Yardımınıza ihtiyacım var

TheEverCraftTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben yalnız birisiyim sadece annem ve ben. Birde sülale ama ben yalnız doğdum ^^ şimdi size şunu söyleyeceğim isteyen beni deli sanar isteyen deli sanmaz ben kendi kendime konuşan birisiyim ikide bir kendi kendime öyle laflanıyorum konuşuncada sanki kendimle değil bir başkasına söylüyormuş gibi konuşuyorum bunu nasıl durdurabilirim kendimden korkuyorum artık

KaptanPenguen

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bende kendimle konuşuyom ama içimden konuşuyom deli sanmıyolar. Normal bir şey sanırım kendileriyle konuşmayan kişiler anormal :p

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
youtube a video yükle izleyenle konuş :D[DOUBLEPOST=1438152911,1438152770][/DOUBLEPOST]yada skypede arkadaş grubu fln kur

qSirzechs

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
herzaman güler yüzlü güvenilir yeri geldiğinde saygılı yeri geldiğinde agresif olmanın nesi kötü
Hiçbir problem yok hatta çok iyi ama kardeş adamın sorunları var onun karşısında gülücük atamazsın atsan saygısızlık olur görgüsüzlük olur
Ortamına göre kendini yeniden programlayacaksın

TheEverCraftTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hiçbir problem yok hatta çok iyi ama kardeş adamın sorunları var onun karşısında gülücük atamazsın atsan saygısızlık olur görgüsüzlük olur
Ortamına göre kendini yeniden programlayacaksın
hiçbir şey söylemeyip geriye çekileyeceğim çünkü konuyu okumadan yorum yapan bir insanla konuşuyorsunuz kısacası türkiyeye hoşgeldiniz.