Yeni Telefon

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
LG G2 ve Xperia Z1/compact arasında kararını ver.

Samsung Galaxy S4, GMD Elite falan bulaşma. Ayrıca GMD telefonları kanserojen madde içerir.

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
LG G2 ve Xperia Z1/compact arasında kararını ver.

Samsung Galaxy S4, GMD Elite falan bulaşma. Ayrıca GMD telefonları kanserojen madde içerir.
Kesinlikle Z1Compact da işte fiyatında biraz sorun yaşadım :( 1.200 tl ye birinci el alabileceğim neresi var ?

furkansahin1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Telefoncuda çalışmış tecrübem olan biri olarak söyleyeyim İphone a hiç bulaşma sony e özellikle girme kasa berbat koruma yok lg desen ayrı bi kafa Akıllı telefon alacaksan samsung dan başka güzel bir şey yok yani hepsini gördüm iphon e6 plus yamulttum :S

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Telefoncuda çalışmış tecrübem olan biri olarak söyleyeyim İphone a hiç bulaşma sony e özellikle girme kasa berbat koruma yok lg desen ayrı bi kafa Akıllı telefon alacaksan samsung dan başka güzel bir şey yok yani hepsini gördüm iphon e6 plus yamulttum :S
Bana Z1C çok güzel geldi tama aradığım telefon ama :( Kafsm karıştı :/

furkansahin1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
hatice ??[DOUBLEPOST=1412277096,1412277051][/DOUBLEPOST]
Bana Z1C çok güzel geldi tama aradığım telefon ama :( Kafsm karıştı :/
seni tanıyorum foruma üye olduğumdan beri çok ünlüsün beni dinle s5 al Kafan rahat edicek hatta hepsiburada dan almayı düşünüyosan hediye çekim var veririm sana[DOUBLEPOST=1412277166][/DOUBLEPOST]S4 active al yani nası diyim yeterki iste ben sana telefon bulurum

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
seni tanıyorum foruma üye olduğumdan beri çok ünlüsün beni dinle s5 al Kafan rahat edicek hatta hepsiburada dan almayı düşünüyosan hediye çekim var veririm sana[DOUBLEPOST=1412277166][/DOUBLEPOST]S4 active al yani nası diyim yeterki iste ben sana telefon bulurum
Samsungu pek tercih etmiyorlar o yüzden bek düşünmedim sence nasıl ?

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
HTC yani .s

furkansahin1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Samsungu pek tercih etmiyorlar o yüzden bek düşünmedim sence nasıl ?
Samsung kullanan ve yetkili bayisinde çalışan bir çocuk olarak söyleyebilirim elimize dürekli günde 10 kez tamire gelen sony gördüm lg gördüm samsung 1 kez geldi oda ekranı kırık başka arzası yok ggit note3 al Uzak duracağın markalar:LG,iPHONE,Sony,GeneralMobile,Motorola,Gibi markalar yok windows dersen lumia 920 de güzel yani[DOUBLEPOST=1412277438,1412277375][/DOUBLEPOST]
HTC eski iphone mühendisleri tarafıdan yapılan bir firma yani orj şarzı olmassa telefon bum :D kulaklık orjinal değil kulaklığı yakıyo

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Samsung kullanan ve yetkili bayisinde çalışan bir çocuk olarak söyleyebilirim elimize dürekli günde 10 kez tamire gelen sony gördüm lg gördüm samsung 1 kez geldi oda ekranı kırık başka arzası yok ggit note3 al Uzak duracağın markalar:LG,iPHONE,Sony,GeneralMobile,Motorola,Gibi markalar yok windows dersen lumia 920 de güzel yani
Z1C nin özelliklerine hayran kaldım nedense.

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Samsung kullanan ve yetkili bayisinde çalışan bir çocuk olarak söyleyebilirim elimize dürekli günde 10 kez tamire gelen sony gördüm lg gördüm samsung 1 kez geldi oda ekranı kırık başka arzası yok ggit note3 al Uzak duracağın markalar:LG,iPHONE,Sony,GeneralMobile,Motorola,Gibi markalar yok windows dersen lumia 920 de güzel yani[DOUBLEPOST=1412277438,1412277375][/DOUBLEPOST]
HTC eski iphone mühendisleri tarafıdan yapılan bir firma yani orj şarzı olmassa telefon bum :D kulaklık orjinal değil kulaklığı yakıyo
Valla ben gayet memnunum telefonumdan.Hiç öyle sorunlar çıkmadı.

furkansahin1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Z1C nin özelliklerine hayran kaldım nedense.
S5 kullan hangisi daha iyi öğrenirsin beni dinle sen bak benden sana tavsiye o marka telefonlardan uzak dur başın çok ağrır onlardan dolayı[DOUBLEPOST=1412277565,1412277515][/DOUBLEPOST]
Valla ben gayet memnunum telefonumdan.Hiç öyle sorunlar çıkmadı.
2 sene kullandım başıma gelmeyen kalmadı çin malı şarz cihazı taktım rahmetliye batarya şişti şişti .......................

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
S5 kullan hangisi daha iyi öğrenirsin beni dinle sen bak benden sana tavsiye o marka telefonlardan uzak dur başın çok ağrır onlardan dolayı[DOUBLEPOST=1412277565,1412277515][/DOUBLEPOST]
2 sene kullandım başıma gelmeyen kalmadı çin malı şarz cihazı taktım rahmetliye batarya şişti şişti .......................
Bütçemi görmedin galiba