YARDIM SERVERİME SIZAN YETKİLİ BİRİ VAR

MomryBey

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sunucu nitrado ise yardimci olabilirim.

SM-N910H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

NeveseRC

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim eski sunucumda oyunda olmayan oyuncular oyundaki oyuncuların envanterindeki itemleri satın alıyordu ve chatte chestshop'dan alıyormuş gibi yazıyordu :):):):)

MemduhB

Yeni skype: memduhb12941
En iyi cevaplar
0
Kardeşim ban-ip bilmeyen neden sunucu açar ^_^

Minecraftbukkit/plugins/groupmanager/worlds/world/users.yml user.yml sil
Minecraftbukkit/plugins/groupmanager/worlds/plotworld/users.yml user.yml sil

gogorec

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kod:
/bukkit:op
gibi komutları engellediğinizden eminmisiniz?
engelli o ve ona benzer komutlar[DOUBLEPOST=1422722182,1422722115][/DOUBLEPOST]
Sunucu nitrado ise yardimci olabilirim.

SM-N910H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kardes kırk yıldır şişlide bali çekiyorum senin kafayı 1kere görmedim allah çarpsın[DOUBLEPOST=1422722402][/DOUBLEPOST]

batihost ana sunucusunun Uzak Masaüstü bağlantısı,gayet kolay :)
(sansür op)
dostum bilmiyorum resmi sunucularında bile habire lag oluyor ve arastırdım pek kaliteli değil dediler[DOUBLEPOST=1422723113][/DOUBLEPOST]arkadaslar skypedan gelip yardımcı olaiblcek olan varmı ekran paylasıcam durum vahim servera reset atıp duruyolar kimin attığını bilmiyorum

Chickenborg

Kömür Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
engelli o ve ona benzer komutlar[DOUBLEPOST=1422722182,1422722115][/DOUBLEPOST]

kardes kırk yıldır şişlide bali çekiyorum senin kafayı 1kere görmedim allah çarpsın[DOUBLEPOST=1422722402][/DOUBLEPOST]
dostum bilmiyorum resmi sunucularında bile habire lag oluyor ve arastırdım pek kaliteli değil dediler[DOUBLEPOST=1422723113][/DOUBLEPOST]arkadaslar skypedan gelip yardımcı olaiblcek olan varmı ekran paylasıcam durum vahim servera reset atıp duruyolar kimin attığını bilmiyorum
Bence Serverde hata var pluginlerinde hatalarindan sebeb restart atiyo sw hep kendine

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Groupmanager dosyasini sil cozum bulamazsan hack indir komut blogunu xray liste ekle xray ile swye cullanan kodlari uygulayan komut bloklarini kir

Oda olmazsa plugin paketini degistir.