Yepyeni Bir Oyun: TrionWorld | Trove | [ Giriş Sırası Sorunu Çözüldü! ]

Oyunu beğendiniz mi?

• Evet

Kullanılan: 56 80.0%
  • Hayır

Kullanılan: 14 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    70

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
8 Lvl Oluyorum Şuanda 1-1,5 Saatte 8 Lvl Gayet İyi :p
Shadow Gayet Hoş Sardı Baya B)

_Randy1_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beni alabilirsin nick Wasdefg
6 level pirate captain

Bugün saat 09:00-11:00 civarında online olacağım muhtemelen. Sizde bu saatler arasında girerseniz kulübe hemen ekleyebilirim :)

Beni de alabilirsin nick : ThaiguN

Bugün saat 09:00-11:00 civarında online olacağım muhtemelen. Sizde bu saatler arasında girerseniz kulübe hemen ekleyebilirim :)

Hangi şeye giriyoruz? North America ve Europe var. Ayrıca queue yerinde more than 30 minutes yazıyor :( Üzücü.

Europe sunucusunda oynuyoruz.

birde m2 tuşuna nasıl basılıyor :p

M2 = Mouse sağ tık anlamına gelir :)

Yüklüyorum hayırlısı..

Bekliyoruz efendim, saygılar :)

Beyler oyunu yükledim, birlikte takılcak/öğretcek olan varmı skypeden ?
Oyunu bilmiyorum *

Sizin için kendi çektiğim 1 bölümlük videomu önereceğim:

30 dkkadır bekliyorum 29 dkka kaldı. Sabaha oynamaya başlarım diye düşünüyorum..

Oyuna ilgi her geçen gün biraz daha artıyor ve haliyle sunucular yoğun oluyor. Bu bekleme olayından önce sizi olur olmaz yerlerde oyundan atıyordu sistem, onun yerine artık bu geldi. Beklemesi ne kadar can sıkıcı olsada :(

Bu bekleme olayı neden var ?

Oyuna ilgi her geçen gün biraz daha artıyor ve haliyle sunucular yoğun oluyor. Bu bekleme olayından önce sizi olur olmaz yerlerde oyundan atıyordu sistem, onun yerine artık bu geldi. Beklemesi ne kadar can sıkıcı olsada :(

Bende Yeni İndirmeye Başladım Uzun Süredir Kapalı Beta Zamanlarında Takipteydim Oyuna Ama İndirmesi Zor Geliyordu Steamımda 2. Oyunum Trove Oldu Ühühü :p ( İlki Unturned B) )
Bu Gece Girmeyi Başarabilirsem Takılabiliriz
Konu Ya Forumdaki Üyelerin Oyun Nicklerini Falan Yazarsan Birde Şu Klube Falan Nasıl Giriliyor Birde Birkaç Başlangıç İpuçları Verirsen Seviniriz :p

Sunucu O Kadar Kişiyi Kaldıramıyor Kişi Limiti Var O Yüzden :S

Oyun içi nickini verip bugün saat 09:00-11:00 arasında online olursan kulübe hemen ekleyebilirim :)

Class olarak öneriniz nedir ? Genelde mage severim. Menzilli ve oynaması zevkli bir class hangisi şöyle özetliyeyim sıradan olmasın hani ?

Shadow Hunter'ı önerebilirim. Çok fazla hasar veriyor fakat yanlış bilmiyorsam biraz kırılgan, dikkatli oynamanız gerekecek. :)

Oyun güzelmi ona göre indircem.

Biraz garip bir soru olmuş fakat ben oyunun gerçekten zaman geçirilebilecek eğlenceli bir oyun olduğunu düşünüyorum.

Giriş sırasında çok bekletiyor,bakıcaz nasıl bir oyun.
Gerçi RPG dinamiklerine sahip oyunları severim.

Bugün 09:00-11:00 saatleri arasında online olabilirseniz kulübe hemen ekleyebilirim.

İndiriyorum Bakalım Biraz Ufkumuz Açılsın Sürekli Aynı Oyun Aynı Oyun :)

Bekliyoruz :)

8 Lvl Oluyorum Şuanda 1-1,5 Saatte 8 Lvl Gayet İyi :p
Shadow Gayet Hoş Sardı Baya B)

Oyun içi isminizi (nickinizi) verirseniz ve bugün saat 09:00-11:00 saatleri arasında online olursanız sizi hemen kulübe ekleyebilirim :)

Hatta şu an için bekleme sırası yoksa oyuna giriyorum, online arkadaşlar isimlerini yazabilir :)[DOUBLEPOST=1437369468,1437368486][/DOUBLEPOST]şu an için çevrimiçiyim.

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Dün akşam 30dk bekle dedi 3 saat bekletti girmedi bende kapattım. Şimdi tekrar
Bide Class'lar var sanırım ice sage işe yararmı başka büyücü tarzı menzilli falan böyle varmı bişiler

_Randy1_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dün akşam 30dk bekle dedi 3 saat bekletti girmedi bende kapattım. Şimdi tekrar
Bide Class'lar var sanırım ice sage işe yararmı başka büyücü tarzı menzilli falan böyle varmı bişiler
Pirate Captain yada Ice Sage alabilirsin, Ice Sage i denemedim fakat güçlü olacağını düşünüyorum.

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende Yeni İndirmeye Başladım Uzun Süredir Kapalı Beta Zamanlarında Takipteydim Oyuna Ama İndirmesi Zor Geliyordu Steamımda 2. Oyunum Trove Oldu Ühühü :p ( İlki Unturned B) )
Bu Gece Girmeyi Başarabilirsem Takılabiliriz
Konu Ya Forumdaki Üyelerin Oyun Nicklerini Falan Yazarsan Birde Şu Klube Falan Nasıl Giriliyor Birde Birkaç Başlangıç İpuçları Verirsen Seviniriz :p

Sunucu O Kadar Kişiyi Kaldıramıyor Kişi Limiti Var O Yüzden :S
Bağış yapıyım ozamanda artısın :D[DOUBLEPOST=1437379601,1437379072][/DOUBLEPOST]Knight classında canım cabuk bitiyor moblar tarafından ıyı damage vuruyorum fakat canım ıyı bıtıyıo :D 10 lwl itemler takmadım ıcınmı anlamadım
10 lwl oldum elimdeki 10 lwllik hat ve face 8 lwl ondanmı ? ve az damage yemek ıcın ne ozellıkler gıymelıyım[DOUBLEPOST=1437380057][/DOUBLEPOST]Birde steamımda 2,25 tl var onu nasil oyuna aktarırırm.

_Randy1_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bağış yapıyım ozamanda artısın :D[DOUBLEPOST=1437379601,1437379072][/DOUBLEPOST]Knight classında canım cabuk bitiyor moblar tarafından ıyı damage vuruyorum fakat canım ıyı bıtıyıo :D 10 lwl itemler takmadım ıcınmı anlamadım
10 lwl oldum elimdeki 10 lwllik hat ve face 8 lwl ondanmı ? ve az damage yemek ıcın ne ozellıkler gıymelıyım[DOUBLEPOST=1437380057][/DOUBLEPOST]Birde steamımda 2,25 tl var onu nasil oyuna aktarırırm.
Bu konuda bilgim yok :([DOUBLEPOST=1437383200][/DOUBLEPOST]Hala oyundayım, az sonra çıkacağım. Kulübe katılmak isteyenleri oyuna bekliyorum.