xFallPvP Rehber Alımları

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
En iyi cevaplar
0
Zaten çoğu olumsuz oluyor, 35 sayfa konu olmuş, bence kendi forumunuzu açın, ordan alım yapın.
Çoğunun olumsuz olma sebebi Minecraft kitlesinin %90'ının yerlerde olmasından kaynaklı. Umutsuzca iyi biri çıkar diye bekliyoruz işte.

GiorgosTheGamer7

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız: Ahmet Efe
Soyadınız: Öztürk
Yaşınız: 12
Skype adresiniz: Ahmet Efe Öztürk ([email protected])
Mikrofonunuz var mı: evet
Oyun içi isminiz: GiorgosTheGamer7
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): Telefon ve tabletlerede 3 yıldır bilgisayarda 2
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 2 hafta
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): çok güzel gördüğüm en iyi pvp serveri
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): olmadı
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Ben değilim ama bazı arkadaşlarım başka serverlerde yetkiliydi onlardan biraz biliyorum
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet kendime çok fazla güveniyorum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Çünkü presiz en güzel pvp serveri
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Tabikide çok sıcak kanlı biriyimdir
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Beni diğer oyunculardan ayıran pek fazla bişiy yok arada sadece pvp farkları vardır bazıları bende iyi bazıları kötü
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Bence oyunculara karşı iyi davranıyorum
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Ben öyle düşünüyorum ve öyle olacağından eminim
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Altın elma eklemek isterdim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Hiçbir şey silmek istemezdim

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız: Ahmet Efe
Soyadınız: Öztürk
Yaşınız: 12
Skype adresiniz: Ahmet Efe Öztürk ([email protected])
Mikrofonunuz var mı: evet
Oyun içi isminiz: GiorgosTheGamer7
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): Telefon ve tabletlerede 3 yıldır bilgisayarda 2
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 2 hafta
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): çok güzel gördüğüm en iyi pvp serveri
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): olmadı
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Ben değilim ama bazı arkadaşlarım başka serverlerde yetkiliydi onlardan biraz biliyorum
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet kendime çok fazla güveniyorum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Çünkü presiz en güzel pvp serveri
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Tabikide çok sıcak kanlı biriyimdir
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Beni diğer oyunculardan ayıran pek fazla bişiy yok arada sadece pvp farkları vardır bazıları bende iyi bazıları kötü
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Bence oyunculara karşı iyi davranıyorum
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Ben öyle düşünüyorum ve öyle olacağından eminim
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Altın elma eklemek isterdim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Hiçbir şey silmek istemezdim
Reddedildiniz.

xQuickk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız:Sedat
Soyadınız:Çelik
Yaşınız:16
Skype adresiniz: [email protected]
Mikrofonunuz var mı:Var
Oyun içi isminiz: xQuickk
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 5
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):6 ay kadar.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):İçerikleri ve ortamı çok güzel. Koruma sistemi olması çok iyi bir şey.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Hiçbir yerde yetkili olmadım.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Bu sunucuda beni çeken bir şey var. Arkadaşlık ortamı olsun,yetkili ilgisi olsun,Hiç bukadar güzel bir server'le karşılaşmamıştım.Böyle bir serverde yetkili olmak çok isterim.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu) Düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Ayıran çok bir şey yok.Sadece Ben konuşma tarzıma,insanları kırmadan konuşmaya,dikkat ediyorum hepsi bu.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Ban Yemedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Mute yedim.Bir oyuncu hack açmıştı bende report ettim tabikide.20dk geçti hala banlanmadı.Bende chat a yazdım ki: Yetkili arkadaşlar 'şikayetlere bakmıyormusunuz' dedim. ve hemen muteyi yedim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Onları kırmamaya ve oabildiğince yardım etmeye çalışırım.Her sorularına cevap vermeye çalışıyorum , gerektigi zamanda bounty' e ihtiyacı oldugunda veririm.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet oyuncularla sohbet bol bol ediyorum.Yeni arkadaş ve dostlar ediniyorum.Yetkilileride gördügümde sohbet ediyorum.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Eklemek istedigim şey : 'Yasaklar' adlı tablo.Bu tabloda örnegin 'gg' yazmak degilde 'gf' yazmak gerektiğini gösteren bir rehber tablosu olsa güzel olur diye düşünüyorum. Ayrıca'da Parkur eklemekte istiyorum insanlar sıkılınca eglensinler diye. Biliyorum Parkurumuz var ama kısa, oyunculara yeni bir şey sunmak istiyorum.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Sunucumuz gayet iyidir.Silincek bir şey oldugunu düşünmüyorum.

