Yardımınıza ihtiyacım var

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
krdş bura türkiye ne bekli10
krdş bura türkiye ne bekli9

Tamam vurmayın :(

Bu arada konu sahibine, kendi kendine konuşmanın delilikle 1 gram alakası varsa, camdan aşağıya atlayabilirim. Kendi kendine konuşmak insanı yanlız halinden arındıran bir etkendir, ayrıca zekilik belirtisidir. Yani doyasıya konuşabilirsin kendinle. Sana deli diyecek kişi, aslında kendisi deli olan bir kişidir.

Mello01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kendinle konuşmak birçok olaya farklı bakış açısından bakmanı sağlar ve oldukça yararlıdır. Hikikomori gibi bir hastalığa kapılmadan yalnız yaşamaya devam edebilirsin.

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende konuşuyorum , bende yalnızım bu forumdaki çoğu kişi yalnız ve kendisi ile konuşuyor , belki bir psikolog'a gitmeliyiz. (topluca gidelim , belki indirim yapar.)

TheEverCraftTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hikikomori ciddi sosyal bir hastalıktır. Kendini sosyal dünyadan izole edersen, tamamıyla odanda yaşamaya başlarsan hikikomori olmuş olursun. Japonlarda sıklıkla görünür.
Türkiyede güvenilecek,adam gibi insan,düzgün,özür dilerim olmayan,içki içmeyen,sigaradan nefret eden,bilgisayar oyunu oynayan, adam bulmak şu an için çok zor :) yorum yazan herkes için teşekkürlerimi sunarım, yardım edecek daha varsa yorumlarınızı bekliyorum.

FullBlacKing

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Aynı ben :) Tabi benim babamda var. Bak kardeşim bende kendi kendime konuşuyorum gayet normal ilk başta utanıyodum falan sonra noluyosa artık sanki başka biriyle konuşuyomuş gibi oluyo falan. Kafana takmamaya çalış ve istersen devam ettir. Ben kendimle konuşup kararlar falan alıyorum. İster deli desinler ister kanka
kimseyi takma kafana sen sen ol rahat ol :)[DOUBLEPOST=1438230751,1438230625][/DOUBLEPOST]Bu arada kendinle konuşmanın birçok yararı var ama yinede fazla aşırıya kaçma :D[DOUBLEPOST=1438230889][/DOUBLEPOST]
Türkiyede güvenilecek,adam gibi insan,düzgün,özür dilerim olmayan,içki içmeyen,sigaradan nefret eden,bilgisayar oyunu oynayan, adam bulmak şu an için çok zor :) yorum yazan herkes için teşekkürlerimi sunarım, yardım edecek daha varsa yorumlarınızı bekliyorum.
Türkiyede güvenilecek,adam gibi insan,düzgün,özür dilerim olmayan,içki içmeyen,sigaradan nefret eden,bilgisayar oyunu oynayan, adam İşte ben geldim :D Bana güvenirsen sana güvenirim özür dilerim değilim ama ara sıra piçlik yaparım :D içki içmem asla sigara zaten asla bilgisayar oyunu mu <3 :D

TheEverCraftTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynı ben :) Tabi benim babamda var. Bak kardeşim bende kendi kendime konuşuyorum gayet normal ilk başta utanıyodum falan sonra noluyosa artık sanki başka biriyle konuşuyomuş gibi oluyo falan. Kafana takmamaya çalış ve istersen devam ettir. Ben kendimle konuşup kararlar falan alıyorum. İster deli desinler ister kanka
kimseyi takma kafana sen sen ol rahat ol :)[DOUBLEPOST=1438230751,1438230625][/DOUBLEPOST]Bu arada kendinle konuşmanın birçok yararı var ama yinede fazla aşırıya kaçma :D[DOUBLEPOST=1438230889][/DOUBLEPOST]
Türkiyede güvenilecek,adam gibi insan,düzgün,özür dilerim olmayan,içki içmeyen,sigaradan nefret eden,bilgisayar oyunu oynayan, adam İşte ben geldim :D Bana güvenirsen sana güvenirim özür dilerim değilim ama ara sıra piçlik yaparım :D içki içmem asla sigara zaten asla bilgisayar oyunu mu <3 :D
O kadar özelliği 30 oyunlu steam hesabımın en güvendiğim kişi tarafından çalınması yüzünden meğersem steam hesabım için benle arkadaş olmuş.