YARDIM SERVERİME SIZAN YETKİLİ BİRİ VAR

gogorec

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaslar serverda değişik olaylar oluyor panelden serverden reset komudu geliyor yetki verilmediği halde moderator olabiliyor op olabiliyor ban atıyorum kurtulamıyorum bu şahıstan kimin hangi groupta veya kimde ne gibi yeki olduğunu nerden bakabilirim mesela ahmet diye bir oyuncunun hangi groupta ve neler yapabilceğime nerden bakabilirim yardım yoksa 1-2güne patlatıcaklar serveri :D

gogorec

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İçerik SearchTR tarafindan kaldırıldı.

Moderatör tarafından düzenlendi:

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Adam'in ipsini bul ipban at hiç olmasa siyah şapkali birisini bul. :)

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
tessekürler[DOUBLEPOST=1422638508,1422638478][/DOUBLEPOST]
ipban nasıl atılıyordu

vurmayın ilk kez ip ban atıcam :/
./ban-ip bide rica edersem sunucunun sayisal ipsini verebilir misin 2.33.4.4.4.4 gibi çünkü benim bilgisayarda siza bilecek tüm portlar engelli o yüzden harfsel ip çoğunu çaliştirmiyor. :(

TOİ.

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sorun Şimdilik Çözüldü Artık Aynı Hesapla Girilmiyor Servere Fakat ŞİMDİLİK ...
Adam Warpların Dışına Çıkmış Uçuyodu Elinde Tnt Vardı Sen Nediyon :D

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Konsoldaki Loglardan Kimin /stop - /restart - /manuadd Gibi Komutları Girdiğine Bakarsan Mühtemelen Kimin Yaptığını Bulabilirsin
Yapmalarının Birkaç İhtimali Var Öncelikler " * " Permi Verilmiş Yani Op Olmasa Bile Tüm Yetkileri Olan Bir Grup Olabilir / Bir Op Arkadaşına Veya Başka Birine Yetki Vermiş Olabilir / Haritayı Yapan Arkadaş Biryere Komut Blokları İle /stop - /manuadd - /op Gibi Yazılı Blocklar Bırakmış Olabilir Ve Bunun Gibi Yüzlerce Mesela :)

MomryBey

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Herkezi banla. Kesin çözüm.

SM-N910H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi