MomryBey
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Peki.dostum yardım istiyorum sen bana gelmis ego diyorsun neyin egosu bi fikrin yoksa neden taşkınlık yapıyorsun?
SM-N910H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Peki.dostum yardım istiyorum sen bana gelmis ego diyorsun neyin egosu bi fikrin yoksa neden taşkınlık yapıyorsun?
tuhafSunucu nitrado ise yardimci olabilirim.
?
engelli o ve ona benzer komutlar[DOUBLEPOST=1422722182,1422722115][/DOUBLEPOST]gibi komutları engellediğinizden eminmisiniz?Kod:/bukkit:op
Sunucu nitrado ise yardimci olabilirim.
dostum bilmiyorum resmi sunucularında bile habire lag oluyor ve arastırdım pek kaliteli değil dediler[DOUBLEPOST=1422723113][/DOUBLEPOST]arkadaslar skypedan gelip yardımcı olaiblcek olan varmı ekran paylasıcam durum vahim servera reset atıp duruyolar kimin attığını bilmiyorum![]()
batihost ana sunucusunun Uzak Masaüstü bağlantısı,gayet kolay
(sansür op)
Bence Serverde hata var pluginlerinde hatalarindan sebeb restart atiyo sw hep kendineengelli o ve ona benzer komutlar[DOUBLEPOST=1422722182,1422722115][/DOUBLEPOST]
kardes kırk yıldır şişlide bali çekiyorum senin kafayı 1kere görmedim allah çarpsın[DOUBLEPOST=1422722402][/DOUBLEPOST]
dostum bilmiyorum resmi sunucularında bile habire lag oluyor ve arastırdım pek kaliteli değil dediler[DOUBLEPOST=1422723113][/DOUBLEPOST]arkadaslar skypedan gelip yardımcı olaiblcek olan varmı ekran paylasıcam durum vahim servera reset atıp duruyolar kimin attığını bilmiyorum