İşte Bende Onu Okuyunca Kalbim Götürmeyecekti Az Kalaula bende babasız doğmuşum diyince babanı kaybettin sandım sıkıntı yaptığın şeye bak
Bilgilendirme için sağol post dedikleri benim artiklarimmi sizinmiHOŞGELDİN ! Diyorum ![DOUBLEPOST=1430942288,1430942205][/DOUBLEPOST]Hey Sen.Evet Sen Gülücük Atmayı Seven Adam.Artık Daha Az Gülücük At Ki Burda Katı Kural Koyan Adminler POST Kastığını Sanmasın ve Uyarı Sende Almayasın.
Forumda oldumu bilmelerini istiyorum bura özgür bir forumŞu Sıralar Seni Sık Görüyorum Amacını Anlamış Değilim Dikkat Çekmeye Filanmı Çalışıyosun
13 yaşındayımBir İnsan Bu Kadar Benzermi ya
1- Sesim İnce Dedin
2- 12 Yaşındayım Dion
3- Adım Atakan
Resmini At BakamO da Benziyomu
[DOUBLEPOST=1430988179,1430987891][/DOUBLEPOST]Eğer Tipde Benzer se Zaten Yüz İfadem:
Yönetim şekli cumhuriyet herkes özgürdurBizde Klavyene Kilit Vurmadıkki Özgürsün Tamam Hacım Sakin ^^
Adam özür dilediÖncelikle kardeşim,bu forumda öne cıkmak için Yeni bir doğuş! Bırakıyorum! Akance Farkıyla! gibi konular açmamalısın.Hem nasıl bir döneksin,hani gidiyordun.
herkes partiyeForumda Sadece Bir Kişi İle Tartıştığın İçin Forumu Bırakman Saçmalık Bu Bir
İkincisi Adam Senden Özür Dileyince Hey Geri Döndüm Diye Konu Açman Ayrı Bir Saçmalık Buda İki
Herşeyi Forumdakilere Anlatmak Gözümüze Sokmak Zorunda Değilsin
Kendi Aranızda Halledin Şu Tür Şeyleri
Sen Geri Döndün Diye Partimi Verelim Abim Ne Yapalım !!!!