Yabancı Diller/Ülkeler Hakkında Sohbet Başlığı

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Litvanya. Litvanyaca cidden çok garip, isimleri bile garip. Saulé'nin anlamını tahmin edin desem (ben bile sadece %95 falan eminim ama sanırım "Güneş" demek), %99 tahmin edemezsiniz. Ki bu daha en basit öğrenileni. Broly (DBZ) bile Brolis oluyor abi :D Brolis ise "abi" demek. Soyadlarına diliniz dönmüyor. Arapça ile karşılaştırmak? Arapça'nın harflerle yazılmış hali çok basit kalır Litvanyaca'yı tam doğru yazmanın ve okumanın yanında. Facebook bile tam doğru yaz(a)mıyor adreslerde.

Ardart

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
tatarca :(
aslında tam dil olarak da sayılmaz, bazı kelimeler yabancı sadece*
katesin, arumusun
bala
göbete diye özel yemeklerimizde var :(

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Vietnamca :(
Noktalamaları ezberlemek hariç dünyanın en kolay dili sayılabiliyor (en azından benim için*)
Vietnamca zamanında malum devlet sömürgesine girmeden önce çinceye benzer bir alfabe kullanırken sömürge sonrası fransızca karışarak latince ve arapçadan karmaşık bir dil haline geliyor :(
Cümle kurmak aşırı basit, tek yapmanız gereken kelimeleri arka arkaya birleştirmek barbar bir şekilde* (Yabancı bir siteden çalınarak çevirildi*) Örnek olarak*
Tôi không hiểu.
Bu kelimeleri aşırı barbarca ingilizceye çevirerek bile vietnamca öğrenebilirsiniz*
Şöyle*
Tôi (Ben (me) anlamındaki bir kelime*)
Không (Olumsuz şeysi, ingilizcedeki not gibi düşünebilirsiniz*)
Hiểu (Anlamak, (Değişebiliyor bazen bulunduğu yere göre*) )
Yani "Me not understand" gibi bir cümle çıkartabilirsiniz ki bu cümlenin ne demek istediğini anlamada yeterli oluyor*
İşin kabus kısmına gelirsek noktalama işaretleri felaket korkunç bir şey olabiliyor
Yani "chó" -için(for*) anlamına gelirken, "chổ" yer/mekan, "chợ" market olarak kullanılabiliyor*
Çalıntı bir vietnamca dersinin daha sonuna geldiniz*
Ki sadece dili anlattım idare edin tarih konusuna girince "Vietnam versus USA" kavgaları fazla çıkıyor bulaşmıyorum :(
''Vietn'' Ne Ara Amcamız Oldu :( (Tabi ki de Vietnamı Biliyorum Espri Yaptım .s Bkz. Ücretsiz Dondurulmuş Espri Satılır !)

SüperAhmet

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu soruyu @fyreUK (ben Free UK diyorum .dds)sorun birde latin amerikada ya ispanyolca ya portekizce konuşulur lanet emperyalistler

• Beğen
Reactions: ryp

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Legendinis Super Sajanas Broly kiekvienas beats! :D (%99 ihtimalle Litvanyaca'yı berbat ettik abi, benden söylemesi) :pof: