Adınız

edat
Soyadınız:Çelik
Yaşınız:16
Skype adresiniz:
[email protected]
Mikrofonunuz var mı:Var
Oyun içi isminiz: xQuickk
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 5
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):6 ay kadar.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):İçerikleri ve ortamı çok güzel. Koruma sistemi olması çok iyi bir şey.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Hiçbir yerde yetkili olmadım.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Bu sunucuda beni çeken bir şey var. Arkadaşlık ortamı olsun,yetkili ilgisi olsun,Hiç bukadar güzel bir server'le karşılaşmamıştım.Böyle bir serverde yetkili olmak çok isterim.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu) Düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Ayıran çok bir şey yok.Sadece Ben konuşma tarzıma,insanları kırmadan konuşmaya,dikkat ediyorum hepsi bu.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Ban Yemedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Mute yedim.Bir oyuncu hack açmıştı bende report ettim tabikide.20dk geçti hala banlanmadı.Bende chat a yazdım ki: Yetkili arkadaşlar 'şikayetlere bakmıyormusunuz' dedim. ve hemen muteyi yedim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Onları kırmamaya ve oabildiğince yardım etmeye çalışırım.Her sorularına cevap vermeye çalışıyorum , gerektigi zamanda bounty' e ihtiyacı oldugunda veririm.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet oyuncularla sohbet bol bol ediyorum.Yeni arkadaş ve dostlar ediniyorum.Yetkilileride gördügümde sohbet ediyorum.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Eklemek istedigim şey : 'Yasaklar' adlı tablo.Bu tabloda örnegin 'gg' yazmak degilde 'gf' yazmak gerektiğini gösteren bir rehber tablosu olsa güzel olur diye düşünüyorum. Ayrıca'da Parkur eklemekte istiyorum insanlar sıkılınca eglensinler diye. Biliyorum Parkurumuz var ama kısa, oyunculara yeni bir şey sunmak istiyorum.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Sunucumuz gayet iyidir.Silincek bir şey oldugunu düşünmüyorum.