furkansahin1
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Benim o kadar param olsa şahsen gözüm kapalı samsung alırım lg,sony vs alırsam kendimi pıçaklarım asla kullanılamaz telefonlar
o kadar param yok 12 taksitle felanBenim o kadar param olsa şahsen gözüm kapalı samsung alırım lg,sony vs alırsam kendimi pıçaklarım asla kullanılamaz telefonlar
bütçe neyBütçemi görmedin galiba
Ben s5 değilde S4 Active su geçirmiyo hemo kadar param yok 12 taksitle felan![]()
Konuyu okumadan içeri daldın sanırımbütçe neysana güzel bi telefon buluruk
okudum 1000 veya 1200 dü deme[DOUBLEPOST=1412277957,1412277920][/DOUBLEPOST]Konuyu okumadan içeri daldın sanırım![]()
Dur yazamMobilim de o dediğin activenin özelliklerini yazabilirmisin ?
niye ki direk Z3 al işte ne güzel daha iyi olurXperia Z1C şu an .ok hoş fakat ben pusudayım Z3C çıktığında benimdir.
Bütçe olarak ilk defa bir telefona limit koymayı planlamıyorum çünkü Z1C almadığım için pişman oldum bu sefer Z3C'yi direk alacağım cihaz çok hoş.
Z1C'de süper bir cihaz denemeni öneririm.![]()
Ahaha Sony kasa kalitesinde rakipsizdirTelefoncuda çalışmış tecrübem olan biri olarak söyleyeyim İphone a hiç bulaşma sony e özellikle girme kasa berbat koruma yok lg desen ayrı bi kafa Akıllı telefon alacaksan samsung dan başka güzel bir şey yok yani hepsini gördüm iphon e6 plus yamulttum![]()
hiç sen sony nin arka kapağını açtınmı ?? direk bataryaya giriyo sözde su geçirmez aralardan içeri su giriyoAhaha Sony kasa kalitesinde rakipsizdir![]()
Z3C daha iyi Z3 fazla büyükniye ki direk Z3 al işte ne güzel daha iyi olur![]()
Ahaha Sony kasa kalitesinde rakipsizdir![]()
Ya yapmayın kafayı yicembıyırLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.._.[DOUBLEPOST=1412278145,1412278083][/DOUBLEPOST]
hiç sen sony nin arka kapağını açtınmı ?? direk bataryaya giriyo sözde su geçirmez aralardan içeri su giriyo
abi bak anlamadan olaya dalma hepsini gördüm arka kaak plastik 5 cm yere düşşe sony arka kapak 10 parçaya bölünür[DOUBLEPOST=1412278229,1412278191][/DOUBLEPOST]Z3C daha iyi Z3 fazla büyük![]()
S4 active bak abi sen gir onu al beni dinle bunları kafayı takma anlamadan dinlemeden olaya dalıyolarYa yapmayın kafayı yicem![]()
Ya dostum acaip yorumların var...abi bak anlamadan olaya dalma hepsini gördüm arka kaak plastik 5 cm yere düşşe sony arka kapak 10 parçaya bölünür[DOUBLEPOST=1412278229,1412278191][/DOUBLEPOST]
S4 active bak abi sen gir onu al beni dinle bunları kafayı takma anlamadan dinlemeden olaya dalıyolar
ne??? ne kadar büyük olabilir ki?? 4,8 inch telefona kalmayacağız 6 inch telefon da kullanmıyacağız ortasını buluşlar işte ne güzel değil miZ3C daha iyi Z3 fazla büyük![]()
s4 active'yi önereni ilk kez duyuyorum o telefon berbat benceabi bak anlamadan olaya dalma hepsini gördüm arka kaak plastik 5 cm yere düşşe sony arka kapak 10 parçaya bölünür[DOUBLEPOST=1412278229,1412278191][/DOUBLEPOST]
S4 active bak abi sen gir onu al beni dinle bunları kafayı takma anlamadan dinlemeden olaya dalıyolar
2 senedir telefon diye kafayı yedim bütün sony leri gördüm bi ..... yaradıkları yokYa dostum acaip yorumların var...
Kasalara su girdiği yok...
Plastik değilde
Telefoncu da başarılar![]()