Yardımınıza ihtiyacım var

TheEverCraftTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
:/ Aşırı üzücü bi durum :'( Benim 48 oyunum var şu an :/ aslında steamda eposta değişmeme gibi bişi olsa iyi olur
Burası türkiye ne bekliyosun? özür dilerimler dolu sırf steam hesabını elinden almak için sana kendini çok güvendiriyor her istediğini yapıyor sonra soruyor steam hesabında işte şu oyun varmı ver bi oynuyayım az diyor sonra bam e posta şifre dıt.. Steamda tanıdığım modlara söylediğim ama neymiş efendim resimli kanıt lazımmış.

RedFail

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer kendinle konuşmak diye bir şey olmasaydı yanlız kaldığımız saniye ölürdük, veya esrarengiz bir şey olurdu.

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Burası türkiye ne bekliyosun? özür dilerimler dolu sırf steam hesabını elinden almak için sana kendini çok güvendiriyor her istediğini yapıyor sonra soruyor steam hesabında işte şu oyun varmı ver bi oynuyayım az diyor sonra bam e posta şifre dıt.. Steamda tanıdığım modlara söylediğim ama neymiş efendim resimli kanıt lazımmış.
Aile paylaşımı ne güne duruyor :(
Onda da hesabınızı vermek gerekiyor diye biliyorum ama teamviewer gibi bir programla şifreyi vermeden yapabilirsiniz.

FullBlacKing

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Bir kişiyi dostun olarak seçmeden önce onu kızdır. Sonra kararını ver :)

Mr.Papyon

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende senin gibiyim kardeşim ve babam öldü. Kendi kendine konuşman delilik anlamına gelmez bende konuşuyorum.

SM-T113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
@BurnerTroll Daktır hepimize bir çare bulur musunuz :L (Yalnız ortada sorun yok konuşmak rahatlatır devam et :S)

Etiketlerde 2 kelime eksik kalmış. (İhtiyacım, var)

Çok büyütülecek bir şey değil, ben de zaman zaman aynısını yapıyorum; hatta kendi kendime İngilizce telkinlerde bulunuyorum, garip olan bu olsa gerek. Arkadaş edinmen, onlarla zaman geçirmen bu tür konuşmalarını onlara yönlendirmeni sağlayabilir.

Ama burada asıl dikkatimi çeken şey ortama yayılmış yalnızlık kokusu. İlginç bir vaka daha sanki. B)

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0

Çok büyütülecek bir şey değil, ben de zaman zaman aynısını yapıyorum; hatta kendi kendime İngilizce telkinlerde bulunuyorum, garip olan bu olsa gerek. Arkadaş edinmen, onlarla zaman geçirmen bu tür konuşmalarını onlara yönlendirmeni sağlayabilir.

Ama burada asıl dikkatimi çeken şey ortama yayılmış yalnızlık kokusu. İlginç bir vaka daha sanki. B)
Burası temiz kokuyor valla.

TheEverCraftTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

Dr.BurnerTroll <3