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız:Sedat
Soyadınız:Çelik
Yaşınız:16
Oyun içi isminiz: xQuickk
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 5
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):İçerikleri ve ortamı çok güzel. Koruma sistemi olması çok iyi bir şey.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Hiçbir yerde yetkili olmadım.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Bu sunucuda beni çeken bir şey var. Arkadaşlık ortamı olsun,yetkili ilgisi olsun,Hiç bukadar güzel bir server'le karşılaşmamıştım.Böyle bir serverde yetkili olmak çok isterim.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu) Düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Ayıran çok bir şey yok.Sadece Ben konuşma tarzıma,insanları kırmadan konuşmaya,dikkat ediyorum hepsi bu.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Mute yedim.Bir oyuncu hack açmıştı bende report ettim tabikide.20dk geçti hala banlanmadı.Bende chat a yazdım ki: Yetkili arkadaşlar 'şikayetlere bakmıyormusunuz' dedim. ve hemen muteyi yedim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Onları kırmamaya ve oabildiğince yardım etmeye çalışırım.Her sorularına cevap vermeye çalışıyorum , gerektigi zamanda bounty' e ihtiyacı oldugunda veririm.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet oyuncularla sohbet bol bol ediyorum.Yeni arkadaş ve dostlar ediniyorum.Yetkilileride gördügümde sohbet ediyorum.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Eklemek istedigim şey : 'Yasaklar' adlı tablo.Bu tabloda örnegin 'gg' yazmak degilde 'gf' yazmak gerektiğini gösteren bir rehber tablosu olsa güzel olur diye düşünüyorum. Ayrıca'da Parkur eklemekte istiyorum insanlar sıkılınca eglensinler diye. Biliyorum Parkurumuz var ama kısa, oyunculara yeni bir şey sunmak istiyorum.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Sunucumuz gayet iyidir.Silincek bir şey oldugunu düşünmüyorum.
Reddedildiniz.

mynonameless

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız: Yunus Emre
Soyadınız: HASA
Yaşınız: 16
Skype adresiniz: playeryunus1
Mikrofonunuz var mı: Var
Oyun içi isminiz: XxYunusXEmrexX
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 4
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 3 Hafta
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Gayet İyi ama bir iki tane eksiği var
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Holly Craft'ta Mod,Neon PvP'de Mod
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Tabikide
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Güzel Bi Server Ama Eksiklikleri Olduğu Ve Bu Eksiklikleri Önlemek İçin
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Dürüst,Cana Yakın,Saygılı
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Her Oyuncuya İyi Yaklaşırım
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Takım Savaşları Mesela Kırmızı Ve Mavi Takım
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: hiçbir Şeyi

iFroZen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız: Yunus Emre
Soyadınız: HASA
Yaşınız: 16
Skype adresiniz: playeryunus1
Mikrofonunuz var mı: Var
Oyun içi isminiz: XxYunusXEmrexX
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 4
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 3 Hafta
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Gayet İyi ama bir iki tane eksiği var
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Holly Craft'ta Mod,Neon PvP'de Mod
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Tabikide
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Güzel Bi Server Ama Eksiklikleri Olduğu Ve Bu Eksiklikleri Önlemek İçin
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Dürüst,Cana Yakın,Saygılı
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Her Oyuncuya İyi Yaklaşırım
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Takım Savaşları Mesela Kırmızı Ve Mavi Takım
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: hiçbir Şeyi
Zorunlu yazan kısımlara kısa cevaplar vermişsiniz. Bizimle değilsiniz.

Scrrow

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız:Talha
Soyadınız:Kırca
Yaşınız:14
Skype adresiniz:Scrrow
Mikrofonunuz var mı:var
Oyun içi isminiz:Scrrow
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):4
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):sunucu güzel. ama hacker derdi bitmiyor. yoksa güzel ve daha da gelişeceğine inanıyorum
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):yetkili değilim
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):evet hemde çok 1 2 serverde de adminlik yapmıştım
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):o hackerleri ve insanların haklarını çalan kul hakkına girenlere bir son vermek için
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):evt düşünüyorum
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Diğer oyunculardan olan farkımı beni tanıyınca anlayacaksınız
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):yedim ama nedenini bilmiyorum oyuna girmemiştim 2 hafta girmek istedim banlıydım
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):yedim gg yazdığım için gg yazmak mute olmamalı bence çünkü good game iyi oyun demek
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):güzel oyuncular arkadaşım gibidir tanımsamda onları iyi geçinirim
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:sunucuya survival games eklemek isterim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:sunucudan hiçbir şey silmem çok güzel bi sunucu

