Vista çok ram yiyiyor xp ise bazı programları çalıştıramayabiliyor.Yükseltirsen hiçbir sıkıntı olmaz. Ama ben yükselttim ve 10'u 8'den daha çok sevdim ama 7'nin yerini tutamaz.
Windows 7>>>>Windows 10>Windows 8 >Windows 8.1
[XP, Vista falan pek kullanmadığım için ele almadım.]
Hangi programı çalıştırmıyo söyle döveyimVista çok ram yiyiyor xp ise bazı programları çalıştıramayabiliyor.
Birkaç program indirirken Windows7-Vista/Windows8/Windows10 yazdığını görmüştümHangi programı çalıştırmıyo söyle döveyim![]()
Nadir, onlar tüm windows sürümlerinde oluyor, 2005'den beri xp kullanıyorum şimdiye kadar çalışmasını istediğim ama çalışmayan belki 1 veya 2 program olmuştur.Birkaç program indirirken Windows7-Vista/Windows8/Windows10 yazdığını görmüştüm![]()
Windows 7 kullanıyorum sistem özelliklerim;Nadir, onlar tüm windows sürümlerinde oluyor, 2005'den beri xp kullanıyorum şimdiye kadar çalışmasını istediğim ama çalışmayan belki 1 veya 2 program olmuştur.
Bi fikrim yok yetkili abeylere sor söylesinlerWindows 7 kullanıyorum sistem özelliklerim;
2GB Ram
1250 MB AMD ekran kartı
Pentium(R) Dual-Core E6500 İşletim Sistemi
2.93 GHz
sence windows xp geçsem mi? Bilgisayarımın daha hızlı olmasını istiyorum
Windows 10 kullanan arkadaşlarım var şikayetçiler, geçmeyi düşünmüyorum.Bi fikrim yok yetkili abeylere sor söylesinlerYüksek ihtimalle seni kandırıp win 10'a geçirmeye çalışırlar ama sakın yeme
![]()