Hile korumasını test ediyordum ne hoş. (AAC)
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet. GG yazmanın hakaret olduğu anlamına geldiğini bilmiyordum.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Resmi/Samimi olmayı severim, küfür etmek özellikle de genel sohbetten hiç sevmem.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Tabi ki. Oyuncular emir verir biz yaparız.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: /spectate & /izleyici komutu eklemek isterdim. (PvP sırasında diğer oyuncuları izleyebiliyorsun, ne hoş.)
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Şu anlık her hangi bir şey silinmesini istemem ama Spartan yerine AAC kullanılmasını çok isterdim.)

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Adınız:Eray
Soyadınız:Genc
Yaşınız:14
Skype adresiniz:nothing2lose72
Mikrofonunuz var mı:Var
Oyun içi isminiz:ErayGencTR
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):5.5
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Sv İlk Acıldıgında Oynuyordum Baya 6 ay Civarı Takılmıştım)
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Eskiden Cok İyi Bir Svydi Şimdi Bir Bilgim Yok
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):No
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):2010 Svsi(MossyCraft Moderator)-Olympus Craft(Admin) Bir Cok Svde de Başrehber Rehber Admin Gibi Yetki Aldım Suanda Yetkılı Oldugum Bir Server Yoktur
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Güzel Sunucu Bide Eskiden Hacklar Cok Yogundu Sanırım Geldıgımdede Oyle Olucak Onları Banlamak Bir Yetkili Olmak Guzel Bir His
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Uyum Saglayacagımı Düsünüyorum
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Ayıran bir şey Yok Sonucta Hepimiz Oyuncuyuz Ayırıcı Bir Yanım Olursada Bazen Katı Kuralları Severim
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Hayır
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Trolleri Severim Ama Dozunu Aşmadıgı Sürece Aşarsa Sert Tavırlarla Uyarır Devamında Mute SS ve Yetkili Kişilere Bildiririm
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:oyuncularla Bir Yetkili Degilde Bir Oyuncu Gibi Anlaşırım Yetkililer içinde Hem Oyuncu Hemde Onun Serverınde Bir yetkili Gibi Anlaşırım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: 1v1 Vs Arenalarını Cogaltmak (Eskiden Vardıda :) Sıkıntı Yaşıyorduk -2v2 3v3 Sistemini Eklemek İsterdim (Eger Varsa Kusuruma Bakmayın Uzun Zamandır Girmiyorum
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:
Arada kaynamışsın göremedim. Bizimle değilsin.

Adınız: Muhammet
Soyadınız: Kurt
Yaşınız: 14
Skype adresiniz: live:muhammetvehbi2003
Mikrofonunuz var mı: Var
Oyun içi isminiz: PluginerTR
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 3 yıl oldu oluyor
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): sunucuyu bu yıl (2017) ylında keşfettim.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Güzel, hile korumalı ve lagsız. (Italya girişlerini açınca daha güzel oldu teşekkürler.)
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): toplam sayarsam 6 dan fazladır ben şu anki yetkili olduğum sunucuları sayim: MineTurk ve OpPvP.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): 20 Haziran gününden sonra evet. :) (Saçma olduğunu biliyorum.)
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Güzel ve kaliteli bir PvP sunucusu olduğu için. (Adaletli)
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Plugin bilgim var. (Bugün sunucunuza girer girmez 3 kişi benden yardım istedi) :/
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet. Hile korumasını test ediyordum ne hoş. (AAC)
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet. GG yazmanın hakaret olduğu anlamına geldiğini bilmiyordum.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Resmi/Samimi olmayı severim, küfür etmek özellikle de genel sohbetten hiç sevmem.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Tabi ki. Oyuncular emir verir biz yaparız.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: /spectate & /izleyici komutu eklemek isterdim. (PvP sırasında diğer oyuncuları izleyebiliyorsun, ne hoş.)
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Şu anlık her hangi bir şey silinmesini istemem ama Spartan yerine AAC kullanılmasını çok isterdim.)
14 yaşında (eğer gerçekse) pluginer olman muazzam bir şey. Ama bir FFA sunucusunda neden adam izlemek istersin? 20 Haziran gününe kalmadan alımlar bitecek. Bizimle değilsin.