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız:Talha
Soyadınız:Kırca
Yaşınız:14
Skype adresiniz:Scrrow
Mikrofonunuz var mı:var
Oyun içi isminiz:Scrrow
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):4
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):sunucu güzel. ama hacker derdi bitmiyor. yoksa güzel ve daha da gelişeceğine inanıyorum
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):yetkili değilim
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):evet hemde çok 1 2 serverde de adminlik yapmıştım
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):o hackerleri ve insanların haklarını çalan kul hakkına girenlere bir son vermek için
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):evt düşünüyorum
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Diğer oyunculardan olan farkımı beni tanıyınca anlayacaksınız
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):yedim ama nedenini bilmiyorum oyuna girmemiştim 2 hafta girmek istedim banlıydım
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):yedim gg yazdığım için gg yazmak mute olmamalı bence çünkü good game iyi oyun demek
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):güzel oyuncular arkadaşım gibidir tanımsamda onları iyi geçinirim
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:sunucuya survival games eklemek isterim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:sunucudan hiçbir şey silmem çok güzel bi sunucu
Reddedildiniz.

SM-J3110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BekoBerkay1905

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız: Berkay
Soyadınız: Menekşe
Yaşınız: 18
Skype adresiniz: ccrreeppeerr1
Mikrofonunuz var mı: var
Oyun içi isminiz: BekoBerkayTR
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 3.5
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 6 ay
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Çok kaliteli ama hile ve macro dolu
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): eski mcsg moderatörü ve murdercrew kurucusu
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): evet tecrübem var zaten
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): çok hile var ve aktifim hoşma gidiyor sw
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): evet tabii ki
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): dürüstlük saygı
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): hatırlamıyorum
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): hatırlamıyorum 30 dk yemiştim sunucuda arkadaşa naber bilemem dediğim için xD
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Başklarına karşı saygım sonsuz
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: evet tabii ki
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: hile koruması macro koruması hepsinin pluginlerini biliyorum
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: hiçbirşey her şey yerli yerinde

Nutro

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız:Erkan
Soyadınız:Yılmaz
Yaşınız:17
Oyun içi isminiz: xDaquin
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):3
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):3 Ay boyunca kullandım.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Şu, ana kadar hiç mute yemedim.

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız: Berkay
Soyadınız: Menekşe
Yaşınız: 18
Skype adresiniz: ccrreeppeerr1
Mikrofonunuz var mı: var
Oyun içi isminiz: BekoBerkayTR
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 3.5
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 6 ay
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Çok kaliteli ama hile ve macro dolu
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): eski mcsg moderatörü ve murdercrew kurucusu
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): evet tecrübem var zaten
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): çok hile var ve aktifim hoşma gidiyor sw
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): evet tabii ki
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): dürüstlük saygı
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): hatırlamıyorum
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): hatırlamıyorum 30 dk yemiştim sunucuda arkadaşa naber *** dediğim için xD
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Başklarına karşı saygım sonsuz
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: evet tabii ki
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: hile koruması macro koruması hepsinin pluginlerini biliyorum
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: hiçbirşey her şey yerli yerinde
Reddedildiniz.

Adınız:Erkan
Soyadınız:Yılmaz
Yaşınız:17
Oyun içi isminiz: xDaquin
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):3
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):3 Ay boyunca kullandım.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Şu, ana kadar hiç mute yemedim.
Reddedildiniz.

Ruzgar_POWER

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
ssadasdasd

Adınız Ruzgar
Soyadınız Power
Yaşınız:15
Skype adresiniz:
Oyun içi isminiz Ruzgar_POWER
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):2yl survival 5 ylda pvp
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1 sene 2 sene
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Güzel bir sunucu
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Hayır
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Kendi sunucumda kurucuyum
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet hissediyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu) Bu Sunucu Çok Guzel Bir Server Kurucunun Eleerine Sağlk
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Üst Düzey Aktifligim
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Evet Jıtter Clıck Yaparak Yedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Kuzenim yaptırıyor muteleri
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu)Hakkıyla Oynayanı Her Daim Savunurum
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet iyi anlaşırım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Ellerinizie Sağlık Çok Guzel Sunucu
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Efsane Serverden Niye Bir şey Sileyim

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
ssadasdasd

Adınız Ruzgar
Soyadınız Power
Yaşınız:15
Skype adresiniz:
Oyun içi isminiz Ruzgar_POWER
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):2yl survival 5 ylda pvp
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1 sene 2 sene
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Güzel bir sunucu
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Hayır
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Kendi sunucumda kurucuyum
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet hissediyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu) Bu Sunucu Çok Guzel Bir Server Kurucunun Eleerine Sağlk
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Üst Düzey Aktifligim
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Evet Jıtter Clıck Yaparak Yedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Kuzenim yaptırıyor muteleri
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu)Hakkıyla Oynayanı Her Daim Savunurum
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet iyi anlaşırım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Ellerinizie Sağlık Çok Guzel Sunucu
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Efsane Serverden Niye Bir şey Sileyim
Reddedildiniz.

Murat3169

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız: Murat
Soyadınız: Kiraz
Yaşınız : 12
Skype adresiniz: live:ctrk.1
Mikrofonunuz var mı: Evet var
Oyun içi isminiz: JackBoy
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz: 3 yıldır oynuyorum
Oyun "Minecraft" hakkında yeterince bilgili misiniz: Evet, yani öyle düşünüyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz: Yeni Başladım Ama 1 Sene Öncede Oynuyodum.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Gerçekten güzel bir pvp serveri, Premiumlu Serverlenden Bile Daha İyi Bir Server.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Yetkim yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz: Eskiden EkaysNW adlı Serverde Moddum, Artık Bu serverde yetki almayı düşünüyorum.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz: Evet hissediyorum, hemde nasıl.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Çünkü serverin güzel olduğunu gördüm ve bu serveri geliştirebileceğime ve kendimi geliştirebileceğime inandığım için yetkili olmak istiyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet uyum sağlayacağımı düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Aslında herkes eşit fakat ben oyuncuların sorunlarını gidereceğimi düşünüyorum.
Görevini kötüye kullanan bir yetkili gördünüz ne yapardınız: Kesinlikle Önce uyarır,Bidaha Yaparsa Kanıt Bulup Yetkiliye Bilidiririm.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): 8 Kere Hile Diye Ban Yedim Ama En Sonunda Hile Olmadığım Kanıtlandı Ve Oyunuma Devam Ettim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır yemedim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Benim Aslında Diğer Oyunculardan Farkım Olmadığı İçin Bütün Oyuncularla Konuşuru Ve Onlarla Yakın Arkadaş Olmaya Çalışıyorum Ve Kötü Davranmıyorum.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet iyi anlaşırım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Öldürdüğümüz Kişilerden Elmas vb. Çıkartır O Elmasları Köylü Ticaretinde Set,Kılıç.vb şeyler eklerdim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Serverde silmek istediğim bir şey yok çünkü tam istediğim gibi bir server.

Adınız: Murat
Soyadınız: Kiraz
Yaşınız : 12
Skype adresiniz: live:ctrk.1
Mikrofonunuz var mı: Evet var
Oyun içi isminiz: JackBoy
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz: 3 yıldır oynuyorum
Oyun "Minecraft" hakkında yeterince bilgili misiniz: Evet, yani öyle düşünüyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz: Yeni Başladım Ama 1 Sene Öncede Oynuyodum.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Gerçekten güzel bir pvp serveri, Premiumlu Serverlenden Bile Daha İyi Bir Server.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Yetkim yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz: Eskiden EkaysNW adlı Serverde Moddum, Artık Bu serverde yetki almayı düşünüyorum.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz: Evet hissediyorum, hemde nasıl.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Çünkü serverin güzel olduğunu gördüm ve bu serveri geliştirebileceğime ve kendimi geliştirebileceğime inandığım için yetkili olmak istiyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet uyum sağlayacağımı düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Aslında herkes eşit fakat ben oyuncuların sorunlarını gidereceğimi düşünüyorum.
Görevini kötüye kullanan bir yetkili gördünüz ne yapardınız: Kesinlikle Önce uyarır,Bidaha Yaparsa Kanıt Bulup Yetkiliye Bilidiririm.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): 8 Kere Hile Diye Ban Yedim Ama En Sonunda Hile Olmadığım Kanıtlandı Ve Oyunuma Devam Ettim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır yemedim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Benim Aslında Diğer Oyunculardan Farkım Olmadığı İçin Bütün Oyuncularla Konuşuru Ve Onlarla Yakın Arkadaş Olmaya Çalışıyorum Ve Kötü Davranmıyorum.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet iyi anlaşırım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Öldürdüğümüz Kişilerden Elmas vb. Çıkartır O Elmasları Köylü Ticaretinde Set,Kılıç.vb şeyler eklerdim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Serverde silmek istediğim bir şey yok çünkü tam istediğim gibi bir server.